Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 Investeren in Zeeuws recreatief vastgoed?

Investeren in Zeeuws recreatief vastgoed?

Op een prachtige A-locatie aan het Havenkanaal van het Zeeuwse Goes bouwt de BVR groep in samenwerking met RWS (Beveland Wonen) aan Waterstate. De samenwerking met Fitland, Vitae Wellnessresort Goes en VK-Leisure zorgt voor een uniek concept. Waterstate voorziet in 14 woonappartementen voor permanente bewoning en maar liefst 89 hotelappartementen voor een investering. Ook komt er een restaurant en een shop. De wellness- en sportfaciliteiten zijn op zeer korte afstand gelegen. Maarten van Kempen, eigenaar van de VK Leisure Groep, is enthousiast. Als eigenaar van diverse Fitland sport- en wellnesscentra en hotels, voorziet hij de synergie met Fitland Goes, ongeveer 150 meter verderop aan het Geldeloozepad. Juist de combinatie van een sport- en wellnesscentrum met een hotel biedt volgens hem absoluut meerwaarde.

Het begin van iets moois
Van Kempen groeide op in een ondernemersgezin en is ondernemer in hart en nieren. Zijn vader had een dieren- en tuinspeciaalzaak. Toen hij ziek werd, gooide Van Kempen noodgedwongen zijn plannen om naar het Cios te gaan over boord. In plaats daarvan runde hij een jaar lang het bedrijf. In 1984 opende hij zijn eerste sportcentrum onder de naam Fitland.

“Ik kwam veel in Engeland en Amerika en zag daar de eerste fitnessketens ontstaan. Dat idee omarmde ik. Er ontstond een Fitland-keten en daarbij zette ik in op meer dan alleen fitness. We zochten steeds naar een combinatie met sport, wellness, en hotels. Dit concept is in verleden al bewezen in Mill, Sittard, Leiden, en Helmond.”

In 2018 verkocht Van Kempen de sportscholen aan Basic Fit en de hotels aan Fletcher. Het bedrijf maakte een doorstart onder de naam VK Leisure Groep. Daaronder vielen onder andere nog de sportcentra waaraan ook een wellness was verbonden, zoals in Goes.

Unieke combinatie met duiksport
In Goes waren al eerder plannen gemaakt voor sport en wellness in combinatie met een hotel. Die plannen haalde Van Kempen uit de ijskast. “We hebben ze nieuw leven ingeblazen, omdat ik echt geloof in de formule.” In Goes werkt VK Leisure Groep nauw samen met Beveland Wonen, de eigenaar van de grond. Een vergelijkbaar plan gaat binnenkort in Roosendaal van start. Daar worden de plannen gecombineerd met een casino, wellness en alle faciliteiten die reeds aanwezig zijn op Recreatiegebied De Stok.

Van Kempen zoekt altijd naar een bijzonder kenmerk. In Mill bijvoorbeeld is er een wellnessboot, die wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig. “Als bijzonderheid in Goes bieden we de combinatie met de duiksport. Dat is voor die sport echt uniek. Met de prachtige duikspots in de Oosterschelde willen we kijken naar de mogelijkheid om je via een tender te laten afzetten op je duiklocatie. Natuurlijk is er in het hotel zelf alle ruimte om de zuurstofflessen te stallen en te vullen.”

Verkoop hotelappartementen van start
Naast de royale woonappartementen aan het water, biedt Waterstate de mogelijkheid om te investeren in één of meerdere hotelappartementen. Investeerders worden volledig ontzorgd in de exploitatie en het beheer daarvan. “Hiermee verzeker je jezelf van een aantrekkelijk en onbezorgd rendement op je vermogen. Natuurlijk kun je daarnaast ook zelf gebruikmaken van het hotelappartement en genieten van alle hotelfaciliteiten waaronder sport en wellness”, legt Van Kempen uit.

De belangstelling is groot: nog voor de start van de officiële verkoop hebben zich al ruim 300 geïnteresseerden gemeld. De pre-sale is de eerste week van maart begonnen. De verkopende makelaar is het team van A-Leisure en Stad & Zeeland NVM Makelaars. Naar verwachting beginnen de voorbereidende bouwwerkzaamheden september dit jaar.

Van Kempen is overtuigd van het concept en weet door zijn ervaring dat die overtuiging terecht is. “Alleen de locatie al is uniek. Direct aan het water en op loopafstand van het gezellige stadscentrum en de oude stadshaven van Goes. Fitland is vlakbij. Die combinatie is absoluut toekomstbestendig en daarmee is de investering erg aantrekkelijk.”

Het gaat hierbij over investeren met een langjarige huurovereenkomst en gegarandeerde inkomsten. Nieuwsgierig geworden naar het concept? Kijk hier voor meer informatie over investeren in Waterstate.

