Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kamperland viert Koningsdag

Kamperland viert Koningsdag

KAMPERLAND - De oranje feestvierders in Kamperland hebben hun Koningsdag-programma voor woensdag 27 april rond.

Als het weer het toelaat is er van alles te doen. Om 12.00 uur is het vlaghijsen en volkslied en om 12.30 uur is de familiezeskamp. Doorlopend is er een vrijmarkt, hapjes en drankjes en een springkussen. Verder staat er onder meer een sjoelkampioenschap, sterkste man/vrouw-verkiezing,  vogelshow, live-muziek, koningsbingo en een kinderdisco op het programma. 

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/OranjeverenigingKamperland

Meer uit Beveland

Tjorven Lagrou wint EK handboogschieten in Ovezande

OVEZANDE - Tjorven Lagrou uit België is afgelopen weekeinde Europees kampioen handboogschieten geworden. 

14 uur geleden
Wandelen met alpaca`s nu ook in Schore

SCHORE - Het kriebelde al een tijdje maar op de open dag van zorgboerderij Rust na Onrust, waren de alpacawandelingen met bezoekers zo leuk en succesvol dat Felix Antheunisse, Rima Ventevogel en Lisa Dorrepaal besloten om dat vaker te doen.

14 uur geleden
Flinke schade bij ongeval

S GRAVENPOLDER - Een auto heeft zaterdagmiddag flinke schade opgelopen nadat deze op een vluchtheuvel botste. Er raakte niemand gewond bij het ongeluk

2 dagen geleden
Zomeravond-orgelconcert in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Op dinsdag 23 augustus is er een orgelconcert op het historische Van Dam-orgel in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk. 

2 dagen geleden
Gewonde (18) bij mogelijke steekpartij Goes

GOES - Bij een mogelijke steekpartij in Goes is gisteravond een 18-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer, een inwoner uit Kapelle, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

2 dagen geleden
Brandweer rukt uit voor woningbrand

‘S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een middelbrand in ‘s-Heer Hendrikskinderen. In een vrijstaande woning was brand uitgebroken.

2 dagen geleden
Kermis in Goes is geopend; week lang vertier in binnenstad

GOES - Kijkers waren er vrijdagmiddag al volop om te zien hoe de kermisexploitanten in Goes de laatste voorbereidingen troffen bij hun attracties. Om 15.00 uur is de kermis in de binnenstad officieel geopend en kan het publiek ook alle attracties uitproberen. 

3 dagen geleden