Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Janne Schra en Eric Vloeimans komen naar EEF

Janne Schra en Eric Vloeimans komen naar EEF

WISSENKERKE - De Belgische bluesmuzikant David Ronaldo, jazztrompettist Eric Vloeimans en zangeres Janne Schra behoren tot de eerste namen die tijdens het Eindeloos Eiland Festival (EEF) zijn te zien.

Laatstgenoemde treedt op de zondag op met op muziek gezette gedichten van Vasalis. Ronaldo staat op vrijdag op het podium, Vloeimans op zaterdag.

Andere namen op het programma zijn AAD, de Zeeuwse componist en muzikant Douwe Eisenga, Black Feathers, Golden Glows, Fanfare 9x13 en La Chapelle Sauvauge dat muziek van Grieg en Gerswin speelt.

Dichters

Naast muziek treden er acteurs, dichters, schrijvers, beeldend kunstenaars en dansers op tijdens het festival. Er zijn in totaal meer dan honderd activiteiten. EEF vindt vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni plaats op landschapscamping Wilgenoord in Wissenkerke.

Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Meer uit Beveland

Goese fracties zoeken extern begeleider om tot nieuwe coalitie te komen

GOES - Na het vertrek van Nieuw Goes uit de coalitie vorige week nemen de fracties van de Goese gemeenteraad een extern voorzitter in de arm om een nieuwe coalitie te vormen. Dit proces zou weken kunnen duren, brengen de partijen dinsdag naar buiten.

12 uur geleden
Zeker Zeeuws streekproducenten in de spotlights

GOES - Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 27 september tot 10 oktober 2023 een online stem worden uitgebracht. Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct organiseert voor het 4e jaar op rij de onlinepublieksverkiezing ‘Streekproducent van het Jaar’.

15 uur geleden
Bouwbedrijf Schrijver krijgt subsidie voor vergroening

‘s-GRAVENPOLDER - De provincie Zeeland kent Bouwbedrijf Schrijver in ‘s-Gravenpolder en Nemag Vastgoed in Zierikzee subsidie toe voor het vergroenen en verduurzamen van hun bedrijfsterrein.

15 uur geleden
'Herfstfestival is voor veel kinderen eerste kennismaking met cultuur'

GOES – Het kindercollege van Goes heeft vorige week, samen met bijna honderdzestig kleuters, in theater De Mythe het Herfstfestival feestelijk geopend. 

15 uur geleden
Truck vol suikerbieten kantelt bij Sinoutskerke

SINOUTSKERKE - Een vrachtwagen met suikerbieten is dinsdagmorgen gekanteld op de Noordweg bij Sinoutskerke.

16 uur geleden
LHBT Netwerk Zeeland maakt nominaties Zeeuwse Parel bekend

MIDDELBURG - LHBT Netwerk Zeeland reikt ook dit jaar weer de Zeeuwse Parel uit aan een persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar op een grensverleggende manier heeft ingezet voor de belangen of bevordering van acceptatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, intersekse personen en/of transgenders in Zeeland, in welke vorm dan ook. 

16 uur geleden
Duitse vrouw (22) verdacht van veroorzaken zwaar ongeluk en rijden onder invloed

KAMPERLAND - Een 22-jarige Duitse vrouw is aangehouden voor het ernstige verkeersongeval zondag op de Oost-Westweg tussen Vrouwenpolder en Kamperland. 

1 dag geleden