Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kerk weer open voor vieringen

Kerk weer open voor vieringen

THOLEN - Op zondag 7 juni beginnen de vieringen weer in de OLV Hemelvaartkerk in Tholen.

Omdat er maar een beperkt aantal mensen mogen deelnemen aan de vieringen, blijven in de maand juni de Missen op zaterdagavond vanuit de Gummaruskerk ook met beeld uitgezonden worden, daarna, zoals voorheen, alleen met geluid.

Op de website https://www.sint-christoffel.nl is een mogelijkheid gemaakt om te kunnen reserveren. Op de homepage staat in de linker (rode) kolom een link ’reserveren viering’. Klik vervolgens op de juiste datum bij de OLV Hemelvaartkerk en men ziet rechtsboven de knop ’reserveren’. Door op die knop te klikken kan men reserveren. Het systeem houdt bij hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur telefonisch contact op te nemen met Marga Kunst, tel. 06-44451555 om een reservering vast te leggen.

Deelnemers aan de vieringen mogen geen gezondheidsklachten hebben die coronavirus gerelateerd zijn. Bezoekers wordt daar naar gevraagd bij binnenkomst.

In de kerk dient men de 1,5 meter afstandsregel in acht te nemen. In de kerk zijn looproutes en zitplaatsen aangegeven. Bij binnenkomst dienen de bezoekers de handen te ontsmetten. Middelen zijn daarvoor aanwezig. Een koor of volkszang is niet toegestaan. De collecte wordt na afloop van de viering bij de uitgang gehouden. Bij het verlaten van de kerk dienen de bezoekers hun handen te ontsmetten. [l]

Meer uit Tholen

Geslaagde moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

THOLEN - Honderden moeders zijn afgelopen moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de moederdag-actie van de Thoolse Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

4 uur geleden
Politie registreert 20 procent meer discriminatie-incidenten

THOLEN - De politie-eenheid Zeeland-West-Brabant heeft vorig jaar 20 procent meer discriminatie-incidenten geregistreerd dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit de Monitor Discriminatie Zeeland-West-Brabant. 

13 uur geleden
Twee dagen lang feest voor 75-jarig jubileum PJZ

THOLEN - De Plattelands Jongeren Zeeland (PJZ) vierden afgelopen weekend het 75-jarig bestaan met twee feestavonden in de schuur van de familie Geluk.

1 dag geleden
Aan de keukentafel bij Daan Adriaansen: 'ICT was altijd mijn hoofdkey'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Daan Adriaansen. 

2 dagen geleden
Vrijmibotho steunt dit jaar niet één, maar twee goede doelen

THOLEN - Ook dit jaar vindt er op Tholen in juni weer een Vrijmibotho plaats. En dit jaar steunt het evenement niet één, maar twee lokale goede doelen.

3 dagen geleden
Weerbericht Tholen: 'Hoge zonkracht tijdens lang pinksterweekend'

THOLEN - De dagen worden langer en dit betekent dat de zon steeds feller kan gaan schijnen. Komende dagen wordt op uitgebreide schaal zonkracht 7 bereikt. Dat meldt Weeronline.Vergeet dus niet zonnebrandcrème te gebruiken als je midden op de dag naar buiten gaat!

4 dagen geleden
Sarah maakte de afgelopen vijf jaar 150 duiken: 'Tholen heeft iets wat België niet heeft'

In vijf jaar tijd maakte Sarah zo’n 150 duiken. Afgelopen weekend was zij ook aanwezig bij het duikkamp op Tholen. Haar twee kinderen (13 en 16 jaar) duiken ook. Zij zijn ooit uit verveling op vakantie begonnen met duiken. 

5 dagen geleden