Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Instrumentenparade KMV Concordia Tholen

Instrumentenparade KMV Concordia Tholen

THOLEN - Muziekvereniging KMV Condordia uit Tholen organiseert voor alle kinderen en ouders een instrumentenparade op woensdagmiddag 1 juni van 2 tot 4 uur in ’t Muzieklokaal aan de Zoekweg in Tholen. Dit is dé gelegenheid om zelf eens een muziekinstrument uit te proberen!

Tijdens deze instrumentenparade komen alle muziekinstrumenten aan bod. Aan de hand van een routeblad gaan de kinderen door het gebouw om de verschillende instrumenten uit te proberen. En misschien willen de ouders zelf ook eens een muziekinstrument uitproberen?! Dat kan ook, want er is voor ieder wat wils!

Voor de ouders van de allerkleinsten is er informatie aanwezig over kindermuziek binnen de vereniging. Ook is er meer informatie te verkrijgen over de AMV- en blokfluitlessen en over Kinderkoor EigenWijs.

Ben je verhinderd tijdens de instrumentenparade, maar zou je ook eens graag wat instrumenten willen uitproberen? Stuur dan even een mail naar: [email protected]

Meer uit Tholen

[op de werkvloer] Daan werkt in de ouderenzorg: ‘Je bent er voor de bewoners, dus geen dag is hier hetzelfde’

BERGEN OP ZOOM - Na een opleiding tot meubelmaker en een aantal banen waar hij zich niet volledig op zijn plaats voelde, kwam Daan in de ouderenzorg terecht.

6 uur geleden
Wie wordt de Klimaatburgemeester van Tholen?

THOLEN – Wie wordt de Klimaatburgemeester van de gemeente Tholen? De Nationale Klimaatweek is dit jaar van 31 oktober tot en met 6 november. Dan komt heel Nederland in actie om te laten zien welke klimaatstappen zij nemen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat laat als initiator zien wat er allemaal in Nederland gebeurt om de CO2-uitstoot te verminderen om de klimaatdoelen van 2030 te halen, maar ook wat er nog nodig is. Zij zijn op zoek naar Nederlanders die zich al inzetten voor een beter klimaat. Ook in gemeente Tholen zoekt het ministerie zo’n ‘Klimaatburgemeester’.

1 dag geleden
Leidse Natasja en Gerard runnen B&B op Tholen: ‘We zijn verliefd geraakt op het eiland’

THOLEN - Natasja en Gerard komen oorspronkelijk uit de omgeving Leiden. Na een lange zoektocht naar een mooie locatie voor hún B&B, zijn zij terecht gekomen op het eiland Tholen. Zij wonen nog maar kort op het eiland maar zijn nu al verliefd geraakt op het eiland.

1 dag geleden
Vanaf 1 juli grote veranderingen in de portemonnee

THOLEN - Vanaf morgen gaat er een hoop veranderen. Van verplichte rookmelders tot een verhoging van het minimumloon, vanaf 1 juli merk je het aan je portemonnee. Hier moet je vanaf morgen rekening mee houden:

1 dag geleden
Vanaf morgen vaart de veerboot tussen Sint Philipsland en Bruinisse weer

SINT PHILIPSLAND/BRUINISSE – Morgen gaat de veerboot weer varen tussen Sint Philipsland en Bruinisse. Een overvaart met de BRU 45 – “Jacoba” is een belevenis voor jong en oud.

2 dagen geleden
Verkeersmaatregelen Tholensebrug en Vossemeersebrug

THOLEN - Rijkswaterstaat heeft inspecties aan zowel de Tholensebrug als de Vossemeersebrug uitgevoerd. Naar aanleiding van de uitkomsten hiervan geldt er vanaf begin juli 2022 een snelheidsbeperking op de Tholensebrug vanwege de plaatsing van barriers langs de vangrails. De snelheid gaat van 80 km per uur terug naar 70 bij droog weer en 50 bij nat weer. Voor de plaatsing van de barriers is de Tholensebrug dinsdag 5 juli 20.00 tot woensdagochtend 6 juli 2022 06.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Op de Vossemeersebrug komt er een gewichtsbeperking voor verkeer zwaarder dan 35 ton. 

2 dagen geleden
Corrina van Bed & Breakfast ‘De Nieuwe Stal’: “Ik kan met iedereen opschieten”

THOLEN - Corrina is aan het genieten van het zonnetje. Met een prachtig uitzicht op de weilanden geniet zij van de ruimtelijke omgeving. Vrolijk en trots vertelt zij alles over B&B De Nieuwe stal. Voor Corrina was het namelijk altijd al een meisjesdroom om een B&B te hebben.

3 dagen geleden