Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jij op Tholen organiseert activiteiten tijdens voorjaarsvakantie

Jij op Tholen organiseert activiteiten tijdens voorjaarsvakantie

THOLEN - Tijdens de voorjaarsvakantie hoeven Thoolse kinderen en jongeren zich niet te vervelen. Jij op Tholen organiseert namelijk diverse activiteiten. Er staat een puzzelspeurtocht, het spel Hunted en een zaalvoetbaltoernooi op het programma. 

Iedere schoolvakantie organiseert Jij op Tholen diverse activiteiten binnen en buiten de gemeente, om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren zich niet hoeven te vervelen. Aan de activiteiten kan gratis deelgenomen worden. Dit is het programma voor de voorjaarsvakantie:

Donderdag 23 februari: Puzzelspeurtocht
Op donderdag 23 februari kunnen kinderen tussen de 4 en 10 jaar meedoen aan een puzzelspeurtocht in Sint-Annaland of in Stavenisse. De tocht start om 10.00 uur. Tot en met 8 jaar is begeleiding van een volwassene nodig.

Donderdag 23 februari: Hunted
Op donderdag 23 februari om 14.00 uur wordt het spel Hunted gespeeld in Sint Philipsland en Oud-Vossemeer. Hunted is, net als het tv-programma, een digitaal en fysiek spel waarbij in teamverband de strijd met elkaar wordt aangegaan. Elk team ziet op zijn/haar smartphone een plattegrond en de kluizen die beroofd kunnen worden. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen en te vangen. Aanmelden kan in teams van 2 of 4 personen. Alle leeftijden kunnen meedoen. Iedere team heeft een opgeladen mobiele telefoon met 4G nodig.

Vrijdag 24 februari: Zaalvoetbaltoernooi 5 tegen 5
Op vrijdag 24 februari vindt het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi weer plaats. Inschrijven kan alleen als team van minimaal 5 personen. Verzamel vrienden en verzin een leuke teamnaam. Zaalschoenen zijn verplicht. Verschillende teams gaan de strijd aan in drie leeftijdscategorieën:

10 t/m 13 jaar: 9.00 – 12.30 uur13 t/m 16 jaar: 12:30 – 15:30 uur16 t/m 20 jaar: 15.30 – 17.45 uur

Meer uit Tholen

Summergames brengt Thoolse jeugd samen

SINT PHILIPSLAND - Onder een stralende zon ging donderdag de derde activiteit van de Thoolse Summergames van start. Veertig kinderen, gewapend met spuitbussen, lieten hun artistieke talenten zien tijdens een graffiti-workshop bij jeugdhonk De Kelder in Sint Philipsland.

1 dag geleden
Weerbericht: 'Aangenaam zomerweer, maar vanavond kans op buien'

THOLEN - De nieuwe week kent een zomerse start met 22 tot 27 graden en veel zon. 's Avonds stijgt wel de kans op (onweers)buien. Dinsdag is tijdelijk een mindere dag met flink wat buien bij maxima rond 22 graden. Vanaf woensdag is het een aantal dagen vrij aangenaam Hollands zomerweer met zon en oplopende temperaturen. Woensdag is het 22 tot 24 graden en donderdag 24 tot 27 graden.

2 dagen geleden
Tot jaarwisseling nog werkzaamheden voor betere bereikbaarheid Tholen

THOLEN - Dit voorjaar werden de nieuwe kruising en de aansluiting op de Molenvlietsedijk geopend. Tot en met het einde van dit jaar vinden er nog verschillende afrondende werkzaamheden plaats.

2 dagen geleden
Op de werkvloer bij accountant Dennis: 'Je bouwt echt een band op met klanten' [OP DE WERKVLOER]

SINT-MAARTENSDIJK - Remmerswaal Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor met vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk. Samen met zijn collega's zet accountant Dennis de Bruijn zich dagelijks in om klanten te adviseren bij hun administratie, jaarrekening en fiscale aangiften. Klanten van Remmerswaal zijn vooral MKB-bedrijven en particulieren in Zeeland en West-Brabant. Zij bouwen en vertrouwen al sinds 1956 op het kantoor, vooral dankzij het persoonlijke contact.

3 dagen geleden
Begeleidingsvaartuig scouting in de problemen op de Oosterschelde

STAVENISSE- Een begeleidingsvaartuig van de scouting is zaterdagmiddag in de problemen gekomen op de Oosterschelde. De oorzaak was een technisch mankement. Hierdoor had het vaartuig geen voortstuwing meer tijdens de begeleiding van de scoutingleden in  de bijboten. Onder leiding van de brandweer is de hele scoutingvloot begeleid naar de haven van Stavenisse.

3 dagen geleden
Het Schorrekoor met dirigent Ruijten treedt op tijdens Havendag Stavenisse

STAVENISSE - Op zaterdag 20 juli keert de Havendag in Stavenisse terug. Naast kraampjes en oude ambachten is er ook ruimte ingericht om van muziek te genieten. Het Schorrekoor verzorgt een optreden waarbij bezoekers kunnen genieten van een keur van liedjes dat het Schorrekoor ten gehore zal brengen.

3 dagen geleden
Ellis heeft eindelijk een nieuwe aangepaste bus dankzij inzamelingsactie

THOLEN - Ellis van Loenhout uit Tholen heeft sinds kort een nieuwe aangepaste bestelbus. Zij heeft cerebrale parese en kon door een defect aan haar vorige voertuig maandenlang niet meer zelfstandig buiten de stad reizen. Dankzij een inzamelingsactie is er een bedrag van ruim 6.250 euro opgehaald voor een nieuwe auto.

3 dagen geleden