Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jongeren worden onwel na pechgeval met bus bij Kapelle

Jongeren worden onwel na pechgeval met bus bij Kapelle

KAPELLE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A58 ter hoogte van Kapelle. Eenmaal ter plaatse bleek het om onwel geworden passagiers van een touringcar te gaan. 

In de bus waren verschillende mensen niet goed geworden door de hitte, nadat de bus met pech stil kwam te staan. Het zou gaan om een Duitse bus vol jongeren. Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers behandeld.

Meer uit Reimerswaal

7e editie Truckrun Zuid-Beveland by CAISSON

KRUININGEN - Zaterdag 24 september staat SINKE Recycling BV. geheel in het teken van Truckrun Zuid-Beveland bij CAISSON. Truckers, vrijwilligers en uiteraard het publiek langs de route zijn van harte welkom om mensen met een functiebeperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

1 dag geleden
Weekendweer: zaterdag lokaal veel regen, zondag zon

Dit weekeinde wordt zondag de beste dag voor buitenactiviteiten.

1 dag geleden
Iedereen is blij met vernieuwde basisschool de Bornput

OOSTDIJK - De afgelopen jaren gingen de leerlingaantallen van christelijke basisschool de Bornput in Oostdijk door het dak. Na een aantal jaar van ruimtetekort is het dak nu letterlijk verhoogd en heeft de basisschool er een hele extra verdieping bij. Dolblij zijn de leerlingen met de nieuwe school en ook de docenten zijn blij dat er eindelijk weer voor iedereen ruimte is. 

2 dagen geleden
Extra belastingverhoging is volgens waterschap ‘noodzakelijk’

Waterschap Scheldestromen verhoogt de belasting voor Zeeuwse burgers volgend jaar met maximaal 11 procent. Dat is meer dan vooraf berekend. ‘Deze voorgestelde lastenverzwaring is een hele zure appel, maar we willen geen problemen vooruitschuiven’, aldus een woordvoerder van het waterschap. 

2 dagen geleden
Organisatie Truckrun Zuid-Beveland hoopt op onvergetelijke dag

KRUININGEN - Zaterdag staat vanuit de Nishoek in Kruiningen de 7e editie van de Truckrun Zuid-Beveland op het programma.

3 dagen geleden
Stroomuitval door brand in verdeelstation

KAPELLE - Bij een verdeelstation in Kapelle heeft woensdagochtend korte tijd brand gewoed. Volgens netbeheerder Stedin heeft de brand voor stroomuitval gezorgd.

3 dagen geleden
Oranje rolstoelbasketballer Joeri van Liere traint graag in Kapelle

KAPELLE - Joeri van Liere uit Kapelle, die rolstoelbasketbalt in de Nederlandse selectie, traint graag in het nieuwe sportcomplex De Bloesem in Kapelle. Tijdens de feestelijke opening bracht hij bezoekers ‘tips en tricks’ bij om zijn sport te spelen. 

3 dagen geleden