Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Informatieavond over ontwerp Zanddijk Yerseke

Informatieavond over ontwerp Zanddijk Yerseke

YERSEKE - De Zanddijk-Molendijk is de route van en naar Yerseke. Op dit moment is de weg niet veilig genoeg. Daarom heeft de provincie besloten de Zanddijk te verbreden en een nieuwe verbindingsweg te maken naar Yerseke en bedrijventerrein Olzendepolder.

Het ontwerp van de nieuwe weg staat op www.zeeland.nl/zanddijk. Dat ontwerp bespreekt de provincie met mensen uit de omgeving. Op woensdag 7 september organiseert de provincie Zeeland een informatiebijeenkomst voor omwonenden, bedrijven en andere belanghebbenden in Kerkelijk Centrum De Haven, Paardenmarkt 8 in Yerseke. De bijeenkomst is van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Inloop vanaf 18.30 uur.

Meer uit Reimerswaal

Ook ‘Hosternokke’ uit Wemeldinge dweilt erop los in Hansweert

HANSWEERT/WEMELDINGE - Een van de vaste namen op het dweilbandfestival in Hansweert, dat zondag plaatsvond, is ‘Hosternokke’ uit Wemeldinge. Al sinds de tiende editie van het festival in 2010 (zie foto) speelt de band met veel plezier op het Hansweertse festival. Met een divers repertoire van ‘Oh, Oh, Den Haag’ tot ‘Suzanne’ en ‘Radar Love’ verassen ze het publiek en maken ze er bovenal graag een goed feestje van. 

6 uur geleden
Brommerrijdster gewond na botsing met auto in Kapelle

KAPELLE - In de Biezelingsestraat in Kapelle zijn maandagavond een brommer en auto op elkaar gebotst. De bestuurster van de brommer raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

17 uur geleden
Hansweert viert 20 jaar dweilbandfestival

HANSWEERT - Voor het eerst sinds drie jaar is er zondag weer gedweild op het plein voor het dorpshuis in Hansweert. Het jaarlijkse dweilbandfestival, dat door corona langer op zich heeft laten wachten, vond plaats en zowel de organisatie als deelnemers waren meer dan enthousiast. 

1 dag geleden
Philipp Keller stapt uit bestuur waterschap

Philipp Keller treedt per 1 oktober terug als bestuurslid van waterschap Scheldestromen. Als reden geeft hij ‘verschil in inzichten op inhoudelijk en strategisch gebied binnen het dagelijks bestuur’ aan.

1 dag geleden
Fietser negeert afzetting in Waarde en belandt in net gegraven gat

WAARDE - Aan de Westveerpolder in Waarde heeft maandagochtend een ongeval plaatsgevonden met een fietser. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Gemeente bereidt vluchtelingenopvang aan Hogeweg in Yerseke voor

YERSEKE - De voorbereidende werkzaamheden voor de tijdelijke huisvestingslocatie voor ontheemden uit Oekraïne aan de Hogeweg in Yerseke zijn zaterdag begonnen.

1 dag geleden
Fietser gewond bij aanrijding Yerseke

YERSEKE - Aan de Zanddijk heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist. 

2 dagen geleden