Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jij op Tholen organiseert Thoolse Beweegweek: 'Bewegen is gezond, maar ook gezellig'

Jij op Tholen organiseert Thoolse Beweegweek: 'Bewegen is gezond, maar ook gezellig'

THOLEN - Jij op Tholen organiseert van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni de Thoolse beweegweek. In deze week worden meerdere gratis acties en activiteiten georganiseerd om jong en oud extra te laten bewegen. Er is een fietstocht, een sportcafé voor verenigingen, een kampioenschap stoepranden en de actie ‘neem een vriend mee’. 

Thools Kampioenschap Stoepranden
Op woensdag 31 mei is het Thools Kampioenschap Stoepranden bij de parkeerplaats van de Tennisclub, Dorpsweg 1 in Sint-Annaland. Het kampioenschap is voor alle leeftijden. Er zijn twee tijdsblokken: van 14.00 tot 15.15 uur en van 15.15 tot 16.30 uur. Er kunnen gouden tickets gewonnen worden voor de finales van NK Stoepranden in Den Haag.

Sportcafé voor verenigingen
In samenwerking met Sport Zeeland is er op donderdag 1 juni vanaf 19.00 uur het Sportcafé voor sportverenigingen in de gemeente Tholen. Het Sportcafé wordt gehouden bij voetbalvereniging WHS, Bierensstraat 79 in Sint-Annaland. Op deze avond kunnen leden van sportverenigingen (bestuurders, penningmeesters, secretarissen) of andere betrokkenen zich op de hoogte laten brengen van verschillende thema’s. Daniel Klijn van Brug8 neemt de aanwezigen mee in ‘sportclub van de toekomst’.

Thoolse fietstocht
In samenwerking met vrijwilligers is er weer een Thoolse fietstocht op vrijdag 2 juni. Er is keuze uit routes van 20, 40 en 60 kilometer. Deelnemers kunnen starten vanaf verschillende opstapplaatsen in gemeente Tholen. De starttijd is tussen 10.00 en 12.00 uur. Aangemeld voor 26 mei? Dan ontvangt u een cadeautasje (goodiebag) van Tweewielercentrum Tholen bij de startlocatie. Zij ondersteunen ook bij de mogelijke pechgevallen tijdens de tocht.

‘Neem een vriend mee’
Tijdens deze Thoolse beweegweek roept het team Jij op Tholen leden van verenigingen op om een kennis die niet bij de vereniging actief is, mee te nemen. Zo kunnen zij laten zien hoe gezellig het is bij de club. Verenigingen die hieraan willen meedoen en hun leden willen stimuleren een introducee mee te nemen, kunnen contact opnemen met team Jij op Tholen.

Meer uit Tholen

Op de werkvloer bij accountant Dennis: 'Je bouwt echt een band op met klanten' [OP DE WERKVLOER]

SINT-MAARTENSDIJK - Remmerswaal Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor met vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk. Samen met zijn collega's zet accountant Dennis de Bruijn zich dagelijks in om klanten te adviseren bij hun administratie, jaarrekening en fiscale aangiften. Klanten van Remmerswaal zijn vooral MKB-bedrijven en particulieren in Zeeland en West-Brabant. Zij bouwen en vertrouwen al sinds 1956 op het kantoor, vooral dankzij het persoonlijke contact.

12 uur geleden
Begeleidingsvaartuig scouting in de problemen op de Oosterschelde

STAVENISSE- Een begeleidingsvaartuig van de scouting is zaterdagmiddag in de problemen gekomen op de Oosterschelde. De oorzaak was een technisch mankement. Hierdoor had het vaartuig geen voortstuwing meer tijdens de begeleiding van de scoutingleden in  de bijboten. Onder leiding van de brandweer is de hele scoutingvloot begeleid naar de haven van Stavenisse.

14 uur geleden
Het Schorrekoor met dirigent Ruijten treedt op tijdens Havendag Stavenisse

STAVENISSE - Op zaterdag 20 juli keert de Havendag in Stavenisse terug. Naast kraampjes en oude ambachten is er ook ruimte ingericht om van muziek te genieten. Het Schorrekoor verzorgt een optreden waarbij bezoekers kunnen genieten van een keur van liedjes dat het Schorrekoor ten gehore zal brengen.

15 uur geleden
Ellis heeft eindelijk een nieuwe aangepaste bus dankzij inzamelingsactie

THOLEN - Ellis van Loenhout uit Tholen heeft sinds kort een nieuwe aangepaste bestelbus. Zij heeft cerebrale parese en kon door een defect aan haar vorige voertuig maandenlang niet meer zelfstandig buiten de stad reizen. Dankzij een inzamelingsactie is er een bedrag van ruim 6.250 euro opgehaald voor een nieuwe auto.

1 dag geleden
Weerbericht Tholen: 'Wisselvallig weekend, maar daarna flink meer zon [WEERBERICHT]

THOLEN - Dit weekend verloopt wisselvallig met dagelijks kans op een bui. De temperatuur schommelt op zaterdag tussen de 13 en 18 graden. Na zaterdag zit er een weersverbetering aan te komen, want de temperatuur zet een stijgende lijn in en de zon krijgt meer ruimte. Dat voorspellen de meteorologen van Weeronline.

1 dag geleden
Woning in Oud-Vossemeer drie maanden gesloten na vondst hennepkwekerij

OUD-VOSSEMEER - Een woning aan de Molenstraat in Oud-Vossemeer wordt voor drie maanden gesloten vanwege de vondst van een hennepkwekerij. Dat heeft burgemeester Marleen Sijbers besloten. De kwekerij werd afgelopen mei ontdekt na een tip.

2 dagen geleden
Leer fotograferen van dieren in natuurgebied Slikken van de Heen

SINT PHILIPSLAND - Slikken van de Heen is een natuurgebied dat bekend staat om zijn gevarieerde landschappen met flora en fauna. Dit maakt het een geschikte locatie voor een fotoworkshop van Stichting Het Zeeuwse Landschap. Deelnemers krijgen de kans om het natuurlijke gedrag van konikpaarden, rode geuzen en wisenten vast te leggen. 

2 dagen geleden