Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jesse (15) uit Krabbendijke is kartkampioen

Jesse (15) uit Krabbendijke is kartkampioen

KRABBENDIJKE - De vijftienjarige Jesse Polderdijk uit Krabbendijke heeft eind januari het Individueel Open Zeeuws Kart-Kampioenschap Junioren gewonnen. Jesse is nu tweeënhalf jaar bezig met de sport en heeft veel ambities voor de toekomst. Na een mooie start van het jaar kijkt hij vooruit naar een nieuw jaar gevuld met allerlei nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Meer uit Reimerswaal

Biezelinge is dankzij enthousiaste dorpelingen 'festijn op het plein' rijker

BIEZELINGE - Afgelopen kerst vulden Biezelingse vrijwilligers de hele voorpagina van De Reimerswaalse & Kapelse Bode met de muziektent die werd opgezet op het marktplein in het dorp. 'Kerst op het plein' was een groot succes. "Dat was niet zomaar een eenmalige bevlieging, die activiteiten op het plein moeten een blijvertje worden'', aldus de initiatiefnemers. Op zaterdag 28 september, tijdens Burendag, staan er ook weer allerlei activiteiten op de planning.

13 uur geleden
Handboogschutterij Sint Sebastiaan in Yerseke viert 400-jarig bestaan

YERSEKE - Reimerswaal kent veel verengingen van verschillende leeftijden maar zo oud als de Handboogschutterij St. Sebastiaan in Yerseke vind je ze maar weinig. Vierhonderd jaar geleden werd het opgericht en op 21 september wordt dat gevierd bij het clubgebouw aan de Industrieweg. 

1 dag geleden
Eerste Kapels Compliment voor groep jonge helden

KAPELLE -  De gemeente Kapelle reikte woensdag voor het eerst het Kapels Compliment uit. 'Deze waardering ging naar een groep kinderen die snel en adequaat handelden tijdens een ongeval in de Annie M.G. Schmidttunnel onderdoor het spoor bij Kapelle op 31 augustus', laat de gemeente weten. 'We waarderen hun inzet enorm en zetten hen daarom in het zonnetje.'

1 dag geleden
Niek Verhoeven uit Krabbendijke voelt zich als een vis in het water in Zeeland

KRABBENDIJKE - Hoe zien Zeeuwse jongeren hun toekomst op de arbeidsmarkt? Niek Verhoeven (21) uit Krabbendijke voelt zich letterlijk als een vis in het water in Zeeland en ziet een carrière voor zich die helemaal in Zeeland past. "Ik heb drie jaar Werktuigbouwkunde gestudeerd en ben nu bezig met mijn master Marine Technology aan de TU Delft." In deze waterrijke provincie verwacht Niek met zijn expertise wel aan een mooie baan te komen. "Ik zou het supergaaf vinden om later bij een bedrijf als Damen te werken."

2 dagen geleden
Dweilbandfestival Hansweert komt er weer aan, zondag 29 september is het zover

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 29 september staat de 23e editie in de startblokken. Het (gratis) festival trekt steevast veel bezoekers uit niet alleen Hansweert, maar ook uit allerlei omliggende plaatsen. De organisatie is in handen van de Hansweertse muziekvereniging Scheldegalm en haar dweilband Scheldedweilers. 

3 dagen geleden
Eindzomerfair van IKC Voorhoute in Kruiningen groot succes

KRUININGEN - IKC (Intern Kind Centrum) Voorhoute te Kruiningen hield op woensdag 11 september een eind zomer fair. 

4 dagen geleden
Weekweersverwachting: zonnig en warm nazomerweer

KAPELLE/KRUININGEN - Vorige week hadden we te maken met fris en nat septemberweer. Deze week kunnen we een heel ander weertype verwachten. Het wordt een stuk warmer en zonniger. Ondanks dat het de eerste dagen van de week al beduidend warmer is dan vorige week, gaat de nazomer pas vanaf woensdag echt van start. 

4 dagen geleden