Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kerst op het plein in Biezelinge begint vrijdag met lampionnenoptocht

Kerst op het plein in Biezelinge begint vrijdag met lampionnenoptocht

KAPELLE - Ook dit jaar staat er een kerstboom op het Marktplein in Biezelinge. Vrijwilligers organiseren verschillende activiteiten om er een gezellige kerstperiode van te maken. Vrijdagavond (8 december) gaat het licht aan in de boom. Samen met showkorps Jonge Kracht brengen inwoners het licht naar de kerstboom in een lampionnenoptocht. 

Meer uit Reimerswaal

Fietsenstalling station Kapelle-Biezelinge uitgebreid

KAPELLE - Prorail breidt de fietsenstalling bij het treinstation in Kapelle uit. Maandag zijn de werkzaamheden begonnen.

1 dag geleden
Ruim dertienduizend sigaretten en twee peppersprays aangetroffen in auto op de A4

WOENSDRECHT/ RILLAND- Tijdens een Mobiel Toezicht Veiligheid controle van de Koninklijke Marechaussee zijn zaterdagmiddag op de A4 tussen Woensdrecht en Rilland ruim dertienduizend sigaretten en twee peppersprays aangetroffen in een auto. De 39-jarige bestuurder van het Franse voertuig is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

2 dagen geleden
Jesse (15) uit Krabbendijke is kartkampioen

KRABBENDIJKE - De vijftienjarige Jesse Polderdijk uit Krabbendijke heeft eind januari het Individueel Open Zeeuws Kart-Kampioenschap Junioren gewonnen. Jesse is nu tweeënhalf jaar bezig met de sport en heeft veel ambities voor de toekomst. Na een mooie start van het jaar kijkt hij vooruit naar een nieuw jaar gevuld met allerlei nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

4 dagen geleden
Informatieavond over opvang Oekraïense vluchtelingen in Kapelle

KAPELLE - De gemeente Kapelle houdt woensdag 28 februari een informatieavond over de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Kapelle. Belangstellenden zijn vanaf 18.30 uur welkom in de Mozeskerk aan de Noordstraat in Biezelinge.

5 dagen geleden
Fietsster naar ziekenhuis na botsing met busje op Vierwegen bij Kapelle

KAPELLE - Op de Vierwegen bij Kapelle zijn woensdag een autmobilist en fietsster met elkaar in botsing gekomen. De fietsster raakte hierbij gewond en moest mee naar het ziekenhuis.

6 dagen geleden
Kapelse jeugd laat stem horen in nieuwe kindergemeenteraad

KAPELLE - Eindelijk is het zover: de gemeente Kapelle heeft een kindergemeenteraad. Vorige week zijn de kinderraadsleden plechtig geïnstalleerd en hebben ze meteen voor het eerst vergaderd.

1 week geleden
Kapelle-Biezelinge blijft beste treinstation van Zeeland

KAPELLE/BIEZELINGE - Treinstation Kapelle-Biezelinge blijft het nummer één station van Zeeland in de Stationsbelevingsmonitor die het onafhankelijke onderzoekbureau I&O research jaarlijks uitvoert. "Het monumentale stationsgebouw uit 1864 is natuurlijk prachtig", aldus NS-woordvoerder Arno Leblanc. "In 2021 is het helemaal gerenoveerd aan de buitenzijde en dat wordt gewaardeerd." In het onderzoek, waarvoor reizigers zijn ondervraagd, scoort niet een Zeeuws treinstation een onvoldoende.

1 week geleden