Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jan van Dijke neemt afscheid van mannenkoor

Jan van Dijke neemt afscheid van mannenkoor

SINT-ANNALAND - Jan van Dijke heeft afgelopen woensdag na twintig jaar afscheid genomen als voorzitter van mannenkoor Door Eendracht Verbonden uit Sint-Annaland.

Van Dijke is al sinds de oprichting van het koor betrokken bij het mannenkoor. Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering in het Trefpunt, het verenigingsgebouw van de Hervormde Gemeente, werd stilgestaan bij het afscheid van de nestor. Uiteraard werd hij, samen met zijn vrouw, in het zonnetje gezet.

Meer uit Tholen

Botsing tussen twee auto's op de Hikseweg zorgde tijdelijk voor verkeershinder

OUD-VOSSEMEER - Twee personenauto's zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Hikseweg met de Kreekweg. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de inzittenden behandeld. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

2 uur geleden
Alle informatie over avondvierdaagse Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Van maandag 3 tot en met 6 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met muziekvereniging Euterpe de avondvierdaagse in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse.

4 uur geleden
Zeker één gewonde en een grote ravage na ongeluk op de Oud Vossemeersedijk

THOLEN - Bij een ongeluk op de kruising van de Oud Vossemeersedijk en de Welgelegen is zaterdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt. Dit gebeurde bij een botsing tussen een personenauto en een bestelbusje. Meerdere hulpdiensten zijn aanwezig. Het ongeluk veroorzaakte een grote ravage waardoor de weg is afgesloten totdat dit opgeruimd kan worden.

5 uur geleden
Dit kun je zaterdag verwachten van het Thools Muziekfestival in Smerdiek

SINT-MAARTENSDIJK - Liefhebbers van blaas- en slagwerkmuziek: opgelet! De vijf muziekverenigingen op Tholen organiseren zaterdagmiddag het Thools Muziekfestival op de Markt in Sint-Maartensdijk. Het festival bestaat uit zes concerten en duurt van 14.00 tot 18.30 uur.

1 dag geleden
Kruispunt Nieuwe Postweg (N286) hele weekend dicht door werkzaamheden

THOLEN - Het kruispunt van de Reimerswaalseweg met de Nieuwe Postweg (N286) in Tholen is het hele weekend niet bereikbaar. Een aannemer voert in opdracht van de Provincie Zeeland werkzaamheden uit. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van gele omleidingsborden.

1 dag geleden
Flinke onweersbuien en kans op hagel: Code geel voor vrijdag én zaterdag

ZEELAND - Het KNMI waarschuwt voor hevige onweersbuien die vrijdag en zaterdag over het land trekken. Hierbij kan veel regen vallen en mogelijk ook hagel. Vanaf vrijdagmiddag is daarom code geel van kracht door het hele land.

2 dagen geleden
Brullende vrachtwagens voor mensen met beperking tijdens 19e Truckersrit

THOLEN - Op zaterdag 25 mei zal de 19e Truckersrit worden gereden over het eiland Tholen. Tijdens deze rit worden mensen met een beperking in het zonnetje gezet. De rit start bij DAC de Schutse te Oud-Vossemeer rond 12.00 uur. Vrachtwagens staan geparkeerd in de Gankelweg en op de Vogelsangsedijk zodat de wegen toegankelijk blijven voor verkeer. 

2 dagen geleden