Meer informatie over Waterstate?
Ga naar www.stadenzeeland.nl/nieuwbouw/waterstate-goes

Meer uit Zeeland

Ontmoet jouw potentiële werkgever op de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'

Aanstaande donderdag 20 juni is het weer tijd voor de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Deze editie vindt plaats in het Scheldetheater van Terneuzen. Dit is dé kans om in gesprek te gaan met verschillende bedrijven uit verschillende sectoren. Op de Banenmarkt zijn 65 bedrijven die zich graag aan jou willen voorstellen. Bekijk hier welke bedrijven aanwezig zijn op de Banenmarkt.

1 week geleden
Ook dit jaar Examencadeaus voor alle Zeeuwse examenkandidaten

Heeft school gebeld met goed nieuws? Geslaagd? Net examen gedaan voor middelbare school of voortgezet onderwijs? Gefeliciteerd! Ook dit jaar krijgen alle Zeeuwse jongeren die net zijn geslaagd, of binnenkort hun diploma zullen behalen, gratis examencadeaus van stichting De Zeeuwse Connectie. Samen met diverse Zeeuwse bedrijven geeft het Zeeuwse netwerk weer cadeaus en kortingen aan deze Zeeuwse jongeren. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens prijzen verloot, zoals de nieuwste iPhone, laptop, cadeaubonnen, zonnebrillen, festival-tickets en meer. De cadeaus en prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende Zeeuwse bedrijven Bomont, Mariener Eyewear, YourSurprise, Alternate.nl, Dek Rijopleidingen, Festive Events, ZeeuwseVacaturebank.nl, DaVinci Bioscoop Goes, Ritel en Vestrock. Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders ook gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie en zullen ze worden uitgenodigd voor de verschillende gratis activiteiten van dit Zeeuwse netwerk. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden, is de achterliggende gedachte. Ook de Zeeuwse Vacaturebank werkt aan de campagne mee en ziet het als een goede kans om Zeeuwse jongeren te wijzen op de vele vacatures, vakantiebanen en stageplaatsen die Zeeland te bieden heeft.

1 week geleden
Coppens Energie & Klimaat groeit door!

Coppens Energie & Klimaat groeit door! Coppens Energie & Klimaat kondigen met trots aan dat zij per 1 oktober gaan uitbreiden naar Goes. Deze strategische zet markeert een belangrijk moment in de missie van het bedrijf om Nederland steeds iets groener te maken. Met deze uitbreiding worden duurzame energie en klimaatoplossingen toegankelijker voor meer mensen uit de regio.

3 weken geleden
Maak je klaar voor dé Haringparty Goes

Maak je klaar voor dé Haringparty Goes op woensdag 19 juni vanaf 17:00 uur bij Slot Oostende in Goes! Deze gezellige Nederlandse traditie draait helemaal om de nieuwe haring, oftewel 'Hollandse Nieuwe'. Dit wil je echt niet missen! Op de Haringparty Goes, bij het prachtige Slot Oostende, staat je een supergezellige avond te wachten. Voor maar € 37,50 per persoon krijg je:

3 weken geleden
Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg  

Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg   Moore DRV maakt bekend dat Ruitenburg  adviseurs & accountants zich bij haar aansluit. Daarmee versterkt Moore DRV haar positie in de provincie Zuid-Holland. Ruitenburg (300 medewerkers) is gevestigd in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis. Begin dit jaar werd met de aansluiting van Rijkse de positie in Zeeland verstevigd.  

3 weken geleden
VAN KEULEN TRANSPORT: ONS BEN ZUUNIG, OOK OP ONZE MENSEN!

VAN KEULEN TRANSPORT: ONS BEN ZUUNIG, OOK OP ONZE MENSEN! Al meer dan 80 jaar is Van Keulen Transport actief in en rond Middelburg en Vlissingen. Hun trucks leggen jaarlijks gemiddeld zo’n 100 tot 120 duizend km af. We spreken met Erik Breure, die van uitzendkracht chauffeur is opgeklommen naar directeur-eigenaar, over het belang van bewust onderweg gaan.

3 weken geleden
Meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland

De allereerste Zeeuwse Carrièrekrant is uit! Met meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland, biedt deze krant een uitgebreid overzicht van kansen en mogelijkheden in de regio.  Van technische tot creatieve functies, van startersposities tot leidinggevende functies, de diversiteit aan vacatures weerspiegelt de dynamiek van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Heb je de krant nog niet gelezen? Blader dan hier door de digitale pagina's en ontdek jouw volgende professionele avontuur in het prachtige Zeeland.

1 maand geleden