Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Inloop over nieuwe wijk Essenvelt in Middelburg

Inloop over nieuwe wijk Essenvelt in Middelburg

MIDDELBURG - Op dinsdag 27 augustus is er een informele inloopavond voor omwonenden over de nieuwbouwwijk Essenvelt aan de zuidkant van Middelburg. De bijeenkomst vindt plaats tussen 17.00 en 21.00 uur in wijkcentrum het Palet aan de Johan van Reigersbergstraat 2.

Tijdens de inloopavond beantwoorden vertegenwoordigers van de gemeente Middelburg vragen over de aanleg van Essenvelt. 'We geven een overzicht van de inrichting van de wijk, inclusief het groen, en de planning van de woningbouw', laat een gemeentewoordvoerder weten. De aanleg van het water en het groen start in september. 'Het bouwverkeer komt uiteraard ook aan bod.'

400

De gemeente Middelburg hoopt in Essenvelt tussen de 320 en 400 woningen te realiseren. De grond grenst aan de Middelburgse kant aan de wijken Reijershove en de Erasmuswijk en aan de andere kant aan Groot-Abeele en Souburg-Noord. Over de koop van percelen en de bouw van de woningen en appartementen in Essenvelt volgt later een aparte informatiebijeenkomst.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

'Zanddijk aanpakken voor veiligere route tussen Kruiningen en Yerseke'

YERSEKE - Gedeputeerde Staten van de provincie Zeeland willen de drukke route tussen Kruiningen en Yerseke (N673) veiliger maken door de Zanddijk vanaf de rotonde Nishoek tot over de spoorovergang aan te pakken.

1 uur geleden
Kerstshow van De Bellringers en maar liefst elf andere artiesten

GOES - In de Rooms-katholieke kerk in Goes vindt zondag 15 december het Grote Kerst-Bell Experiment plaats.

4 uur geleden
'Binnenstad moet kleiner voor gezond winkelbestand'

VLISSINGEN - Een winkel in een aaneengesloten winkelstraat heeft meestal meer omzet dan een zonder winkels naast zich. Daarom kijkt de gemeente Vlissingen volgend jaar hoe ze het winkelhart van Vlissingen compacter kan maken.

5 uur geleden
Charles Dickens, chalets, glühwein ... Goes ademt dit weekend kerst

GOES - De omgeving van de Singelstraat in Goes ademt dit weekend kerst. De grootste kerstmarkt van Zeeland vindt zaterdag en zondag plaats.

6 uur geleden
Dader gevlucht na steekpartij in Vlissingen

VLISSINGEN - Bij een steekpartij tussen twee mannen vrijdag rond 10.50 uur is een van hen gewond geraakt. Het incident vond vermoedelijk plaats in de buurt van de Van Reenenstraat in Vlissingen. De dader is gevlucht.

6 uur geleden
DoorBrekers deelt gratis kerstpakketten uit

GOES - DoorBrekers deelt net als vorig jaar gratis kerstpakketten uit.

8 uur geleden
Gildenstraat en omgeving op de schop

BIEZELINGE - In de Gildenstraat, Achterweg en een deel van de Waardekensstraat in Biezelinge voert de gemeente Kapelle volgend jaar en in 2021 verschillende werkzaamheden uit.

8 uur geleden