Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Inschrijving Kustloop Vrouwenpolder geopend

Inschrijving Kustloop Vrouwenpolder geopend

VROUWENPOLDER - Na twee keer enthousiast van start te zijn gegaan met de voorbereidingen voor de Kustloop, gevolgd door twee keer de teleurstelling te moeten slikken van het afblazen gaat de organisatie het op zaterdag 3 september weer doen: een echte Kustloop Vrouwenpolder! Eentje met alles er weer op en aan. En vooral eentje zonder beperkende maatregelen.

De inschrijving op www.kustloop.nl is inmiddels geopend en de aanmeldingen voor de ½ marathon (hardlopen) en de wandeltocht komen weer binnen. Net als in het verleden gaan de wandelaars als eerste van start (half elf) en gaan de hardlopers op de klok van twaalf uur van start. Het is dan laag water, dus de organisatie denkt dat de passage van de hardlopers op de wandelaars probleemloos kan geschieden. Doordat hardlopers en wandelaars dicht op elkaar finishen is sfeer en gezelligheid gegarandeerd. 

Bij het hardlopen hanteert de Kustloop weer de leeftijdscategorieën bij de uitslagen en prijzen. Iets waarvan vele deelnemers aangaven dat ze dat misten. De Kustloop kan nog vrijwilligers gebruiken. Dus draag je het evenement een warm hart toe, maar is deelname dit keer niet aan de orde: meld je dan aan bij [email protected] . De organisatie zorgt er dan voor dat je uitstekend gefaciliteerd een mooie dag gaat beleven, waarbij jouw inzet waardevol is voor het evenement en voor alle deelnemers.

Meer uit Middelburg

Opkomst Europees Parlementverkiezing gemeente Middelburg en Veere

MIDDELBURG/DOMBURG  - Op 6 juni mocht de inwoners van de gemeente Middelburg en Veere naar de stembus voor de verkiezingen van het Europees Parlement. 

12 uur geleden
Prijsuitreiking en meer in Dauwendaele tijdens de Nationale Buitenspeeldag

MIDDELBURG - Vanmiddag ontvingen de drie jongerencentra in Middelburg het vignet 'Gezonde locatie' uit handen van wethouder Willemien Treurniet. 'Water, fruit en een goed gesprek zijn gratis bij deze jeugdcentra. Zo moet een jongerencentrum zijn; een gezonde en veilige plek', zei Treurniet in haar toespraak. 

15 uur geleden
Mag de vlag uit? Stuur jouw Geslaagd-foto in en straal in de Bode!

MIDDELBURG/DOMBURG - De vlag kan vandaag uit bij veel eindexamenleerlingen. Zij krijgen namelijk te horen of zij geslaagd zijn of niet. Ben je geslaagd, of wil je iemand die geslaagd is verrassen? Stuur dan jouw geslaagd-foto in via www.internetbode.nl/geslaagd en wie weet staat jouw foto volgende week in de Bode!

16 uur geleden
Vrouw onderzocht bij ongeval Torenweg Middelburg

MIDDELBURG - Medewerkers van de ambulancedienst hebben vanmorgen een vrouw onderzocht die een ongeluk had gehad op de Torenweg in Middelburg.

18 uur geleden
Files door ongeval N57 Middelburg, vier auto's beschadigd

MIDDELBURG -  Door een ongeval op de N57 zijn er vanmorgen files ontstaan tussen Middelburg en Grijpskerke. Bij het ongeval waren vier auto's betrokken.

18 uur geleden
Thomas Azier sluit festival PopMonument in Veere af

VEERE - Op zaterdag 15 juni keert muziekfestival PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, na twee uitverkochte edities (2021 en 2022), terug naar Veere. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere muziek, kunst en verhalen uit dit pittoreske stadje.

1 dag geleden
Peuter4daagse geopend door Juvat Westendorp

MIDDELBURG - Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd doen alle peutergroepen en kinderdagverblijven van Kinderopvang Walcheren mee aan de Peuter4daagse. Zo'n 1200 peuters wandelen dagelijks een rondje in de buurt. Maandag 10 juni opende acteur, danser en ambassadeur van JOGG (Jongeren op gezond gewicht) Juvat Westendorp de Peuter4daagse.Speciale peuter-dansworkshop,,Hoofd, schouders, knie en teen!" zei Juvat enthousiast tegen de peuters. Met deze peuter-dansworkshop werd de Peuter4daagse officieel geopend.Medaille en wandeldiplomaTijdens de Peuter4daagse wandelen de peuters en pedagogisch medewerkers dagelijks minimaal 15 minuten rond of in de buurt van onze eigen locatie. Iedere gewandelde dag ontvangen de kinderen een mooie sticker op hun stickerkaart. Op de laatste dag worden ze feestelijk onthaald en krijgen ze een wandeldiploma en een medaille.Jong geleerd is oud gedaan

1 dag geleden