Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jean Paul van Hecke tekent profcontract bij NAC

Jean Paul van Hecke tekent profcontract bij NAC

ARNEMUIDEN - De 18-jarige Jan Paul van Hecke (18) heeft dinsdagochtend zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot medio 2022 verbindt aan NAC. Daarmee legt de club opnieuw een van haar veelbelovende talenten uit de jeugdopleiding vast.

De geboren en getogen Zeeuw - Van Hecke is afkomstig uit Arnemuiden - is momenteel bezig aan zijn eerste jaar bij NAC. De centrale verdediger kwam vorig jaar zomer over van het Zeeuwse Goes, waar hij op 17-jarige leeftijd indruk maakte in het eerste elftal van de plaatselijke vv, dat momenteel uitkomt in de Derde Divisie.

Van Hecke begon het huidige seizoen in NAC onder-19, maar maakte al snel indruk op de technische leiding. Hij kwam steeds vaker in actie bij Jong NAC en traint sinds kort mee in Zundert met het eerste elftal. Vorige week maakte hij zijn officieuze debuut voor NAC 1 tijdens een oefenwedstrijd in Antwerpen tegen Royal Antwerp. Daar stond hij in het hart van de Bredase defensie samen met een andere Zeeuw, Daan Klomp.

Voor Van Hecke is het tekenen van zijn eerste profcontract een droom die uitkomt. "Ik ben er heel erg blij mee dat de club mij deze kans geeft. Een paar jaar geleden had ik niet verwacht om nog profvoetballer te worden. Ik hoopte het wel altijd en heb er de afgelopen jaren hard voor gewerkt. Dan is het alleen maar mooi dat ik nu deze kans krijg. Hopelijk mag ik dit seizoen nog minuten maken en kan ik mij volgend seizoen verder ontwikkelen."

Meer uit Middelburg

Gemeente Veere stelt nieuwe verordening voor om leegstand woningen aan te pakken

DOMBURG - Gemeente Veere staat voor een groeiende vraag naar woningen en vindt het onwenselijk dat panden zonder geldige reden langdurig leegstaan. Om dit aan te pakken en effectieve maatregelen te kunnen nemen, wordt de invoering van een leegstandsverordening voorgesteld.

6 uur geleden
1000ste inschrijving Middelburg Ontmoet

MIDDELBURG De 1000ste inschrijving op het online community platform Middelburg Ontmoet is een feit. Om dit te vieren kreeg de 1000ste inwoner gistermiddag een taart van wethouder Willemien Treurniet.

6 uur geleden
Gemeente Middelburg stelt grafrechten voor KNIL-militairen vrij tot en met 2050

MIDDELBURG - Het college van gemeente Middelburg heeft besloten de grafrechten voor KNIL-militairen vrij te stellen tot en met 2050. In 2021 was het 70 jaar geleden dat de eerste KNIL-militairen en hun gezinnen aankwamen in Nederland. In het kader hiervan zijn destijds aan de gemeente Middelburg de eerste vragen gesteld vanuit de Molukse wijkraad over hoe de gemeente omgaat met de graven van KNIL-militairen. Er zijn in 2023 en 2024 ambtelijk en bestuurlijk meerdere gesprekken geweest met de Molukse wijkraad over de invulling van een regeling om de grafrechten vrij te stellen. 

6 uur geleden
Westkapelle 800 jaar presenteert een uniek fotoboek van de optocht in 2023

WESTKAPELLE - Op 13 mei 2023 was heel Westkapelle op de been voor de optocht van 800 jaar stadsrechten Westkapelle. Een prachtige dag, waarop het feestjaar op mooie wijze werd geopend. 

1 dag geleden
Wethouder Tuk wordt kernwethouder Meliskerke

DOMBURG - Wethouder Tuk gaat kernwethouder worden van Meliskerke. Hiermee neemt wethouder Tuk het kernwethouderschap voor Meliskerke over van wethouder De Jonge.

2 dagen geleden
40 Jaar Scouting Blauwe Jungle: een feest voor scouts met een beperking in Middelburg

MIDDELBURG - Op 20 april zal er een groot feest plaatsvinden in verband met het 40-jarig bestaan van Scoutinggroep Blauwe Jungle in Middelburg. Van 13:30 tot 16:30 verzamelen alle Zeeuwse scoutinggroepen met een beperking;  de Blauwe Vogels van de Deltagroep uit Goes en de Jitsers van scouting 't Jagertje uit Hulst, in clubhuis aan de Geerseweg 8.

3 dagen geleden
Laat je inspireren op de open dag van Muziekschool Zeeland

MIDDELBURG - Op zaterdag 13 april houdt Muziekschool Zeeland, al 70 jaar het muzikale opleidingsinstituut van Zeeland voor jong en oud, haar open dag in Middelburg. Van 11:00-14:00 kun je zelf verschillende instrumenten uitproberen of genieten van een de vele optredens.

3 dagen geleden