Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

IVECO Schouten neemt DEBA Bedrijfswagens over

IVECO Schouten neemt DEBA Bedrijfswagens over

ETTEN-LEUR - IVECO Schouten neemt per direct de aandelen over van aandeelhouder en medeoprichter Rien Dekkers van DEBA Bedrijfswagens. In de overname zijn alle 65 medewerkers en de vestigingen Bergen op Zoom, Etten-Leur en Kapelle betrokken.

Mark Scheffers blijft de functie vervullen als Algemeen Directeur. Fred Schouten is als DGA van IVECO Schouten trots op de overname: "De overname van DEBA Bedrijfswagens past in de schaalvergroting die Schouten voor ogen heeft."

Continuïteit
De twee bedrijven gaan samen op in een groter geheel om de specifieke kennis en expertise optimaal te benutten. Voor IVECO Schouten past de overname in de schaalvergroting die zij voor ogen heeft met als doel het verder verhogen van de marktpenetratie tegen lagere operationele kosten.

IVECO Schouten
Familiebedrijf IVECO Schouten heeft tien vestigingen en valt samen met IVECO NLS onder de Schouten Groep. 

DEBA
DEBA Bedrijfswagens creëert al 39 jaar passende bedrijfswagen oplossingen. Het is een familiebedrijf met 65 medewerkers. DEBA is officieel (hoofd)dealer van IVECO en FIAT Professional voor (West-)Brabant en Zeeland.

Meer uit Reimerswaal

Rillandia ziet aantal jeugdleden groeien

RILLAND - V.V. Rillandia aan de Bathseweg in Rilland telt op dit moment zo'n tweehonderd leden en is een groeiende vereniging. De club beschikt over twee voetbalvelden en een trainingsveld en ieder team van de club kan doordeweeks trainen. Ondanks dat de vereniging op een ruimtelijke plek is gelegen brengt de locatie soms ook wat obstakels met zich mee. 

2 uur geleden
Vrijwilligers ontdoen Schelde-oevers weer van afval

KRABBENDIJKE/RILLAND - Honderden vrijwilligers stropen zaterdag 2 maart de mouwen op om zwerfafval op te ruimen langs de Oosterschelde en Westerschelde voor de jaarlijkse actie Schone Schelde.

23 uur geleden
Kapelle verbouwt voor groeiend vrouwenvoetbal

KAPELLE - Voetbalvereniging Kapelle voldoet formeel niet aan de KNVB-norm van het aantal velden ten opzichte van de leden maar desondanks krijgen ze de trainingsschema's rond. De vereniging merkt echter wel dat het opkomende vrouwenvoetbal er voor zorgt dat het aantal kleedkamers niet toereikend is. Daarom worden die binnenkort onder handen genomen. 

1 dag geleden
Bijeenkomst voor lustrum Toujours Kapelle

KAPELLE - In mei vindt voor de tiende keer de Franse week Toujours Kapelle plaats. Het organisatiecomité houdt maandagavond 4 maart een bijeenkomst in het gemeentehuis in Kapelle voor wie ideeën heeft voor activiteiten of als vrijwilliger wil helpen.

2 dagen geleden
Drie nieuwe laadpalen voor elektrisch rijden in Kapelle

KAPELLE - De Van der Biltlaan, Heer Wolfertstraat en de Postweg in Kapelle krijgen een nieuwe laadpaal om elektrische auto's op te laden.

3 dagen geleden
Yerseke wil niet ten koste van alles groeien

YERSEKE - Recentelijk heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) laten weten dat ze op landelijk niveau meer politieke druk wil uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle Nederlandse amateur-voetbalclubs zowel letterlijk als figuurlijk meer ruimte krijgen. Hoe staat het er voor met Kapelse en Reimerswaalse clubs? 

3 dagen geleden
Meer preventief onderhoud moet vertrouwen in Zeeuws spoor herstellen

KAPELLE/KRUININGEN - Na de langdurige overlast en vertragingen in het Zeeuwse treinverkeer eind vorig jaar belooft spoorwegbeheerder Pro Rail beterschap. In een brief aan onder meer de Zeeuwse spoorgemeenten schrijft directeur Dimitri Kruik van Pro Rail 'samen met NS de communicatie met reizigers en het preventief onderhoud van de Zeeuwse lijn te verbeteren'. Zo komt er een proef met sensoren in het spoor om verzakkingen eerder te kunnen signaleren. 'Zodat er direct preventief onderhoud kan plaatsvinden', aldus Kruik.

4 dagen geleden