Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Juventus speelt gelijk na snelle rode kaart Milik

Juventus speelt gelijk na snelle rode kaart Milik

TURIJN (ANP) - Arkadiusz Milik heeft Juventus een slechte dienst bewezen in het thuisduel met Empoli. De oud-aanvaller van Ajax kreeg al in de 18e minuut een rode kaart voor een wilde tackle op Alberto Cerri. De club uit Turijn kwam vervolgens niet verder dan een gelijkspel (1-1).

Dusan Vlahovic bracht Juventus in de 50e minuut nog wel op voorsprong met een man minder. Tommaso Baldanzi maakte in de 70e minuut gelijk.

Juventus blijft koploper van de Serie A. Internazionale volgt op 2 punten, maar heeft ook twee duels minder gespeeld dan de lijstaanvoerder. De nummer 2 van de ranglijst speelt zondag een uitduel met Fiorentina.

Meer uit Voetbal

KNVB blij met nieuwe kabinetsplannen tegen misdragende fans

ZEIST (ANP) - De voetbalbond KNVB is blij dat het nieuwe kabinet misdragende supporters harder wil aanpakken. "Het is goed dat het toekomstige kabinet met deze plannen de inzet vanuit een Gastvrij en Veilig Voetbal in voetbalstadions bestendigt", schrijft de KNVB.

20 minuten geleden
Voorlopig geen kaartverkoop Nations League-duel België-Israël

BRUSSEL (ANP/BELGA) - De Belgische voetbalbond (KBVB) verkoopt voorlopig geen kaarten voor het Nations League-duel tussen België en Israël. Dat heeft met veiligheidsoverwegingen te maken. De wedstrijd staat voor 6 september op het programma.

1 uur geleden
Go Ahead Eagles neemt middenvelder Suray over van Dordrecht

DEVENTER (ANP) - Go Ahead Eagles heeft met Mathis Suray een nieuwe speler binnen voor het nieuwe seizoen. De Belgische middenvelder komt over van FC Dordrecht en tekent tot 2027, met een optie voor nog een jaar.

1 uur geleden
Atalanta-trainer vreest voor einde seizoen EK-kandidaat De Roon

BERGAMO (ANP) - Het is de vraag of middenvelder Marten de Roon op tijd fit is voor het EK voetbal volgende maand. De aanvoerder van Atalanta moest woensdagavond met een blessure het veld verlaten in de Italiaanse bekerfinale tegen Juventus (0-1).

1 uur geleden
Braziliaans voetbal ligt twee weken stil na overstromingen

BRASILIA (ANP/RTR) - De Braziliaanse voetbalcompetitie ligt minstens twee weken stil na de zware overstromingen in het zuiden van het land. Na een recordhoeveelheid neerslag zijn meer dan honderd doden gevallen. Voetbalstadions en trainingsvelden hadden ook last van de overstromingen. Op 27 mei kijkt de Braziliaanse bond of de competitie kan worden hervat.

3 uur geleden
Ten Hag geeft blessures weer de schuld voor slecht seizoen United

MANCHESTER (ANP/RTR) - Manchester United-trainer Erik ten Hag heeft andermaal het grote aantal blessures de schuld gegeven van het "ondermaatse seizoen". Toch was de Nederlander na de 3-2-thuiszege op concurrent Newcastle United ook positief, ondanks het feit dat de club nog altijd afkoerst op de laagste eindklassering in de Premier League ooit. "Dit team groeit, deze club heeft veel potentie", zei Ten Hag.

3 uur geleden
Atlético Madrid zeker van Champions League na Griezmann-show

GETAFE (ANP) - Antoine Griezmann heeft met drie doelpunten Atlético Madrid aan een 3-0-zege op Getafe geholpen. De ploeg van coach Diego Simeone verzekerde zich twee duels voor het einde van het seizoen van deelname aan de Champions League. Daarvoor was de zege niet eens nodig, concurrent Athletic Club ging zelf onderuit bij Celta.

12 uur geleden