Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Informatiemarkt over scholing en werk in Goes

Informatiemarkt over scholing en werk in Goes

GOES - Scalda, UWV en het Leerwerkloket Zeeland houden donderdag van 16.00 tot 20.00 uur een informatiemarkt over scholing en werk op de locatie van Scalda aan het Stationspark in Goes. Iedereen geïnteresseerd in een korte cursus, opleiding, training, nieuwe expertise of een volgende stap in zijn of haar carrière is van harte welkom.

Op de markt vertellen bedrijven welke mogelijkheden (toekomstige) werknemers hebben op het gebied van scholing en werk. Daarnaast brengen scholen en opleiders het opleidingsaanbod van Zeeland onder de aandacht en kun je informatie verkrijgen over mogelijke subsidies zoals het STAP-budget of in gesprek gaan met ervaringsdeskundigen. De markt heeft als doel volwassenen de mogelijkheden van een leven lang ontwikkelen in Zeeland te laten zien.

Om 16.30 uur en 19.00 uur geeft het Leerwerkloket Zeeland de workshop ‘Maak werk van je loopbaan’, waarin deelnemers aan de workshop op weg worden geholpen om zelf aan de slag te gaan met hun loopbaanvragen. Daarnaast legt het Leerwerkloket tijdens deze workshop uit wat zij kunnen betekenen voor werkenden en werkzoekenden.

Aanmelden

De informatiemarkt is gratis te bezoeken. Aanmelden kan via scalda.nl/volwassenenonderwijs. Voor vragen of meer informatie kan worden gemaild naar [email protected]

Meer uit Beveland

Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

2 uur geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

16 uur geleden
Man (34) vernielt ruit en steelt bestelbus in Goes

GOES - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren na een achtervolging aangehouden in Steenbergen. De man zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. 

21 uur geleden
Grote brand Oudelande aangestoken; bewoner (51) aangehouden

OUDELANDE - Voor de brand die donderdagmorgen vroeg een schuur met tientallen caravans verwoestte in Oudelande gaat de politie uit van brandstichting. De 51-jarige bewoner van het naastgelegen huis, dat ook beschadigde raakte, is aagehouden. Hij zit vast voor verhoor.

22 uur geleden
Traumahelikopter naar ongeluk op boerderij bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in ‘s-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

23 uur geleden
Deel één Zeeuwse Tuin Tweedaagse begint vrijdag

In het kader van de Zeeuwse Tuin Tweedaagse zijn in de hele provincie Zeeland in juni vele tuinen geopend. De eerste dag begint vrijdag.

23 uur geleden
Werkzaamheden aan spoor en weg in Zeeland, ook tijdens Roze Zaterdag in Goes

GOES - Spoorwegbeheerder Pro Rail werkt van 9 tot 18 juni aan de Zeeuwse spoorlijn. Er zijn onderhoudswerkzaamheden tussen Vlissingen en Roosendaal die samenvallen met werk aan de Haringvlietbrug van Rijkswaterstaat, van 9 juni tot 4 augustus. Daarom wordt er in deze periode hinder verwacht op de weg en het spoor. Op zaterdag 17 juni wordt Roze Zaterdag gevierd in Goes, waarbij rond de 15.000 bezoekers worden verwacht. NS zet extra (roze) maatregelen in om de hinder voor de bezoekers te beperken.·         Van 9 tot en met 11 juni is er geen treinverkeer tussen Vlissingen en Roosendaal·         Van 9 tot en met 18 juni is er geen treinverkeer tussen Goes en Roosendaal·         Vanaf 12 juni is er weer treinverkeer tussen Vlissingen en Middelburg·         Vanaf 14 juni is er weer treinverkeer tussen Vlissingen en Goes

1 dag geleden