Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kandidatenlijst VVD Veere vastgesteld

Kandidatenlijst VVD Veere vastgesteld

MELISKERKE - De VVD Veere heeft de kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Marja Osté-Aarnoutse voert de lijst aan; zij is vml. recreatie- en agrarisch ondernemer, diep geworteld in de Veerse gemeenschap en heeft een breed netwerk. Sinds 2014 heeft ze als raadslid  een grote dossierkennis en raadsbreed aanzien opgebouwd. Op nummer 2 en 3 staan respectievelijk Ruud van Houten en Paul Barendregt; zij hebben de afgelopen jaren ervaring opgedaan als commissielid. Op nummer 4 staat nieuwkomer Ad van Broekhoven.

Marja Osté is blij dat er ook een aantal nieuwe mensen op de lijst staan, die actief mee willen gaan doen in de fractie. Er staan in totaal 17 mensen op de lijst, met een mix van mannen en vrouwen, jong en oud, die woonachtig zijn in verschillende Veerse kernen. De komende periode wil de VVD nieuwe keuzes maken. Een betere verhouding tussen inkomsten en uitgaven. De parkeertarieven op een acceptabel niveau. Maatschappelijke voorzieningen die in een echte behoefte voorzien. En snelheid maken met de zo noodzakelijke woningbouw. Keuzes dus, waar de inwoners om vragen. De VVD wil op diverse punten een nieuwe  afweging maken. Beter kijken naar de belangen van de inwoners, meer oog voor de belangen van de ondernemers en tenslotte een evenwichtig en stabiel bestuur.

Kandidatenlijst VVD Veere:

1. Marja Osté-Aarnoutse (Koudekerke)

2. Ruud van Houten (Domburg)

3. Paul Barendregt (Veere)

4. Ad van Broekhoven (Grijpskerke)

5. Nanda van den Berg (Biggekerke)

6. Erik Wattel (Oostkapelle)

7. Nonja Lievense (Zoutelande)

8. Ricardo de Visser (Oostkapelle)

9. Celina Rijk (Koudekerke)

10. Dianne van den Berge (Veere)

11. Pieter Boone (Grijpskerke)

12. André van der Hoofd (Gapinge)

13. Nathalie de Visser (Grijpskerke)

14. Marjam te Roller (Serooskerke)

15. Kees Bierens (Meliskerke)

16. Bert van Halderen (Serooskerke)

17. Marin Schanck-van den Berge (Gapinge)

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Kees werd 90 en speelt al 75 jaar bij OKK

WESTKAPELLE – Kees Pouwelse werd gisteren negentig jaar en speelt nog elke week trouw bij Brassband OKK. Rond 17.00 uur gistermiddag is hij thuis verrast met een serenade. Volgende maand is hij vijfenzeventig jaar lid van OKK.

11 uur geleden
Sluiting dreigt voor Voedselbank Walcheren

MIDDELBURG – Voedselbank Walcheren moet mogelijk stoppen. Het huidige pand op het Siloplein aan de Kleverskerkseweg in Middelburg is in een zeer slechte staat en voor een nieuwe, duurdere ruimte is geen geld. De nijpende situatie staat binnenkort op de agenda van de drie gemeenteraden op Walcheren, maar voorzitter Emmy de Kraker heeft er een hard hoofd in.

17 uur geleden
Burgemeester Rob van der Zwaag kondigt vertrek uit Veere aan

DOMBURG - Burgemeester Rob van der Zwaag heeft aan de gemeenteraad van Veere te kennen gegeven het ambt van burgemeester neer te gaan leggen. De organisatie, het college en de gemeenteraad zijn via een persoonlijke brief op de hoogte gebracht. 

18 uur geleden
Veel hulpverleners bij ongeluk A58 ‘s-Heer Arendskerke

‘S-HEER ARENDSKERKE - Op de A58 is vanavond tussen Lewedorp en Arnemuiden een ongeluk gebeurd. Diverse hulpdiensten zijn opgeroepen.

2 dagen geleden
Paul Moens kandidaat wethouder voor SGP Middelburg

MIDDELBURG - Paul Moens, eerder door de SGP-leden gekozen als lijsttrekker, is kandidaat wethouder voor de SGP in Middelburg. De zittende wethouder Chris Dekker stopt na deze periode. Paul Moens heeft inmiddels 12 jaar ervaring als raadslid en wil zich graag inzetten voor het welzijn van alle Middelburgers.

2 dagen geleden
Actie: Arnemuiden door de jaren heen

ARNEMUIDEN - Op woensdag 2 februari start Jumbo Arnemuiden de actie ‘Arnemuiden door de jaren heen’. Acht weken lang kunnen de klanten sparen voor een serie van 180 plaatjes die een fraai overzicht geven van de geschiedenis van Arnemuiden en Kleverskerke. De plaatjes kunnen verzameld worden in een prachtig album dat speciaal voor deze actie ontwikkeld is. Plaatjes en album kwamen tot stand met de hulp van Historische Vereniging Arnemuiden en Museum Arnemuiden. 

2 dagen geleden
Speelveld Braamhof winnaar Kern met Pit Trofee Zeeland

WALCHEREN - Na een jaar hard werken om hun droom te realiseren presenteerdengisteren ruim honderd Kern met Pit buurtprojecten in Nederland de resultaten. Tijdens deze bijeenkomsten in het hele land is in elke provincie één project gekozen tot trofee winnaar. In Zeeland is de Herinrichting van het Speelveld Braamhof gekroond tot provinciale winnaar.

3 dagen geleden