Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Iwaarden Schilders breidt met nieuw pand Goes flink uit: 'Blijven inzetten op hoge kwaliteit'

Iwaarden Schilders breidt met nieuw pand Goes flink uit: 'Blijven inzetten op hoge kwaliteit'

GOES – Iwaarden Schilders levert al meer dan honderd jaar vakwerk. Het bedrijf, van generatie op generatie doorgegeven, is anno 2023 uitgegroeid tot dé Zeeuwse schildervakspecialist met ruim honderd werknemers. Binnenkort verhuist Iwaarden Schilders van Krabbendijke naar een nieuwbouwpand in de Poel in Goes.

Omdat Iwaarden Schilders steeds meer groeide, ontstond zes jaar geleden het idee om te verhuizen naar een groter pand in Goes. Goes ligt veel centraler ten opzichte van het werkgebied van het bedrijf en toen er ruimte in de Poel vrijkwam voor nieuwbouw, werd die kans met beide handen aangegrepen.

Trots
Iwaarden Schilders is erg blij met de nieuwe vestiging. “Mooi is dat het pand dat er nu staat anders is dan in eerste instantie door de architect getekend is. De bouw heeft, door diverse externe factoren, een aantal jaren vertraging opgelopen. Uiteindelijk bleek dat een geluk bij een ongeluk. Omdat we meer tijd hadden, zijn er nieuwe ideeën ontstaan en zijn we gaan nadenken over de indeling en werd besloten om het kantoorpand met twee verdiepingen uit te breiden die bestemd zijn voor de verhuur. Elke verdieping heeft een vloeroppervlak van 250 m2 en die kunnen we naar de wensen van de toekomstige huurder inrichten. Ook de vier naastgelegen dubbele units gaan we verhuren en zijn nog vrij in te delen naar de functie die ze krijgen. Daarnaast is er nog een grote loods voor eigen opslag tussen de units en het kantoorpand. We zijn trots op het feit dat Iwaarden Schilders al zo lang bestaat. We hebben ook mindere periodes doorgemaakt, maar zijn hier altijd sterker uitgekomen. Wat we nu gerealiseerd hebben, is geweldig”.

Museum
Het nieuwe pand bevat naast een grote bedrijfshal voor opslag, een kantoor met verschillende ruimtes, waaronder diverse vergaderruimtes, een kantine en showroom. Ook is er een hoek bestemd voor het inrichten van een klein museum. Hier komen onder andere oude foto’s, de oude werkbank, gereedschappen en de handkar van opa Van Iwaarden te staan waar het allemaal mee begonnen is. “We zitten in een energieneutraal gebouw met zonnepanelen wat noodzakelijk is om aan alle maatregelen te kunnen blijven voldoen. We willen nu nog het aantal elektrische bedrijfsauto’s gaan uitbreiden. We maken een nieuwe, frisse start in een pand met een moderne uitstraling maar blijven inzetten op het handhaven van het hoge kwaliteitsniveau wat kenmerkend is voor Iwaarden Schilders”.

Meer uit Beveland

Scootmobielbestuurder rijdt water in en wordt gered door politie en ambulanciers

GOES - Een persoon in een scootmobiel raakte vanmiddag te water aan de Elvis Presleylaan. De persoon is inmiddels uit het water gehaald.

10 uur geleden
Aan de keukentafel bij Sharon de Putter en Milko van Sighem

MIDDELBURG - Twee bedrijven, drie kleine kinderen: een druk leven. Toch lukte het Sharon de Putter en Milko van Sighem tijd vrij te maken voor een gesprek aan hun keukentafel met De Bode. Hoe krijgen ze het allemaal geregeld? Sharon: 'Om alle ballen in de lucht te houden leven we heel gestructureerd.'

11 uur geleden
Rolstoeldriedaagse in Heinkenszand begint dinsdag

HEINKENSZAND - Stichting Heinkenszandse Kika-KWF walk and run organiseert in samenwerking met SVRZ van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei een rolstoeldriedaagse in en rond Heinkenszand.

1 dag geleden
Markt over toekomst binnenstad in Goes: 'Absurd dat je in Goes nog met auto op Grote Markt kunt rijden'

GOES - De gemeente Goes werkt aan het vernieuwen van de binnenstad. Al twee jaar voert ze verbeterpunten uit, maar er moet nog steeds veel gebeuren, vertelt wethouder Joost de Goffau. "De urgentie is hoog", stelt hij. Om inwoners en ondernemers te informeren en naar hun meningen en ideeën te vragen, is er maandag een grote binnenstadsmarkt in de Grote of Maria Magdalenakerk.

1 dag geleden
Vechtpartij escaleert naar bedreiging met een wapen: 21-jarige aangehouden

NIEUWDORP - De politie heeft afgelopen nacht een 20-jarige man uit Nieuwdorp aangehouden. De man zou betrokken zijn bij een vechtpartij tijdens een feest op het sportcomplex aan de Prinses Margrietstraat. De verdachte zou daarbij ook hebben gedreigd met een wapen. Dit gebeurde in de nacht van dinsdag 8 mei op woensdag 9 mei.

2 dagen geleden
Radioprogramma 5 Dagen zendt donderdagavond uit bij reddingsbrigade Goes

GOES - Het NPO Radio 1-programma 5 Dagen gaat deze week over het werk van reddingsbrigades in Nederland. Donderdagavond komt de uitzending live uit Goes, waar het voortbestaan van de reddingsbrigade onzeker is.

2 dagen geleden
Hemelvaartsdag: Een vrije dag, maar waarom eigenlijk?

GOES - Hemelvaartsdag, de dag die jaarlijks door Nederlanders wordt gevierd dankzij de verplichte vrije dag. Heerlijk, zo'n lang weekend, maar wat vieren we eigenlijk?

2 dagen geleden