Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jarig TMC Wonen schenkt horeca 115.000 euro

Jarig TMC Wonen schenkt horeca 115.000 euro

Met hun jubileumactie schenkt TMC Wonen maar liefst 115.000 euro aan bonnen aan de horeca.Aart-Jan Witte: “We vierden in 2020 ons 45-jarig jubileum. Onze opa startte in 1975 met een tapijtwinkel in de Wijngaardstraat in Goes. Vanaf het 25-jarig jubileum maken we er iedere vijf jaar een speciaal jaar van om de nieuwe mijlpaal te vieren. Mijn broer Jewannes, neef Johan jr. en ik zijn de derde generatie en staan sinds 2018 aan het roer.” Johan jr.: “Bij ieder jubileum maken we het voor de klanten extra feestelijk in onze woonwinkels. Daarnaast komen we altijd met een jubileumactie en verschijnen er twee speciale jubileumkranten in een oplage van 200.000 stuks. We zijn natuurlijk creatief en bedenken voor ieder jubileumjaar een nieuwe actie.” De actie voor de horeca was een spontane ingeving, vertelt Aart-Jan. “Wij konden open blijven, maar de horeca werd compleet stil gezet. Zo kwamen we op het idee om de jubileumactie direct te veranderen in een actie waarmee we de dubbel hard getroffen horecabranche een hart onder de riem zouden steken. Dit is super aangeslagen, omdat ook onze klanten het een lekkere en sympathieke actie vonden. Mooi is ook dat daarna ook andere bedrijven horecabonnen begonnen uit te geven. We hebben dus een sneeuwbaleffect in gang gezet.”

Dubbel blij

Het resultaat is 115.000 euro aan horecabonnen. Johan jr.: “Eerlijk is eerlijk, dit bedrag hadden wij niet durven dromen. We hadden geen bedrag beoogd. Je ideeën kunnen uitvoeren, dat is het leuke van ondernemen. Volgens mij hebben we in november, tijdens een bijeenkomst van Horeca Zeeland in Slot Oostende, een cheque overhandigd ter waarde van de toen uitgegeven horecabonnen en de teller stond destijds op 89.475 euro. Witte senior beloofde ter plaatse spontaan de 100.000 euro vol te maken.” Dat is gelukt, vertelt Aart-Jan. “Maar het heeft wel langer geduurd dan we hadden gedacht. Kort na de overhandiging van de cheque moesten we zelf de deuren sluiten en waren we elf weken dicht. We hebben toen aan den lijve ondervonden wat de horeca in het kwadraat heeft ervaren. Daarom zijn we dubbel blij met deze horeca-actie. We hopen onze mede-ondernemers het welverdiende steuntje in de rug te bieden. In 2025 hopen we bij leven en welzijn weer met een originele jubileumactie te komen. We gaan ervoor en tussentijds hopen we nog veel mensen blij te kunnen maken meteen mooi en comfortabel interieur.”

Meer uit Beveland

Goese fracties zoeken extern begeleider om tot nieuwe coalitie te komen

GOES - Na het vertrek van Nieuw Goes uit de coalitie vorige week nemen de fracties van de Goese gemeenteraad een extern voorzitter in de arm om een nieuwe coalitie te vormen. Dit proces zou weken kunnen duren, brengen de partijen dinsdag naar buiten.

51 minuten geleden
Zeker Zeeuws streekproducenten in de spotlights

GOES - Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 27 september tot 10 oktober 2023 een online stem worden uitgebracht. Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct organiseert voor het 4e jaar op rij de onlinepublieksverkiezing ‘Streekproducent van het Jaar’.

3 uur geleden
Bouwbedrijf Schrijver krijgt subsidie voor vergroening

‘s-GRAVENPOLDER - De provincie Zeeland kent Bouwbedrijf Schrijver in ‘s-Gravenpolder en Nemag Vastgoed in Zierikzee subsidie toe voor het vergroenen en verduurzamen van hun bedrijfsterrein.

3 uur geleden
'Herfstfestival is voor veel kinderen eerste kennismaking met cultuur'

GOES – Het kindercollege van Goes heeft vorige week, samen met bijna honderdzestig kleuters, in theater De Mythe het Herfstfestival feestelijk geopend. 

4 uur geleden
Truck vol suikerbieten kantelt bij Sinoutskerke

SINOUTSKERKE - Een vrachtwagen met suikerbieten is dinsdagmorgen gekanteld op de Noordweg bij Sinoutskerke.

5 uur geleden
LHBT Netwerk Zeeland maakt nominaties Zeeuwse Parel bekend

MIDDELBURG - LHBT Netwerk Zeeland reikt ook dit jaar weer de Zeeuwse Parel uit aan een persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar op een grensverleggende manier heeft ingezet voor de belangen of bevordering van acceptatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, intersekse personen en/of transgenders in Zeeland, in welke vorm dan ook. 

5 uur geleden
Duitse vrouw (22) verdacht van veroorzaken zwaar ongeluk en rijden onder invloed

KAMPERLAND - Een 22-jarige Duitse vrouw is aangehouden voor het ernstige verkeersongeval zondag op de Oost-Westweg tussen Vrouwenpolder en Kamperland. 

1 dag geleden