Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeu de Boules toernooitje Flupland-Stalland

Jeu de Boules toernooitje Flupland-Stalland

SINT PHILIPSLAND - Afgelopen vrijdag 23 juli vond de tweede ontmoeting plaats tussen de Fluplandse en Stallandse Jeu de Boulers. Wegens de te verwachten hitte werden de wedstrijden van de middag naar de avond verplaatst.

Het was een heerlijke avond en er werd op de Jeu de Boules baan in Flupland dan ook volop genoten van het spel. Voor Stalland namen Bert Rauls en Ingrid van Oudenniel het op tegen Jan de Klerck en Mieke van der Meyden. Bert en Ingrid waren goed in vorm en wonnen met 13-7. In de andere partij ging echter de winst naar de Fluplanders Raja Vallipuram en Lia Suurlant. Zij wonnen met dezelfde cijfers van Maarten Verbrugge en Ans Burgers. Tussenstand was dus 1-1.

Na de koffiepauze werd de tweede ronde gespeeld. Raja en Lia moesten toen tegen Bert en Ingrid, maar ook nu was dit Stallandse koppel niet te verslaan. Wederom wonnen ze met 13-7. Jan en Mieke probeerden er nog een gelijkspel uit te slepen maar Maarten en Ans wonnen met 13-8.

Deze keer werd het dus 3-1 voor Stalland met 46 punten, en 35 punten voor Flupland. Over de twee ontmoetingen is Stalland dus als winnaar uit de bus gekomen met 5-3. De beide dorpen behaalden in totaal 84 punten.

Er werd nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en er werd  afgesproken om op donderdagmiddag 12 en 19 augustus returnwedstrijden te houden in Sint Annaland.

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Jurgen: 'Dit vak leer je niet op de middelbare school' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Jurgen van Keulen.

12 uur geleden
Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

1 dag geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

1 dag geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

1 dag geleden
Expeditie Zuidwaterlinie eindigt vandaag in Tholen

THOLEN - In Tholen gaat vandaag de vierde en laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie van start. Deelnemers verkennen de rijke geschiedenis van de langste en oudste verdedigingslinie van Nederland. Bij de vestingstad zijn drie wandelroutes uitgestippeld.

1 dag geleden
Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

2 dagen geleden
Prachtige vogels bewonderen op vierde vogelbeurs Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Heb je altijd al een vogel willen hebben als huisdier, maar weet je niet hoe je moet beginnen of waar je moet zoeken? Dan kun je op zaterdag 30 september terecht in Oud-Vossemeer voor de vierde vogelbeurs van vogelvereniging De Vogelvrienden. In het duivenlokaal aan de Hofstraat kun je morgen meer dan honderd prachtige vogels bewonderen.

2 dagen geleden