Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

International Van Es langer bij FC Twente Vrouwen

International Van Es langer bij FC Twente Vrouwen

ENSCHEDE (ANP) - Voetbalinternational Kika van Es (29) speelt ook komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De ervaren verdedigster heeft haar contract bij de club uit Enschede verlengd.

Van Es keerde begin dit seizoen terug bij FC Twente waar ze in het seizoen 2017-2018 eveneens speelde. Daarna maakte ze de overstap naar Ajax en vorig seizoen speelde Van Es voor Everton. Eerder kwam de 69-voudig international uit voor Achilles ’29, PSV, VVV-Venlo en Willem II.

"FC Twente is een warme club en ik ben heel blij om nog een seizoen bij de club te spelen. Ik heb veel vertrouwen in de manier van werken van FC Twente én in deze spelersgroep. Het is een leuke mix van jonge, gretige talenten en speelsters met ervaring. Ik zie nog veel potentie en zit bovendien heel erg op mijn plek", zei Van Es.

Meer uit Voetbal

Engelse media: trainer Slot topkandidaat voor Liverpool

LIVERPOOL (ANP) - Trainer Arne Slot is de belangrijkste kandidaat om Jürgen Klopp bij Liverpool op te volgen. Dat melden Engelse media als Sky Sports, The Guardian, The Times, The Athletic en The Telegraph.

14 minuten geleden
Internationaal politiecentrum monitort veiligheid EK voetbal

NEUSS (ANP/DPA) - De Duitse autoriteiten hebben een speciaal coördinatiecentrum opgetuigd in Neuss om de veiligheidssituatie te monitoren tijdens het EK voetbal van dit jaar. In het zogeheten International Police Cooperation Centre (IPCC) werken dan honderden Duitse en buitenlandse medewerkers.

1 uur geleden
Trainer Emery verlengt zijn contract bij Aston Villa

BIRMINGHAM (ANP) - Trainer Unai Emery heeft zijn contract bij Aston Villa verlengd. De Spanjaard is nu tot medio 2027 aan de club uit Birmingham verbonden.

1 uur geleden
Ten Hag boos op Engelse media: jullie reactie was beschamend

MANCHESTER (ANP) - Trainer Erik ten Hag van Manchester United is in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Sheffield United in aanvaring gekomen met Engelse journalisten. Manchester verspeelde zondag in de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City een voorsprong van drie doelpunten (3-3), maar bereikte de eindstrijd na strafschoppen alsnog.

4 uur geleden
Twente-trainer Oosting rekent tegen Almere op terugkeer Sadilek

ENSCHEDE (ANP) - Michal Sadilek maakt woensdag in het thuisduel met Almere City FC naar alle waarschijnlijkheid zijn terugkeer in de selectie van FC Twente. De Tsjechische middenvelder miste de vorige competitiewedstrijd tegen Ajax (2-1 verlies) door een blessure.

4 uur geleden
FC Eindhoven neemt na dit seizoen afscheid van trainer Weijs

EINDHOVEN (ANP) - FC Eindhoven neemt na één seizoen alweer afscheid van trainer Willem Weijs. Dat meldt de huidige nummer 15 van de eerste divisie op de clubwebsite.

4 uur geleden
Scheidsrechter Makkelie opnieuw naar EK

NYON (ANP) - Scheidsrechter Danny Makkelie is komende zomer actief op het Europees kampioenschap in Duitsland. De 41-jarige Nederlander is door de UEFA aangewezen als een van de achttien arbiters.

6 uur geleden