Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Inwoners mogen meedenken over de Meulvliet Tholen

Inwoners mogen meedenken over de Meulvliet Tholen

THOLEN - In de kern Tholen staat sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet, een multifunctioneel complex. Het complex moet verduurzaamd worden en is ook toe aan vernieuwing. Voordat gekozen wordt voor verduurzamen, renoveren, opfrissen of opnieuw bouwen van het centrum is de gemeente geïnteresseerd in de behoefte van haar inwoners, bedrijven en verenigingen die gebruik maken van het gebouw. Tot 13 juni 2022 kunnen zij via meulvlietdenkjemee.nl hun ervaringen, ideeën en wensen doorgeven. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt bij het maken van de afweging wat er met het gebouw moet gebeuren.

Meulvliet trekt inwoners van het gehele eiland Tholen en is daarmee het grootste ontmoetingscentrum van de gemeente. Er bevinden zich vergaderruimtes, oefenlocaties voor sport en cultuur en horecagelegenheid. Vanuit de beheerders van dit complex is de vraag gekomen of het geen tijd is voor vernieuwing van het gebouw, dat stamt uit 1980.

Welke functionaliteiten zijn wenselijk, waar moet rekening mee gehouden worden en wat zijn de ideeën van degenen die gebruik maken van het centrum? Dit zijn een aantal van de vragen die worden gesteld. Het invullen van het onderzoek kan via www.meulvlietdenkjemee,nl en duurt ongeveer 5 minuten. Ook ontvangen inwoners per post een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Jurgen: 'Dit vak leer je niet op de middelbare school' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Jurgen van Keulen.

2 uur geleden
Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

23 uur geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

1 dag geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

1 dag geleden
Expeditie Zuidwaterlinie eindigt vandaag in Tholen

THOLEN - In Tholen gaat vandaag de vierde en laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie van start. Deelnemers verkennen de rijke geschiedenis van de langste en oudste verdedigingslinie van Nederland. Bij de vestingstad zijn drie wandelroutes uitgestippeld.

1 dag geleden
Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

1 dag geleden
Prachtige vogels bewonderen op vierde vogelbeurs Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Heb je altijd al een vogel willen hebben als huisdier, maar weet je niet hoe je moet beginnen of waar je moet zoeken? Dan kun je op zaterdag 30 september terecht in Oud-Vossemeer voor de vierde vogelbeurs van vogelvereniging De Vogelvrienden. In het duivenlokaal aan de Hofstraat kun je morgen meer dan honderd prachtige vogels bewonderen.

1 dag geleden