Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jij op Tholen reikt tassen uit aan kinderen van ouders met laag inkomen

Jij op Tholen reikt tassen uit aan kinderen van ouders met laag inkomen

THOLEN - Ook dit jaar organiseerde het team van RAAD&DAAD van het Leger des Heils Tholen weer de actie ‘vakantietassen’.

Met sport en spel op het buitenterrein bij Loods 3 In Sint-Maartensdijk, georganiseerd door “Jij op Tholen” en informatie over voorzieningen voor sport en cultuur voor gezinnen met een minimum inkomen, werden deze tassen uitgereikt aan kinderen in de leeftijd tot 12 jaar van ouders met een laag inkomen.

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Annabel en Ellis: ‘Wij draaien onze winkel op gevoel’

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Annabel en Ellis. 

10 uur geleden
Hinder op Tholense- en Slaakbrug vanwege inspecties

THOLEN - Tussen maandag 3 en woensdag 12 oktober is er verkeershinder op de Tholense- en Slaakbrug vanwege inspecties die worden uitgevoerd. De Tholensebrug is gestremd voor autoverkeer in de avond en nacht van 3 tot en met 6 en 11 oktober. De Slaakbrug is gestremd voor auto- en langzaam verkeer in de avond en nacht van vrijdag 7 oktober. Omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven. Fietsers, bromfietsers en voetgangers kunnen tijdens inspecties gebruik blijven maken van beide bruggen.

11 uur geleden
Brand in caravan op woonwagenkamp aan Oudelandsedijk

THOLEN - Op het woonwagenkamp aan de Oudelandsedijk is vannacht brand uitgebroken in een caravan. Ten minste één persoon is behandeld door de ambulancedienst.

12 uur geleden
Vera van Haaften verkleedt zich regelmatig als ‘echt’ Zeeuws meisje

Vera van Haaften heeft wel een hele bijzondere hobby. Regelmatig loopt ze namelijk verkleed rond. En dan niet in normale verkleedkleren, nee Vera verkleedt zich graag als een echt Zeeuws meisje.

1 dag geleden
Steeds meer Tholenaren doen beroep op Voedselbank: ‘Vooral de laatste weken zien we een stijging’

SINT-MAARTENSDIJK - Ook bij Voedselbank Goed Ontmoet in Sint-Maartensdijk merken ze dat steeds meer mensen helaas een beroep op hen moeten doen. Bert Scholts, gepensioneerd en floormanager bij het uitgiftepunt in Smerdiek ziet een aanzienlijke stijging.

2 dagen geleden
Gaslek op de kruising van de Wilhelminastraat en Mosselkreekstraat

SINT PHILIPSLAND - Op de kruising van de Wilhelminastraat en Mosselkreekstaat is er vanmorgen rond 08.30 uur een gaslekkage ontstaan.

2 dagen geleden
Botsing tussen twee scooterrijders aan de Dalemsestraat

THOLEN - Twee scooters zijn donderdagmiddag met elkaar in botsing gekomen aan de Dalemsestraat. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. 

2 dagen geleden