Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeugdviswedstrijd HSV Reimerswaal

Jeugdviswedstrijd HSV Reimerswaal

KRABBENDIJKE - In het kader van het Jeugdpromotieplan heeft Hengelsportvereniging Reimerswaal zaterdag haar eerste zoetwater jeugdviswedstrijd georganiseerd. 

Eerder dit jaar werd er al ondersteuning gegeven aan een tweetal vislessen voor basisschoolleerlingen en op 18 juli konden de jeugdige sportvissers deelnemen aan de Zomerviskaravaan.

Zaterdagmiddag verzamelden zich 12 enthousiaste vissers in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar bij het viswater de Plattebank in Krabbendijke. Na het startsein werden de eerste vissen al snel gevangen en de tactieken van de vissers die nog geen vis vingen waar nodig aangepast. Tijdens de wedstrijd werden de jeugdige vissers aangemoedigd door vaders en moeders, opa’s en oma’s en vriendjes en vriendinnetjes. 

Uitslag

Nadat om 16.30 uur het eindsignaal klonk werd de balans opgemaakt door de Jeugdcommissie van HSV Reimerswaal en kon de volgende uitslag genoteerd worden: 1, Ravi Ots  717 cm; 2. Jari Dommisse 609 cm; 3. Kyan van Wijnen 381 cm; 4. Thijs van de Grien 354 cm; 5. Joep Zandee 247 cm; 6. Renzo Geluk 221 cm; 7. Daan van Westerveld 152 cm; 8. Joel de Leeuw 65 cm; 9. Aarnoud Harthoorn 57 cm; 10. Johan Harthoorn 57 cm; 11. Dirk Harthoorn 17 cm; 12. Rick van Noorden 0 cm 

Tijdens de prijsuitreiking kregen alle deelnemers een leuke prijs. Hengelsportvereniging Reimerswaal hoopt de komende tijd vaker jeugdactiviteiten te organiseren. Tip om daarom onze website Facebook en Instagramaccount regelmatig te bezoeken via hsvreimerswaal. Voor vragen, stel deze via email: [email protected]

Meer uit Reimerswaal

Vitaal Reimerswaaldag voor 65-plussers in Krabbendijke

KRUININGEN - Inwoners van 65 jaar en ouder uit Krabbendijke, Rilland en Oostdijk kunnen hun gezondheid gratis laten testen op de Vitaal Reimerswaaldag in Krabbendijke op woensdag 15 mei.

15 uur geleden
Voor Pim Fontijn is dansen zijn lust en zijn leven: 'Sinds mijn 19e heb ik niet meer gewerkt'

KRABBENDIJKE - Pim Fontijn is bekend van zijn zumbalessen in Kruiningen en Krabbendijke. Hij staat vol energie op het podium. Tegenwoordig is dat in de buurt, maar Pim heeft jaren als danser door Europa getoerd met de Duitse danceact Scooter. "Ik was een party animal. Iedere dag, bam! Gaan met die hap!", vertelt Pim. Totdat hij een burn-out kreeg.

2 dagen geleden
Yerseke staat volgende week in teken van avondvierdaagse

YERSEKE - In Yerseke begint maandag een nieuwe editie van de jaarlijkse avondvierdaagse.

2 dagen geleden
Jubileum voor Franse Slag Mars in en om Kapelle

KAPELLE - Zaterdag 18 mei is het tijd voor de tiende editie van de Franse Slag Mars vanuit Kapelle. Vanwege het lustrum splitst de organisatie van de Franse Slag Mars de route van tien kilometer op in twee keer vijf kilometer wandelen en een tocht met een historisch militair voertuig.

3 dagen geleden
Herdenking Lancaster-bemanning maandag in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Bij het monument aan de Noorddijk in Krabbendijke wordt maandagochtend het vliegtuigongeluk met de Engelse Lancaster in de Tweede Wereldoorlog herdacht. 

3 dagen geleden
Muzikaal cabaret van Maartje & Kine vrijdagavond in Rilland

RILLAND - Maartje & Kine brengen vrijdagavond muzikaal cabaret met 'Hoge Noot' in dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland.

4 dagen geleden
Rommelroute door Kapelse wijk Eliwerve zaterdag

KAPELLE - Zaterdag (11 mei) vanaf 9.30 uur houden bewoners van de wijk Eliwerve in Kapelle voor de derde keer een rommelroute.

4 dagen geleden