Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jett Rebel sluit muziekprogramma Zeeland Nazomerfestival opnieuw af

Jett Rebel sluit muziekprogramma Zeeland Nazomerfestival opnieuw af

MIDDELBURG - Het Zeeland Nazomerfestival (ZNF) heeft haar programma rond.

Naast de drie eerder bekend gemaakte locatievoorstellingen is er tussen 27 augustus en 7 september veel te doen in Middelburg.

Op het Abdijplein, het festivalhart, staan tal van muzikanten geboekt. De reeks concerten opent vrijdag 30 augustus met een optreden van Blindman en Haevn, in de dagen daarna gevolgd door concerten van Wende, het Nazomerzingen, Popaanzee Goldrush, Davina Michelle, Danny Vera, Frank Boeijen, Nielson en Jett Rebel, die het festival afsluit op zaterdag 7 september.

Machinefabriek

De drie locatievoorstellingen zijn ‘Wie is bang’ in Schouwburg Middelburg, De Vallei in de Machinefabriek in Vlissingen en een reprise van Winterreise in Fort Ellewoutsdijk.

Verder zijn er enkele kortlopende theaterstukken en (dans)voorstellingen op podia in Middelburg en op het Abdijplein.

Kaarten voor alle evenementen zijn vanaf 1 mei te koop bij www.theaterzeelandia.nl.

Meer uit Middelburg

Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

7 uur geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

3 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

3 dagen geleden
Volume veel te hoog: TV wordt ingenomen door politie in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was namelijk niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.

3 dagen geleden
Koningin Máxima op bezoek bij Middelburgse inspiratiesessie

MIDDELBURG - Koningin Máxima was gisteren, woensdagmiddag 21 februari in Poppodium De Spot in Middelburg aanwezig tijdens de inspiratiesessie 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Tijdens deze bijeenkomst bespraken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

5 dagen geleden
Marcel Fränzel waarnemend burgemeester in Middelburg

MIDDELBURG - De commissaris van de Koning in de provincie Zeeland, de heer drs. J.M.M. (Han) Polman, heeft de heer M.A. (Marcel) Fränzel MSc. (1960) benoemd als waarnemend burgemeester van Middelburg. Zijn benoeming gaat in op 13 maart 2024. Dit besluit volgt op de benoeming van de heer mr. H.M. (Harald) Bergmann als burgemeester van de gemeente Schiedam per diezelfde datum.

5 dagen geleden
Oekraïense klanken vanaf de stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Het is deze week twee jaar geleden dat het Russische leger Oekraïne binnenviel. Om de Oekraïense vluchtelingen te laten weten dat Nederland meeleeft, laat stadsbeiaardier David van der Vlies op donderdag 22 februari van 12.00 tot 13.00 uur. Oekraïense muziek horen van het carillon in Veere.

6 dagen geleden