Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Juf Elise staat 25 jaar voor de klas

Juf Elise staat 25 jaar voor de klas

KRABBENDIJKE - Bij De Klimroos in Krabbendijke was het dinsdag groot feest, want juf Elise Schrijver-van Koeveringe uit Waarde staat 25 jaar voor de klas.


VAN ONZE REDACTIE

Eerst werkte juf Elise met veel plezier op D'n Bogerd in haar woonplaats, totdat die school in 2013 gesloten werd. Sindsdien is ze met veel enthousiasme juf op De Klimroos, waar ze lesgeeft in groep 3/4.

Woordgrapjes

Juf Elise is lid van de Medezeggenschapsraad, het KiVa-team (tegen pesten) en een van de drijvende krachten achter het groener maken van het schoolplein. 'Ook staat juf Elise bekend om haar (Zeeuwse) woord- en taalgrapjes', aldus het schoolteam. Vandaar dat de feestdag dinsdag een Zeeuws randje had, met creatieve workshops rondom Zeeuwse spreuken, een rondrit in een huifkar en een bolus bie de koffie. 'We hopen dat juf Elise nog vele jaren met plezier blijft werken op De Klimroos.'

Meer uit Reimerswaal

Reimerswaal geeft 200 inwoners een regenton

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal geeft 200 gratis regentonnen weg aan inwoners met een eigen tuin.

1 uur geleden
Dominee Erik Tramper: 'Onze oecumenische pioniersgemeente is uniek in Nederland'

SCHORE - Twee jaar geleden was het erop of eronder voor de kerk in Schore, vertelt dominee Erik Tramper. “We hadden twintig mensen of nog minder in de kerk. Als we wilden doorgaan, moest het anders." De kerkgangers zochten verbinding met nieuwe mensen. “Sindsdien gebeuren er mooie dingen."

3 dagen geleden
Auto in de sloot bij ongeval Postweg (N670) bij Yerseke

YERSEKE - Op de Postweg (N670) bij Yerseke is donderdagavond een auto in de sloot beland. Het voertuig en de bestuurder zijn door brandweerlieden uit de benarde situatie bevrijd.

3 dagen geleden
Vissen is Matthias' grootste passie

KRABBENDIJKE - Matthias Baas (20) uit Krabbendijke wist vorige maand de wereldtitel voor kustvissen te behalen. In de leeftijdsklasse onder de eenentwintig jaar wist hij individueel de meeste vissen en daarmee de eerste plek binnen te hengelen. Al sinds zijn twaalfde doet Matthias mee aan viswedstrijden door heel Nederland en daarbuiten, want vissen is zijn grootste passie.

3 dagen geleden
Ravage na botsing tussen vrachtwagens op A58 bij Kapelle

KAPELLE - Op de snelweg A58 nabij Kapelle heeft donderdag rond 9.50 uur in de mist een ongeval tussen twee vrachtwagens plaatsgevonden. Daardoor is er grote ravage ontstaan op de A58. De snelweg is vanwege het ongeval afgesloten tussen Kruiningen en 's-Gravenpolder in de richting van Vlissingen. Of er iemand gewond is geraakt is nog niet bekend. 

4 dagen geleden
Tweedaagse vogeltentoonstelling in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - De Vogelvrienden Krabbendijke en omstreken organiseren op vrijdag 1 december en zaterdag 2 december hun jaarlijkse vogeltentoonstelling in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke.

4 dagen geleden
Hennepkwekerij gevonden in woning Waardekensstraat Kapelle

KAPELLE - De politie heeft dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Waardekenstraat in Kapelle. De 45-jarige bewoner is aangehouden.

5 dagen geleden