Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Kaartjes voor cliënten' bestrijdt eenzaamheid

'Kaartjes voor cliënten' bestrijdt eenzaamheid

GOES - Met de actie 'Kaartjes voor cliënten' willen de betrokken partijen bereiken dat alle Zeeuwen in de gehandicaptenzorg een kaartje krijgen.

Om de stillere dagen van cliënten in de gehandicaptenzorg in Zeeland op te vrolijken, hebben de zorgorganisaties 's Heeren Loo, Gors, Humanitas Zeeland en Poetsbedrijf SAV een kaartenactie opgezet. "Door de coronamaatregelen is het bezoek aan cliënten stopgezet", vertelt Marianne Gillot van Humanitas Zeeland. "Daardoor zijn veel cliënten eenzaam. Hoewel de zorgmedewerkers iedere dag voor hen klaar staan, missen de cliënten het contact met de buitenwereld."

Met de kaartenactie willen de partijen de eenzaamheid bij deze mensen tegengaan. Iedereen kan meedoen en een kaartje versturen. "Via Omapost kun je dit gratis doen. Laat ons via een appje naar 06-46280361 of via een mail naar [email protected] weten dat je onze cliënten een hart onder de riem wilt steken. Je ontvangt dan een code waarmee je gratis een kaart verstuurt, met je laptop of telefoon, zonder dat je de deur uit moet. Jij voert je boodschap digitaal in en Omapost maakt er echte briefpost van."

Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van 'Kaartjes voor cliënten'.

Meer uit Reimerswaal

Meld je aan voor Wemeldinge's Got Talent

WEMELDINGE - Op 1 juli vind in Wemeldinge het Zomerfeest Wemeldinge plaats. 

1 dag geleden
Auto in sloot bij Kapelle, bestuurder gewond

KAPELLE - Bij de Vierwegen in Kapelle is afgelopen nacht een bestelauto in een sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte gewond.Gisteravond rond 01.40 uur vond er een ongeluk plaats toen een automobilist vanaf de Vierwegen richting de Noordhoeksewegeling reed. Net voor de carpoolplaats bij het ANWB Wegenwachtstation ging het mis. De bestuurder raakte in de rechterberm en na een stuurcorrectie reed de auto aan de linkerzijde van de weg tegen een verkeersbord. De auto kwam vervolgens in de naastgelegen sloot tot stilstand.Ambulancemedewerkers hebben zich over de automobilist ontfermd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd. Rond 02.50 uur was de weg weer helemaal vrij.

1 dag geleden
Traumahelikopter ingezet voor ongeval Hoofdweg Rilland

RILLAND - Een scooterbestuurder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Rilland. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval waarbij een auto en de scooter met elkaar in botsing kwamen.

5 dagen geleden
Tent gaat in vlammen op bij Havendijk Yerseke

YERSEKE - Op een bedrijfsterrein aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote tent in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in.

5 dagen geleden
Wet helpt gemeente Reimerswaal sneller te bouwen

KRUININGEN - Het Reimerswaalse college van burgemeester en wethouders wijst vijf gebieden in de gemeente Reimerswaal aan waarop de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is. Dat betekent dat de eigenaars deze gronden niet mogen verkopen aan wie zij willen, maar de grond eerst aan de gemeente moeten aanbieden. ‘Zo verstevigt de gemeente haar positie op de grondmarkt en kunnen we voorzien in de behoefte aan woningen en bedrijventerreinen de komende tien jaar’, verklaart wethouder Maarten Both. 

6 dagen geleden
Kapelse band Grote Geelstaart wint Spectra

OVEZANDE - De Kapelse muziekformatie de Grote Geelstaart heeft op festival Klomppop in Ovezande de bandcompetitie Spectra gewonnen.

6 dagen geleden
Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

KRUININGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

1 week geleden