Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

IVN Walcheren organiseert een excursie over de kademuren van Middelburg

IVN Walcheren organiseert een excursie over de kademuren van Middelburg

MIDDLBURG - Eind 2023 is een begin gemaakt met de renovatie van de kademuren langs de Kinderdijk in Middelburg waarbij geprobeerd wordt de begroeiing zoveel mogelijk in stand te houden. 

Meer uit Middelburg

80 jaar bevrijding: herdenking Sloedam en 14e Mallardmars

MIDDELUBRG - Op zaterdag 26 oktober viert Zeeland 80 jaar bevrijding met een reeks activiteiten, waaronder de jaarlijkse Mallardmars en de herdenking bij de Sloedam.

5 uur geleden
Criminaliteit op bedrijventerreinen in Middelburg aangepakt

MIDDELBURG - 'Geef criminaliteit geen ruimte.' Deze oproep doen de gemeente Middelburg en MeldMisdaad Anoniem (M.) in een nieuwe campagne tegen misstanden op bedrijventerreinen. Leegstaande panden of verlies draaiende bedrijven worden regelmatig door criminelen misbruikt. Dit heeft ernstige gevolgen voor de veiligheid van werknemers en ondernemers. De gemeente doet daarom mee met de campagne om getuigen een veilig handelingsperspectief te bieden.

11 uur geleden
Middelburg doet zaterdag het licht uit

MIDDELBURG - Aanstaande zaterdag vindt een van de grootste evenementen van Middelburg weer plaats: de Nacht van de Nacht. In gesprek met Henk Daalhuizen, voorzitter van het bestuur van Nacht van de Nacht Middelburg. 'Ik ben er trots op dat ik dit samen met de andere vrijwilligers mag organiseren.'

1 dag geleden
Man gewond bij ongeluk op parkeerplaats Middelburg

MIDDELBURG - Bij winkelcentrum Veerse Poort in Middelburg is dinsdag aan het einde van de middag een oudere man gewond geraakt bij een verkeersongeluk.

1 dag geleden
Column wethouder Rutger Schonis: 'Waar is dat feestje in Middelburg?'

De Hollandse hit 'Waar is dat feestje?' is al weer ruim twaalf jaar oud. Het aanstekelijke liedje wordt nog regelmatig gedraaid op feesten en partijen. Toch is de titel van dit liedje voor Middelburg erg actueel. De gemeente heeft zichzelf namelijk al lang niet meer de vraag gesteld waar in Middelburg een feestje georganiseerd kan worden. 

2 dagen geleden
Overhandiging van de Leskist Kansrijk in Middelburg

MIDDELBURG - Donderdag 17 oktober was het 'wereld armoededag'. Deze dag wordt ook wel de 'Internationale dag voor de bestrijding van armoede' genoemd. In het kader van deze dag overhandigde wethouder Louws basisschool Talent als eerste basisschool de leskist Kansrijk. Hij deed dit samen met Rochelle Heerema. Zij is van stichting Positive Minds en ontwikkelde de leskist.

3 dagen geleden
Fietsster gewond bij ongeluk Middelburg

MIDDELBURG - Een fietsster is maandag aan het einde van de ochtend gewond geraakt toen ze in Middelburg in botsing kwam met een auto.De aanrijding vond rond 11.40 uur plaats bij de kruising van de Griffioenstraat en de Seisweg. Twee politie-eenheden en een ambulanceteam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.Na onderzoek werd besloten de fietsster over te brengen naar het ziekenhuis. De betrokken automobilist heeft tegenover de politie een verklaring afgelegd.

3 dagen geleden