Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kalezic vertrekt als coach van Jong FC Utrecht

Kalezic vertrekt als coach van Jong FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - Darije Kalezic vertrekt als coach van Jong FC Utrecht. De club verlengt het aflopende contract van de Bosnische trainer niet.

Kalezic kreeg de ploeg in 2021 onder zijn hoede. In het eerste seizoen evenaarde hij het puntenrecord met Jong FC Utrecht. "In de verschillende gesprekken die we met Darije hebben gevoerd ter evaluatie van het afgelopen seizoen, zijn we samen tot de conclusie gekomen dat het voor beide partijen beter is om de samenwerking stop te zetten", aldus technisch manager Tim Gilissen.

Kalezic kijkt positief terug op zijn tijd bij FC Utrecht. "Bij mijn aanstelling gaf ik aan dat ik hoopte dat ik een bijdrage kon leveren aan de verdere ontwikkeling van Jong FC Utrecht. Daar hebben we met z’n allen hard aan gewerkt. In de goede en open gesprekken die ik met de club heb gevoerd, zaten we op een lijn en hebben we de keuze gemaakt ieder onze eigen weg te gaan."

Voor zijn komst bij FC Utrecht werkte hij onder meer als coach bij De Graafschap, het Belgische SV Zulte Waregem en het Nieuw-Zeelandse Wellington, MVV en Jong PSV.

Meer uit Voetbal

Uruguayaanse spits Cavani stopt als international

MONTEVIDEO (ANP) - De Uruguayaanse voetballer Edinson Cavani zet per direct een punt achter zijn interlandloopbaan. De 37-jarige spits maakte dat nieuws bekend op zijn Instagramaccount.

45 minuten geleden
Vitesse krijgt voor voldoen licentie-eisen uitstel tot 17 juni

ARNHEM (ANP) - Vitesse krijgt tot 17 juni de tijd om te voldoen aan de licentie-eisen voor komend seizoen. De noodlijdende Arnhemse club krijgt daarmee twee dagen uitstel van de licentiecommissie van de KNVB.

1 uur geleden
Aanwijzingen belangenconflict Piqué rond Supercup in Saudi-Arabië

MADRID (ANP/RTR) - Voormalig Spaans international Gerard Piqué moet vrezen voor een straf. Een Spaanse rechter oordeelt dat er aanwijzingen zijn van onrechtmatigheden in de deal tussen zijn bedrijf Kosmos en de Spaanse voetbalbond RFEF om de Spaanse Supercup sinds 2020 in Saudi-Arabië te laten spelen. Er zou sprake zijn van illegale betalingen.

2 uur geleden
Fortuna Sittard verwelkomt met Dahlhaus derde nieuweling

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard voegt voor komend seizoen Jasper Dahlhaus aan de selectie toe. De 22-jarige Dahlhaus stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij FC Eindhoven. Hij was transfervrij en tekent voor twee jaar bij de Limburgse Eredivisionist.

2 uur geleden
Jonker vindt stoppende Martens 'voetbalster van buitencategorie'

WOLFHEZE (ANP) - Bondscoach Andries Jonker gaat de bij de voetbalsters van Oranje afzwaaiende Lieke Martens 'in alle opzichten missen'. De twee EK-kwalificatieduels met Finland zijn de laatste van de 31-jarige speelster van Paris Saint-Germain.

2 uur geleden
Jonker rekent tegen Finland niet op keepster Van Domselaar

WOLFHEZE (ANP) - Bondscoach van de Oranjevrouwen, Andries Jonker, verwacht vrijdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland niet te kunnen beschikken over keepster Daphne van Domselaar. "Ik acht de kans klein dat ik groen licht krijg van zowel Daphne als de dokter", zei hij op een onlinepersconferentie.

3 uur geleden
Brys mag na excuses Eto'o toch bondscoach Kameroen blijven

YAOUNDÉ (ANP/BELGA) - Marc Brys blijft toch aan als bondscoach van de voetballers van Kameroen. Bondsvoorzitter Samuel Eto'o heeft de Belg dat laten weten. "Ik moet mijn verontschuldigingen aanbieden, want onze eerste ontmoeting was niet zo goed verlopen", stelde de voormalige aanvaller van onder meer FC Barcelona.

3 uur geleden