Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeugdviswedstrijd HSV Reimerswaal

Jeugdviswedstrijd HSV Reimerswaal

KRABBENDIJKE - In het kader van het Jeugdpromotieplan heeft Hengelsportvereniging Reimerswaal zaterdag haar eerste zoetwater jeugdviswedstrijd georganiseerd. 

Eerder dit jaar werd er al ondersteuning gegeven aan een tweetal vislessen voor basisschoolleerlingen en op 18 juli konden de jeugdige sportvissers deelnemen aan de Zomerviskaravaan.

Zaterdagmiddag verzamelden zich 12 enthousiaste vissers in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar bij het viswater de Plattebank in Krabbendijke. Na het startsein werden de eerste vissen al snel gevangen en de tactieken van de vissers die nog geen vis vingen waar nodig aangepast. Tijdens de wedstrijd werden de jeugdige vissers aangemoedigd door vaders en moeders, opa’s en oma’s en vriendjes en vriendinnetjes. 

Uitslag

Nadat om 16.30 uur het eindsignaal klonk werd de balans opgemaakt door de Jeugdcommissie van HSV Reimerswaal en kon de volgende uitslag genoteerd worden: 1, Ravi Ots  717 cm; 2. Jari Dommisse 609 cm; 3. Kyan van Wijnen 381 cm; 4. Thijs van de Grien 354 cm; 5. Joep Zandee 247 cm; 6. Renzo Geluk 221 cm; 7. Daan van Westerveld 152 cm; 8. Joel de Leeuw 65 cm; 9. Aarnoud Harthoorn 57 cm; 10. Johan Harthoorn 57 cm; 11. Dirk Harthoorn 17 cm; 12. Rick van Noorden 0 cm 

Tijdens de prijsuitreiking kregen alle deelnemers een leuke prijs. Hengelsportvereniging Reimerswaal hoopt de komende tijd vaker jeugdactiviteiten te organiseren. Tip om daarom onze website Facebook en Instagramaccount regelmatig te bezoeken via hsvreimerswaal. Voor vragen, stel deze via email: [email protected]

Meer uit Reimerswaal

Freek de Jonge zaterdag te gast in Kapelle: 'In Zeeland groeide het diepe verlangen om op het toneel te staan'

KAPELLE - Halsoverkop - het gezin had nog niet eens een woning gevonden - moest Freek de Jonge in 1962 naar Vrouwenpolder verhuizen. Zijn vader had een nieuwe baan. "Ik was achttien en begon in Zaandam, waar we woonden, net een beetje het gevoel te krijgen hoe ik kon komen waar ik wilde zijn. In Zeeland kende ik niemand. Ik moest helemaal opnieuw beginnen", vertelt de gevierd cabaretier. Toch schreef De Jonge een boek over deze tijd. En het is nog mooi ook, belooft hij. Zaterdag bezoekt De Jonge Kapelle en Goes voor de presentatie van 'De Zeeuwse Jaren'.

6 uur geleden
Leefbaarheidsonderzoek toont aan: Goed wonen in Kapelle

KAPELLE - De leefbaarheid in grotere woonplaatsen in Zeeland is iets minder gunstig dan in kleinere woonplaatsen, stelt Regiobank na een leefbaarheidsonderzoek dat zij liet uitvoeren. Een belangrijke uitkomst van het onderzoek is dat Kapelle, Zierikzee en Hulst de leefbaarste kleinere woonplaatsen in Zeeland zijn, laat de bank weten.

8 uur geleden
Lezersfoto van de week: Donkere wolken boven de moer

YERSEKE - De rubriek 'Lezersfoto van de week' in de Reimerswaalse & Kapelse Bode toont deze keer een foto van Marian Willeboer-Goeree. 'Donkere wolken boven de Yerseke Moer', schrijft ze erbij.

2 dagen geleden
Skeelerronde door Krabbendijke

KRABBENDIJKE - IJs- en skeelervereniging Krabbendijke houdt op woensdag 19 juni de 27e skeelerronde door Krabbendijke.

3 dagen geleden
Bijeenkomst over nieuwbouw school en gymzaal Wemeldinge

WEMELDINGE - Maandag (17 juni) houdt de gemeente Kapelle een informatiebijeenkomst over de bouwplannen voor het nieuwe Integraal Kind Centrum (IKC) en de nieuwe gymzaal in Wemeldinge. 

4 dagen geleden
Darter Kay Schuurbiers Nederland Kampioen bij aspiranten

KRABBENDIJKE - Kay Schuurbiers (14 jaar) uit Krabbendijke is zondag na een spannende strijd Nederlands Kampioen geworden bij de dart-aspiranten.

5 dagen geleden
Mag de vlag uit? Stuur jouw Geslaagd-foto in en straal in de Bode!

KRUININGEN/KAPELLE - De vlag kan vandaag uit bij veel eindexamenleerlingen. Zij krijgen namelijk te horen of zij geslaagd zijn. Ben je geslaagd of wil je iemand die geslaagd is verrassen? Stuur dan jouw geslaagd-foto in en wie weet staat jouw foto volgende week in de Bode!

6 dagen geleden