Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Keeper Bijlow met Feyenoord mee naar Portugal

Keeper Bijlow met Feyenoord mee naar Portugal

ROTTERDAM (ANP) - Keeper Justin Bijlow gaat met Feyenoord mee naar Portugal voor een trainingskamp ter voorbereiding op de finale van de Conference League. Trainer Arne Slot heeft 26 spelers geselecteerd voor de trip naar Lagos.

De 24-jarige Bijlow heeft in maart een voetoperatie ondergaan en is al ruim twee maanden niet meer in actie gekomen voor Feyenoord. Mogelijk is hij toch nog inzetbaar in de finale. Hij heeft de training inmiddels hervat. De afgelopen weken werd de doelman vervangen door Ofir Marciano uit Israël.

In totaal reizen er liefst vijf keepers af naar het zuiden van Europa. Naast Bijlow en Marciano zijn dat Valentin Cojocaru, Tein Troost en Devin Remie.

Nesto Groen

Tyrell Malacia, Gernot Trauner en Reiss Nelson lieten afgelopen zondag het thuisduel met FC Twente schieten vanwege fysieke klachten, maar het drietal gaat wel mee naar Portugal. Orkun Kökcü, die zich voortijdig liet vervangen tegen FC Twente, is er ook bij. Een opvallende naam is die van Nesto Groen, een 17-jarige aanvaller van Feyenoord Onder 18.

Feyenoord traint van woensdag tot en met zaterdag in Lagos. De finale tegen AS Roma is op woensdag 25 mei en wordt gespeeld in Tirana.

Derde in de Eredivisie

Feyenoord besloot de competitie zondag met een 2-1-nederlaag tegen FC Twente en werd derde in de Eredivisie.

Meer uit Voetbal

Borussia Dortmund met fitte basis richting PSG voor return CL

PARIJS (ANP) - Borussia Dortmund kan dinsdag in de return tegen Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League een beroep doen op de vaste basis van de laatste tijd. De ploeg van trainer Edin Terzic verdedigt in Parijs een 1-0-voorsprong na de overwinning in de heenwedstrijd in Duitsland van vorige week.

1 uur geleden
Messi en FIFA-baas Infantino eren overleden bondscoach Menotti

BUENOS AIRES (ANP/DPA) - Lionel Messi en voorzitter Gianni Infantino van wereldvoetbalbond FIFA hebben hun respect betuigd aan de zondag op 85-jarige leeftijd overleden César Luis Menotti. "Een van de grote namen van ons voetbal", zei Messi over de voormalige bondscoach van Argentinië, die het land in 1978 naar de eerste wereldtitel leidde.

2 uur geleden
AS Roma kan in eigen huis niet winnen van Juventus

ROME (ANP) - AS Roma is er niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Juventus te winnen. In het Stadio Olimpico eindigde het duel tussen de nummer 5 en de nummer 3 van de Serie A in 1-1.

14 uur geleden
Coach Slot genoot van 'echt heel bijzonder' eerbetoon in De Kuip

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Arne Slot was onder de indruk van het uitgebreide eerbetoon dat hij van de Feyenoord-fans kreeg tijdens de 5-0-thuiszege op PEC Zwolle. "Ik zou het kunnen downgraden, maar dat zou geen recht doen aan de gevoelens die ik op dat moment had. De afgelopen drie jaar heb ik al steeds de waardering gevoeld van de fans, maar vandaag was het wel heel massaal. Echt heel bijzonder", zei Slot voor de camera van ESPN na zijn voorlopig waarschijnlijk voorlaatste wedstrijd in De Kuip.

14 uur geleden
Feyenoord klopt PEC met 5-0, fans juichen Slot uitgebreid toe

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft op eigen veld met grote cijfers afgerekend met het eveneens al uitgespeelde PEC Zwolle: 5-0. Dankzij de ruime zege heeft de bekerwinnaar met nog twee duels te gaan meer doelpunten gescoord dan in het afgelopen kampioensseizoen (85 tegen 81). Ook kan het puntenaantal van toen nog worden verbeterd (78 om 82).

15 uur geleden
Argentijn Menotti (85) overleden, bondscoach tijdens WK 1978

BUENOS AIRES (ANP/AFP) - De succesvolle Argentijnse oud-bondscoach César Luis Menotti is op 85-jarige leeftijd overleden. Menotti was trainer van de ploeg die in 1978 in de WK-finale in eigen land het Nederlands elftal van de wereldtitel afhield (3-1 na verlenging). Het was voor de Argentijnen de eerste wereldtitel.

15 uur geleden
AC Milan en Genoa gelijk in doelpuntrijk duel

MILAAN (ANP) - AC Milan is tegen middenmoter Genoa niet verder gekomen dan een 3-3-gelijkspel. De nummer 2 van de Serie A achter kampioen Internazionale heeft net als Genoa dit seizoen weinig meer om voor te spelen.

17 uur geleden