Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Katja Schuurman (44) zwanger

Katja Schuurman (44) zwanger

AMSTERDAM (ANP) - Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk krijgen een kind. Dat heeft de actrice en presentatrice op Valentijnsdag gemeld op Instagram. "Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven... We worden papa en mama!" schrijft ze, bij een foto op Instagram met haar veertien jaar jongere echtgenoot.

Afgelopen oktober gaf Schuurman aan graag een kind te willen en te stoppen met medicatie tegen haar bipolaire stoornis, om sneller zwanger te kunnen worden. Zij zei ook dat ze zichzelf met 44 jaar al relatief oud vond voor nog een kind.

Schuurman is 12 weken zwanger en voelt zich goed, zei ze in de uitzending van Ruud de Wild op NPO Radio 2. "We hebben hier nog een laatste echo gedaan, want ik wilde zeker weten of alles goed was", vertelde Katja aan De Wild in de Middag. "Het is nu twaalf weken en het is helemaal goed."

Katja is momenteel op reis met Barrie Stevens (75), Peter Faber (76), Willibrord Frequin (78) en Gerard Cox (79) voor het RTL-programma Beter laat dan nooit. Daarvoor reizen ze nu ruim een week door landen in Midden- en Zuid-Amerika.De actrice heeft al een kind met haar ex-man Thijs Römer, de 9-jarige Sammie.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Nieuwe boek Obama meteen bovenaan in Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe boek van oud-president van de VS Barack Obama is op één binnengekomen in de nieuwe Bestseller 60. 'Een beloofd land', waarin Obama presidentiële memoires deelt, voert een paar dagen na de lancering de lijst aan. Het boek is in verschillende talen uitgebracht.

10 uur geleden
Netflix gaat op zoek naar nieuwe generatie scenarioschrijvers

AMSTERDAM (ANP) - Netflix gaat in Nederland op zoek naar een nieuwe generatie scenarioschrijvers die vernieuwende en inclusieve verhalen kunnen vertellen voor een groot publiek. De zogenoemde New Voices Script Contest wordt georganiseerd samen met Scriptbank, een platform dat film- en televisiemakers helpt.

1 dag geleden
André van Duin: Corrie was een dierbare vriendin

AMSTERDAM (ANP) - André van Duin noemt het overlijden van collega en goede vriendin Corrie van Gorp een "droevige gebeurtenis". Dat vertelt Van Duin, die samen met Van Gorp vooral bekend stond als meneer en mevrouw De Bok, dinsdagochtend aan het ANP. "Ze was een gek, leuk en warrig mens."

1 dag geleden
Parkpop verruilt na 40 jaar Zuiderpark voor Malieveld

DEN HAAG (ANP) - Festival Parkpop verruilt na 40 jaar het Zuiderpark voor het centraal gelegen Malieveld. De 40e editie van het Haagse festival is volgend jaar op zondag 13 juni te bezoeken op de nieuwe locatie, mits de coronamaatregelen niet in de weg staan. Dat melden organisatoren Mojo en Ducos Promotions.

1 dag geleden
Luisteraar kan thuis Top 2000-café nabouwen

HILVERSUM (ANP) - Een "pakket aan maatregelen" maakt het voor luisteraars mogelijk om eind december goed voorbereid op de Top 2000 af te stemmen. De presentatoren van de ochtendshow op NPO Radio 2, Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte, presenteerden het pakket maandag in een filmpje.

2 dagen geleden
Ruim 1,8 miljoen mensen keken naar laatste Zondag met Lubach

HILVERSUM (ANP) - De laatste aflevering van Zondag met Lubach (NPO 3) is door ruim 1,8 miljoen mensen bekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het programma scoorde daarmee een derde plek in de Dag Top 25.

2 dagen geleden
Journalist kan meedoen aan EU-vergadering na fout Defensie

DEN HAAG (ANP) - Een journalist van RTL Nieuws heeft door een fout van het ministerie van Defensie kunnen inloggen in een vergadering van Europese ministers van Defensie. Dat was mogelijk omdat er een foto werd getwitterd van minister Ank Bijleveld terwijl die deelnam aan de digitale vergadering. Maar op de foto was ook het inlogadres en een deel van de pincode te zien.

5 dagen geleden