Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Keurhorst opnieuw lijsttrekker SGP Kapelle

Keurhorst opnieuw lijsttrekker SGP Kapelle

KAPELLE - Henk Keurhorst is opnieuw lijsttrekker voor de Kapelse SGP.

Keurhorst heeft de afgelopen jaren als fractieleider gefunctioneerd. Bestuur en leden hebben opnieuw hun vertrouwen in hem uitgesproken.
Nummer 2 op de lijst is Pim van Dijk. Hoewel hij al acht jaar raadslid is, is Pim nog steeds het jongste lid van de raad.
Pieter Paardekooper staat op nummer 3 en oud-wethouder Marco Kleppe komt op 4 te staan.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Yerseke

YERSEKE - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Kerkhoekstraat in Yerseke. De brand was snel onder controle, waarna de woning is geventileerd.

1 dag geleden
Mark Gorter woont in zijn zelfontworpen droomhuis

KRABBENDIJKE - Mark Gorter woont al meer dan vijftien jaar in de Rozeboom in Krabbendijke. Hij koos voor deze wijk, onder meer omdat hij hier zijn eigen droomhuis kon laten bouwen. Van deze beslissing heeft hij nog steeds geen spijt. “Nog steeds kom ik elke dag trots thuis”, vertelt Gorter.

2 dagen geleden
Wemeldings kunstkoppel Jozien en Marius openen expositie aan huis

WEMELDINGE - Nog iedere dag vloeit de inkt en verf in de Dorpstraat in Wemeldinge. Kunstenaars Jozien en Marius Weststrate zitten vol met inspiratie en zijn graag creatief in de weer. Er zijn op dit moment minder exposities en het echtpaar kan niet wachten om hun nieuwe werk te laten zien. Daarom openen ze hun eigen huis voor mensen om hun meeste recente werken te komen bekijken. 

2 dagen geleden
SGP Reimerswaal houdt vrijdag live online bijeenkomst

KRUININGEN - SGP Reimerswaal houdt vrijdagavond een live online bijeenkomst over onder meer het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

4 dagen geleden
Rozeboom in Krabbendijke nadert voltooiing

KRABBENDIJKE - Aan de nieuwbouwwijk Rozeboom in Krabbendijke wordt al sinds het begin van dit decennium gepland, getekend en gebouwd. Nu is de ontwikkeling van de laatste fase, fase vier, aan de beurt en komt de afronding van de wijk in zicht. 

4 dagen geleden
Voetganger geschept in Kapelle

KAPELLE - Een voetganger is dinsdagavond in Kapelle aangereden door een auto. Het slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

4 dagen geleden
Reimerswaal zoekt vrijwillige meedenkers

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal start in maart met de training ‘Meedenkers’. Die leidt inwoners op tot vrijwillige burgeradviseur, ook wel meedenker genoemd. De gemeente zoekt inwoners die meedenker willen worden, om zo mensen in de omgeving te helpen met de administratie. 

5 dagen geleden