Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Katja Schuurman (44) zwanger

Katja Schuurman (44) zwanger

AMSTERDAM (ANP) - Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk krijgen een kind. Dat heeft de actrice en presentatrice op Valentijnsdag gemeld op Instagram. "Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven... We worden papa en mama!" schrijft ze, bij een foto op Instagram met haar veertien jaar jongere echtgenoot.

Afgelopen oktober gaf Schuurman aan graag een kind te willen en te stoppen met medicatie tegen haar bipolaire stoornis, om sneller zwanger te kunnen worden. Zij zei ook dat ze zichzelf met 44 jaar al relatief oud vond voor nog een kind.

Schuurman is 12 weken zwanger en voelt zich goed, zei ze in de uitzending van Ruud de Wild op NPO Radio 2. "We hebben hier nog een laatste echo gedaan, want ik wilde zeker weten of alles goed was", vertelde Katja aan De Wild in de Middag. "Het is nu twaalf weken en het is helemaal goed."

Katja is momenteel op reis met Barrie Stevens (75), Peter Faber (76), Willibrord Frequin (78) en Gerard Cox (79) voor het RTL-programma Beter laat dan nooit. Daarvoor reizen ze nu ruim een week door landen in Midden- en Zuid-Amerika.De actrice heeft al een kind met haar ex-man Thijs Römer, de 9-jarige Sammie.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Sophia wint The Voice of Holland 2020

HILVERSUM (ANP) - Sophia Kruithof heeft vrijdagavond The Voice of Holland gewonnen. De winnares uit het team van Anouk ging met een platencontract, een auto en een bedrag van 50.000 euro naar huis. Stef Classens eindigde als tweede. Eerder op de avond vielen Daphne van Ditshuizen uit Team Ali B en Emma Boertien uit Team Waylon af.

1 uur geleden
Jordan Roy en April Darby in voorprogramma songfestival

ROTTERDAM (ANP) - Jordan Roy en April Darby warmen in mei het publiek van het Eurovisiesongfestival op. De zanger en zangeres brengen voorafgaand aan alle negen publieksshows in Rotterdam Ahoy een medley van songfestivalhits en favoriete nummers van fans, maakte de organisatie vrijdag bekend. Het optreden is alleen te zien voor het aanwezige publiek en zal niet worden uitgezonden op televisie.

5 uur geleden
Zonnebloemen van Van Gogh niet te zien vanwege coronavirus

TOKIO (ANP) - Een van de beroemde schilderijen van zonnebloemen van Vincent van Gogh is als gevolg van de corona-uitbraak voorlopig voor niemand te zien, meldt The Art Newspaper. Het gaat om het exemplaar van de National Gallery in Londen dat is uitgeleend aan een museum in Tokio. De Japanse kunsttempel heeft in verband met de uitbraak van het virus besloten de opening, komende dinsdag, van een expositie met onder meer de Zonnebloemen voorlopig te schrappen.

9 uur geleden
Green Day schrapt tournee Azië wegens coronavirus

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse band Green Day heeft de Aziatische tournee geannuleerd vanwege het nieuwe coronavirus. In een verklaring meldt de groep dat optredens van de Hella Mega Tour in steden als Singapore, Bangkok, Taipei en Tokio niet doorgaan. De band schrijft dat ze het vervelend vinden, maar dat er snel nieuwe data worden ingepland.

17 uur geleden
André Hazes weer terug bij zijn ex

ROTTERDAM (ANP) - André Hazes is terug bij zijn ex Monique Westenberg. Nog geen twee weken na de bekendmaking van de breuk met Bridget Maasland maakt de zanger wereldkundig dat hij Westenberg weer in zijn armen heeft gesloten.

1 dag geleden
Duitsland stuurt Voice-finalist naar Eurovisiesongfestival

ROTTERDAM (ANP) - Duitsland stuurt de 22-jarige Ben Dolic naar het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Daar zal hij het nummer Violent Thing zingen, heeft de omroep NDR donderdag bekendgemaakt in Hamburg. Ben was in 2018 finalist in The Voice of Germany. Hij eindigde als tweede in de finale.

1 dag geleden
Duitsland stuurt Voice-finalist naar Eurovisiesongfestival

ROTTERDAM (ANP) - Duitsland stuurt de 22-jarige Ben Dolic naar het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Daar zal hij het nummer Violent Thing zingen, heeft de omroep NDR donderdag bekendgemaakt in Hamburg. Ben was in 2018 finalist in The Voice of Germany. Hij eindigde als tweede in de finale.

1 dag geleden