Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jildou van der Bijl vertelt in Goes succesverhaal van Linda

Jildou van der Bijl vertelt in Goes succesverhaal van Linda

GOES - Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de jubileumeditie van Contacta Talks in Theater de Mythe in Goes op woensdag 15 mei.

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van magazine Linda, is hoofdgast van deze aflevering.

Van der Bijl werd op haar 27e hoofdredacteur van de Nieuwe Revue. Een paar jaar daarna maakte ze de overstap naar Linda waar ze tussen 2008 en 2019 algemeen hoofdredacteur was. Onder haar leiding groeide de oplage van het magazine sterk naar meer dan 220.000.

Sinds 2014 is ze ook creatief directeur van de Linda-uitgeverij en sinds een paar maanden is ze creatief directeur van Net5.

Bladenmakers

Van der Bijl vertelt in Goes een persoonlijk verhaal en over hoe het komt dat de uitgeverij het in deze moeilijke tijden voor bladenmakers zo goed doet.

Ze begint haar verhaal om 16.30 uur. Na afloop is er een netwerkborrel. Kaarten à 25 euro zijn te koop via www.contacta.nl.

De organisatie van de bijeenkomst is in handen van LMG, Goes Marketing en Ondernemers Contact Goes.  

Meer uit Beveland

Groot feest op nieuw groen schoolplein De Zuidvliet in Kortgene

KORTGENE - IKC De Zuidvliet in Kortgene heeft een nieuw, groen schoolplein en dat is donderdag groots gevierd.

7 uur geleden
Verbouwde VEG-kerk in Goes vanaf mei weer in gebruik

GOES - Na een verbouwing van enkele maanden wordt de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) aan de Beatrixlaan te Goes begin mei weer in gebruik genomen.

7 uur geleden
Family Event Zeeland: feestje voor jong en oud in Goes

GOES - Het ultieme familie-avontuur beleef je tijdens Family Event Zeeland op 2, 3 en 4 mei in de Zeelandhallen Goes. Een Zeeuws feestje voor jong en oud.

8 uur geleden
Jaan Verhage-Aarnoutse uit Goes viert 100e verjaardag en telt haar zegeningen

GOES - Mevrouw Adriana (Jaan) Verhage-Aarnoutse uit Goes is vrijdag honderd jaar geworden. Maandagmiddag ging burgemeester Cees van den Bos van de gemeente Goes bij haar op felicitatiebezoek in Residence 't Gasthuis.

8 uur geleden
Op de werkvloer bij Leadhunter: 'Mooie afspraken maken geeft iedere keer weer een kick'

GOES - Als call agent ben je de spil tussen bedrijven. "Het geeft iedere keer weer een kick als ik een mooie afspraak kan maken voor één van mijn opdrachtgevers", vertelt call agent Ruben van Dam van Leadhunter. Het bedrijf heeft een kantoor in Goes en opereert internationaal. "Dit werk is echt mijn passie."

1 dag geleden
Alternatieve hardloopwedstrijd op Koningsdag in Goes-Zuid

GOES - Op zaterdag 27 april organiseert Jan Roose een hardloopwedstrijd in Goes-Zuid. Niet zomaar een gewone hardloopwedstrijd, maar een hardloopomnium. Dat is een samengestelde wedstrijd met 3 onderdelen over relatief korte afstanden. Bij elk onderdeel verdienen de deelnemers punten en zo wordt er een uitslag gemaakt. Voor vrouwen en mannen en bij voldoende animo jeugd t/m 13 jaar is er een apart klassement.

2 dagen geleden
Rubriek Goes Gezien: Een bruggenhoofd in de Oostvest

We hebben in de vesten drie eilandjes, een rijk bezit. Bij de Westerkerk, in het noordelijk deel van de Westvest en deze op de foto: in de Oostvest. Dit is van de drie het grootst, het minst onderhouden en - vanwege dat laatste - het allermooist. Maar daar hebben we het nog wel over...

2 dagen geleden