Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

International Nouwen verruilt PSV transfervrij voor Chelsea

International Nouwen verruilt PSV transfervrij voor Chelsea

EINDHOVEN (ANP) - International Aniek Nouwen verruilt komende zomer PSV voor Chelsea. De 22-jarige verdedigster stapt transfervrij over naar de Engelse topclub, die komende zondag in de finale van de Champions League aantreedt tegen FC Barcelona.

Nouwen is bezig aan haar vijfde seizoen bij PSV Vrouwen. De Brabantse heeft een contract voor drie jaar ondertekend bij Chelsea.

Nouwen is klaar voor de volgende stap in haar loopbaan. "Ik kies nu voor de uitdaging om mezelf te gaan ontwikkelen in een grote internationale competitie, bij een Engelse topclub", laat de 14-voudig international weten. "PSV is mijn club en mijn thuis. Ik wil hier natuurlijk eerst op een fantastische manier afscheid nemen. We zijn nog in de race voor de landstitel en de KNVB-beker. Daar wil ik de komende weken vol voor gaan. Ik kom ooit weer terug bij PSV, dat weet ik zeker."

Meer uit Voetbal

Leicester City zeker van promotie dankzij nederlaag Leeds United

LONDEN (ANP) - Koploper Leicester City heeft promotie naar de Engelse Premier League veiliggesteld zonder te spelen. Dat was te danken aan de ruime nederlaag van rivaal Leeds United tegen Queens Park Rangers (0-4). Hierdoor is een plek bij de eerste twee in de Championship, die recht geeft op directe promotie, zeker.

20 minuten geleden
Willem II mist eerste kans op promotie met 1-1 tegen FC Groningen

TILBURG (ANP) - Willem II heeft de eerste mogelijkheid om directe promotie naar de Eredivisie af te dwingen niet benut. In het eigen Koning Willem II Stadion bleef Willem II steken op een 1-1-gelijkspel tegen concurrent FC Groningen.

3 uur geleden
De Ligt denkt vaak aan terugkeer naar Ajax

MÜNCHEN (ANP) - Matthijs de Ligt wil ooit weer bij Ajax voetballen. "Ik denk vaak over een terugkeer na en hoop dat het gaat gebeuren", zegt de 24-jarige verdediger van Bayern München op de website van de club uit Amsterdam. "Ik heb drie jaar in het eerste gespeeld, relatief kort dus. Ik had altijd gedacht dat ik iets langer bij Ajax zou spelen, maar de situatie deed zich even iets anders voor. Als ik ooit nog de kans krijg om terug te keren bij Ajax zou ik dat echt heel graag willen. Maar je weet het natuurlijk nooit."

4 uur geleden
Vitesse voelt ondanks degradatie steun van de supporters

ARNHEM (ANP) - De steun van de supporters voor het in grote financiële nood verkerende Vitesse is groot. Komende zondag zitten er naar verwachting 18.000 toeschouwers in de Gelredome bij de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, terwijl de club uit Arnhem is gedegradeerd.

5 uur geleden
Totale schuld Vitesse bedraagt 18,9 miljoen euro

ARNHEM (ANP) - De totale schuld van de noodlijdende voetbalclub Vitesse bedraagt 18,9 miljoen euro. Dat staat in de stukken die de club heeft overlegd aan de rechtbank Gelderland in het zogeheten WHOA-verzoek.

8 uur geleden
Ten Hag vraagt om steun voor naar vorm zoekende Rashford

MANCHESTER (ANP/AFP) - Trainer Erik ten Hag roept de supporters van Manchester United op Marcus Rashford meer te steunen. De 26-jarige aanvaller maakte vorig seizoen dertig doelpunten en werd daarvoor beloond met een nieuw contract tot 2028, maar zijn vorm is sindsdien flink afgenomen.

8 uur geleden
Trainer Oosting gaat contract bij FC Twente verlengen

ENSCHEDE (ANP) - Joseph Oosting blijft bij FC Twente. Als de laatste details zijn afgerond, wordt het contract van de 52-jarige trainer opengebroken en met een jaar verlengd, meldt Tubantia.

9 uur geleden