Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Internetprovider Delta verdubbelt uploadsnelheid voor alle klanten

Internetprovider Delta verdubbelt uploadsnelheid voor alle klanten

GOES - Internetprovider Delta verhoogt de uploadsnelheid via de kabel tot 125 mbps.

Tot nu toe was 45 mbps de maximale snelheid waarmee klanten data, zoals tekst, muziek, foto’s en filmpjes vanaf hun devices op internet kunnen zetten. Eind deze week merken alle klanten dat de snelheid is verhoogd. De verhoging van de uploadsnelheid is kosteloos.

Digitaal

De verhoging is mogelijk doordat Delta de afgelopen jaren op 15.000 plaatsen in Zeeland netwerkapparatuur heeft vernieuwd en volledig is overgestapt op digitale radio en televisie. Daardoor is er meer ruimte in het kabelnetwerk ontstaan. “Elk jaar groeit ons dataverbruik met veertig procent. Met deze netwerkvernieuwingen blijven we in deze behoefte voorzien”, zegt directeur Ludolf Rasterhoff. “We verwachten dat de komende jaren steeds meer mensen thuis gaan werken. Door het coronavirus komt dit in een stroomversnelling. Juist dan is een hoge uploadsnelheid belangrijk.”

Delta maakte eind 2018 al bekend dat ze de downloadsnelheid via de kabel verhoogde naar duizend mbps.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

weshuiz 6 maanden geleden
Delta Top hoe jullie in deze periode (met veel meer gebruik van internet) hoe jullie het netwerk weten draaiende weten te houden.

Meer uit Middelburg

Expositie in Vlissings museum 'eindelijk compleet'

VLISSINGEN - In het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen is de expositie ‘Wind in de zeilen’ vanaf vrijdag in zijn geheel te bezichtigen. ‘De laatste twee schilderijen zijn eindelijk vanuit Engeland aangekomen’, laat het museum weten.

11 uur geleden
Museum De Meestoof verwacht groot financieel tekort

SINT - ANNALAND - De Meestoof heeft aangegeven een groot exploitatietekort te verwachten. Volgens het gemeentebestuur kan het museumbestuur rekenen op extra financiële hulp. De hoogte van het bedrag hangt echter wel af van het aantal andere hulpvragen vanuit andere culturele organisaties.

13 uur geleden
Ovezande brengt kerk(je) naar de mensen

OVEZANDE - Het idee is eenvoudig, de uitwerking moeilijker. Gelukkig is Ad Schenk’s zoon Nathan timmerman en wilde hij in zijn vrije tijd een klein kerkje bouwen. De parochiekern Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart is eigenaar van een heuse tiny church. “Als mensen niet meer naar de kerk komen, brengen wij de kerk naar de mensen.”

13 uur geleden
Zeeuwse ziekenhuizen hebben zorg goed op orde

GOES - De Zeeuwse ziekenhuizen hebben hun kwaliteit van zorg goed op orde, zeggen ze aan de hand van de Hospital Standardised Mortality Ratio.

15 uur geleden
Fred Schonis zoekt een foto van zijn Middelburgse opa

MIDDELBURG - Fred Schonis is op zoek naar een foto van zijn opa Waltherus Schonis, die op 5 april april 1924 in Middelburg is overleden. “Ik ben hier al vijftig jaar mee bezig, maar weet niet hoe mijn opa eruit heeft gezien”, zegt de in Arnhem woonachtige Schonis.

15 uur geleden
Gratis energiescans voor binnenvaartschepen

VLISSINGEN - North Sea Port biedt gratis energiescans aan voor binnenvaartschepen.

15 uur geleden
Twee slavernijwandelingen door Middelburg

MIDDELBURG - Een Walchers samenwerkingsverband organiseert in oktober twee wandelingen door Middelburg die in het teken staan van het slavernijverleden.

15 uur geleden