Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Johnny Lukasse is opnieuw lijsttrekker SGP-ChristenUnie Goes

Johnny Lukasse is opnieuw lijsttrekker SGP-ChristenUnie Goes

GOES - De ledenvergaderingen van de SGP en Christenunie hebben de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Goes. Johnny Lukasse is opnieuw gekozen als lijsttrekker. De SGP – Christenunie in Goes wil daarmee de keuze maken voor continuïteit en van daaruit een constructieve bijdrage leveren voor de belangen van de inwoners en bedrijven in de gemeente Goes.

Johnny Lukasse wordt op de lijst gevolgd door Maurits Born (CU) als nummer 2 en Henri van Koeveringe als nieuwkomer namens de SGP op nummer 3. Nummer 4 op de lijst is Ben Ham (CU) , de tweede nieuwkomer. Op plek 5 staat André van der Reest, de kandidaat-wethouder. ‘Met zijn ervaring hebben wij vertrouwen voor de toekomst’, laat de gecombineerde partij weten.

‘Voor de periode 2022-2026 hebben we gekozen voor ‘Aandacht en vertrouwen’, als titel voor ons verkiezingsprogramma, want er zijn veel goede dingen gedaan en we willen samen in vertrouwen verder komen. Verder met een Goes waar het goed wonen is voor alle mensen.’ De partijen doen dat vanuit een basis voor overtuigende politiek op Bijbelse grondslag. In het verkiezingsprogramma is aandacht voor thema’s variërend van ruimte en economie, cultuur en sport tot ook duurzaamheid. ‘Herontwikkeling en ontsluiting van het Marconigebied en ontwikkeling van het Stationsgebied in Goes tot een mobiliteitsknooppunt voor de regio heeft prioriteit. Evenals de veiligheid van de stad en omliggende dorpen met inzet van vaste wijk- en dorpsagenten.’

Meer uit Beveland

Schrijfsel burgemeester Dijksterhuis: Wielerfestijn in Borsele

HEINKENSZAND - De maandelijkse bijdrage voor de Bode van burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele gaat deze keer over de ZLM Tour.

1 dag geleden
Personen op de vlucht na ongeluk A58 Goes

GOES - Twee personen zijn gisteren aan het einde van de avond op de vlucht geslagen nadat zij betrokken waren geraakt bij een ongeluk op de A58 bij Goes.Ter hoogte van de Nansenbaan zouden op de rijbaan richting Bergen op Zoom rond 23.25 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. De inzittenden van één van de voertuigen zouden via de snelweg zijn weggerend richting het crematorium aan de Goese zijde van de A58. Politieagenten zochten nog in de omgeving maar er werd niemand aangetroffen.Een bergingsbedrijf heeft de betrokken auto’s getakeld. Het ongeluk werd overigens gemeld als zijnde met letsel, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond

1 dag geleden
Column Goes Gezien: 'Hier rust Frans Naerebout' (en hier ook?)

Onze Grote Kerk is dit jaar tot en met oktober elke middag (behalve zondag en maandag) geopend, dankzij vrijwilligers zoals Willy, die me ook nog hielp bij het maken van de foto. Die openstelling is geweldig, want het is een heerlijke plek om zomaar rond te dwalen en van alles te ontdekken. Zo stond ik ineens bij een sober graf: ‘Hier rust Frans Naerebout’, de Vlissingse loods (1748-1818), die tientallen schipbreukelingen redde. Op dit beschadigde graf aan de noordkant van de kerk is het koperen plaatje van zijn doodskist geschroefd: naam, overlijdensdatum en leeftijd. Meer niet. Een beroemd mensenredder onwaardig, zou je zeggen. Bevangen door die gedachte maakte ik het rondje door de kerk af en toen stuitte ik aan de zuidkant op de grafsteen die op de foto staat. Merkwaardig! Naerebout rust gewoon tweemaal in de Grote Kerk!

2 dagen geleden
Kleindochter Leala opent keramiekatelier Ine Haring in Ambachtscentrum Goes

GOES - Leala heeft het keramiekatelier van haar oma Ine Haring geopend in het ambachtscentrum in Goes.

3 dagen geleden
Burgernet stopt in september met sms en spraakbericht

DEN HAAG - Burgernet zal binnenkort alleen nog via de app berichten versturen over zoekacties rond inbraken, berovingen, vermiste personen en andere zaken waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd. De meldingen via sms en spraakberichten komen daarmee te vervallen.

3 dagen geleden
Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

3 dagen geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

3 dagen geleden