Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeugd geniet van zonnige Koningsspelen

Jeugd geniet van zonnige Koningsspelen

HANSWEERT - Koning Willem-Alexander kan trots zijn op de leerlingen van basisschool Schuttevaer in Hansweert. Alle groepen deden deze zonnige vrijdag op het schoolplein en in de nabij gelegen speeltuin enthousiast mee aan de Koningsspelen.

Op de laatste dag voor de meivakantie deden de jongens en meiden allerlei sporten en spelletjes, zoals levend korfbal en het blokkenspel ‘Koninklijk Kasteel’. 

“De koning vindt dat we meer moeten bewegen en dat probeer ik ook te doen”, zegt leerling Dianthe (links op de foto in de speeltuin) over het idee achter de Koningsspelen. Ze geniet van de oranje sportdag in de speeltuin, waar ze wel vaker komt. “Lekker rennen en voetballen. Ik kan supergoed keepen.” Ook Clarinda (in het midden op de speeltuinfoto) heeft het naar haar zin. De Koningsspelen en ook Koningsdag verlopen door corona heel anders dan normaal, maar het zijn gelukkig toch leuke dagen, zegt ze. “Omdat het straks vakantie is, gaan we naar de camping en kan ik op Koningsdag lekker buiten met vriendinnen spelen.”

Meer uit Reimerswaal

Jongeren in Krabbendijke bekogelen politie met vuurwerk en eieren

KRABBENDIJKE - Leerlingen in Krabbendijke hebben zich dinsdagmorgen, net voor de meivakantie, misdragen door met vuurwerk en eieren te gooien. 'Er werd een Cobra 6 richting de politie gegooid', laat de politie weten, 'ook besmeurden ze een dienstauto.' 

8 uur geleden
Drukte bij muziekavond leerlingen Wim Steenbakker in Wemeldinge

WEMELDINGE - Ondanks het slechte weer was het vrijdag volop lente in het Dorpshuis De Wemel in Wemeldinge. Daar kwamen meer dan tweehonderd muziekliefhebbers bijeen om te genieten van diverse optredens van de leerlingen van Wim Steenbakker.

10 uur geleden
Jan Eversdijk uit Kruiningen verrast met lintje

KRUININGEN - Zaterdagavond is Jan Eversdijk uit Kruiningen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

1 dag geleden
Motorrijdster komt ten val in Yerseke en moet naar ziekenhuis

YERSEKE - Op de Burenpolderweg in Yerseke is zondagavond een motorrijdster gewond geraakt bij een val. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Vier de vakantie met spel archery tag in Yerseke

YERSEKE - Dinsdag (23 april) kunnen kinderen in Yerseke het spel archery tag spelen.

2 dagen geleden
Dronken automobilist belandt in de berm na eenzijdig ongeluk op de A58

KAPELLE - Een dronken automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A58. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De man heeft een tijdelijk rijverbod opgelegd gekregen.

2 dagen geleden
Op zoek naar Jacobus Pieter Griep uit Yerseke

YERSEKE - Henk Goedbloed is op zoek naar nakomelingen van Jacobus Pieter Griep en zijn vrouw Santje. 

3 dagen geleden