Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kerstconcert Seniorenorkest Zeeland

Kerstconcert Seniorenorkest Zeeland

WOLPHAARTSDIJK - Woensdag 15 december verzorgt het Seniorenorkest Zeeland o.l.v. Tonny de Jong, een sfeervol kerstconcert in Herberg de Griffioen in Wolphaartsdijk.

Aanvang 14.00 uur. Kaarten €5,- te koop in de Griffioen.
Het orkest speelt deze middag bekende Kerstmuziek , sommige verpakt in een modern jasje, en natuurlijk ook enkele nummers waarbij samenzang mogelijk is.
Voor toegang is een Corona toegangsbewijs vereist.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Woningaanbod op dieptepunt: ‘Bouwen voor starters is onmogelijk’

Je droomhuis kopen is in deze tijd, zeker voor starters, ontzettend moeilijk. Op de Bevelanden stonden eind vorig jaar zo’n dertig procent minder woningen te koop dan in 2020. Dit dieptepunt in het woningaanbod is voor Frank Plouvier, makelaar/taxateur bij Faasse & Fermont, geen nieuws. “Als we een huis op de markt brengen, staat de telefoon meteen roodgloeiend.”Plouvier vreest dat er dit jaar nog weinig verandert aan de overspannen woningmarkt. “Vooral voor starters is het moeilijk. Er had in het verleden meer gebouwd moeten worden voor senioren. Dan had die groep beter kunnen doorstromen en komen tussenwoningen vrij voor starters.” Dat is volgens hem wellicht te weinig gebeurd, omdat andere woningtypen realiseren lucratiever is. “Daarnaast is het realiseren van starterswoningen met de huidige bouwprijzen onmogelijk.”

10 uur geleden
Auto te water bij Deltaweg (A256) Goes, bestuurder aan de kant

GOES - Een personenauto is woensdag aan het begin van de middag te water geraakt vanaf de Deltaweg (A256) bij Goes. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de bestuurder.

10 uur geleden
Ongeval op A58 veroorzaakt door dronken bestuurder

‘s-HEER ARENDSKERKE - Een 32-jarige bestuurder veroorzaakte dinsdagavond de botsing tussen een auto en busje op de snelweg A58 bij ‘s-Heer Arendskerke. Vier personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder had te veel gedronken, laat de politie weten.

12 uur geleden
Omstander en pepperspray nodig om man in Goes aan te houden

GOES - Agenten hadden dinsdagavond hun handen vol aan een aanhouding van een man in Goes. Met hulp van een omstander en pepperspray is de zich hevig verzettende inwoner (28) van Hoek uiteindelijk opgepakt en in de cel gezet. Hij weigerde zich te legitimeren.

12 uur geleden
Politie: ‘Schrikbarend veel smartphone-gebruik in het verkeer’

De politie controleerde weggebruikers in Zeeland de laatste vier maanden van 2021 op smartphone-gebruik tijdens het rijden. Vanwege de ‘schokkende resultaten’ gaat ze daar dit jaar waarschijnlijk mee door.

13 uur geleden
Veel hulpverleners in actie voor ongeluk A58 bij ‘s-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Op de snelweg A58 zijn dinsdagavond tussen Lewedorp en Arnemuiden een personenauto en busje op elkaar gebotst. Diverse hulpdiensten zijn opgeroepen.

14 uur geleden
Voorleesplezier tijdens de Nationale Voorleesdagen in de ZB

De Nationale Voorleesdagen 2022 vinden plaats van 26 januari tot en met 5 februari 2022. Het Prentenboek van het Jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Tjibbe Veldkamp, is dit jaar het beeld van de landelijke voorleescampagne.Waarom voorlezen?Doel van De Nationale Voorleesdagen is om het voorlezen aan kinderen te bevorderen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk, het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan hun sociale vaardigheden. Maar vooral: het bezorgt hen heel veel (voor)leesplezier!

1 dag geleden