Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Inzittenden auto aangehouden na achtervolging

Inzittenden auto aangehouden na achtervolging

GOES - De politie heeft zondagnacht na een korte achtervolging in Goes drie inzittenden van een auto aangehouden.

Agenten gaven rond 01.00 uur de automobilist op de Kattendijksedijk een stopteken voor een controle. De bestuurder negeerde het stopteken en de agenten volgden het voertuig. De bestuurder verhoogde de snelheid en reed al slingerend verder. Op de Laan der Verenigde Naties reed de auto met hoge snelheid over verkeersdrempels, waardoor de auto begon te roken. Op de Calsstraat kwam de wagen tot stilstand. Agenten hielden de bestuurder en de twee passagiers aan. De twee inzittenden mochten na verhoor naar huis.

De bestuurder, een 21-jarige man uit Goes, bleek geen rijbewijs te hebben en was onder invloed van drugs. Op het politiebureau nam een arts bloed af bij de verdachte. De bestuurder had de auto meegenomen zonder de eigenaar hiervan op de hoogte te brengen. De eigenaar heeft aangifte gedaan van joyriding. De chauffeur is maandagmiddag vrijgelaten.

Meer uit Beveland

Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

1 uur geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

18 uur geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

22 uur geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

1 dag geleden
Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

1 dag geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

1 dag geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

1 dag geleden