Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle verruimt openingstijden

Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle verruimt openingstijden

OOSTKAPELLE - Sinds 29 juli jl. is het Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle geopend. Stichting Tuys ongewoon gewoon heeft van de Gemeente Veere de vraag gekregen om een deel van het Protestants Kerkcentrum, gelegen op de hoek van de Waterstraat en de Joh. de Pourckstraat, in te richten. Dit als soort vervanger van de VVV die tot eind vorig jaar bestond. In heel Zeeland is de VVV opgeheven en gemeenten hebben de kans gekregen hier een eigen invulling aan te geven. In Veere is het Informatiepunt ingericht in het Stadhuismuseum, in Domburg in het Marie Tak van Poortvlietmuseum.

Na in zeer korte tijd de ruimten te hebben ingericht volgens ideeën van Stichting Tuys en beperkte openingstijden tot eind augustus, zijn de openingstijden met ingang van 1 september verruimd naar alle dagen, behalve de zondag. Iedereen kan, gedurende de 24 uur per week dat het Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle geopend is, terecht voor diverse folders en de Badkoerier. Daarnaast is met banners een kleine presentatie over Oostkapelle ingericht, zijn er wandel- en fietskaarten, Oostkapelse producten, boeken, (ansicht)kaarten, een overzicht met activiteiten, e.d. verkrijgbaar.

Het Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle richt zich op iedereen, zowel gasten als inwoners van alle leeftijden. Iedereen is welkom. Tijdens openingsuren is het ook telefonisch bereikbaar via: 06 – 28700980.

Openingstijden Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle met ingang van 1 september
maandag 10.00 – 17.00 uur
dinsdag 10.00 – 13.00 uur
woensdag 10.00 – 13.00 uur
donderdag 13.00 – 17.00 uur
vrijdag 13.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 13.00 uur

Meer uit Middelburg

Vuurwerk aangetroffen in woning Middelburg, EOD ingezet

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmiddag meerdere dozen illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning in Middelburg. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd ingezet.

3 uur geleden
Oudere man gewond na valpartij in Middelburg

MIDDELBURG - Een oudere man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een valpartij in het centrum van Middelburg. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

3 uur geleden
Auto beschadigd bij ongeval N57 Middelburg

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Middelburg is donderdagmiddag een personenauto beschadigd geraakt. Eén rijbaan werd afgesloten.

3 uur geleden
Tentoonstellingsproject Jumping Fences komt naar Middelburg

MIDDELBURG - Op uitnodiging van Vleeshal komt Jumping Fences, een tentoonstellingsproject waarin artistieke ontwikkeling en collectief curatorschap centraal staan, naar Middelburg. Jumping Fences is een evoluerend tentoonstellingsproject en is dit jaar bij Het Paviljoen in Gent georganiseerd in samenwerking met studenten van KASK Curatorial Studies. 

4 uur geleden
Een weekend vol evenementen in de Oostkerk

MIDDELBURG - Aankomend weekend is het weer goed vertoeven in de Oostkerk. Met Bird on the wire die Leonard Cohen meest geliefde klassiekers laten horen op vrijdag, op zaterdag de Singer-songwriter die meeschreef aan Rollercoaster van Danny Vera en op zondag kan je lekker wijntjes proeven onder het genot van wijn cabaret door de Aimabele Schoften.

4 uur geleden
Basisschool Het Element krijgt modderkeuken van Soroptimisten

MIDDELBURG - Soroptimist club Walcheren heeft voor de kleutergroepen van basisschool Het Element in Middelburg een modderkeuken aangeschaft. Die werd donderdag feestelijk 'geopend'. De keuken is voor een groep grotendeels taalarme kinderen met verschillende culturele achtergronden.

4 uur geleden
Integrale controle bedrijventerreinen gemeente Veere

DOMBURG - Om ondermijning in de gemeente Veere te signaleren en aan te pakken vond op dinsdag 16 april een integrale controle plaats op verschillende bedrijventerreinen in de gemeente Veere. 

4 uur geleden