Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

In het midden en zuiden plaatselijk dichte mist

In het midden en zuiden plaatselijk dichte mist

Op sommige plaatsen in Nederland is het momenteel mistig. Plaatselijk komt dichte mist voor met zicht minder dan 200 meter. Dit kan hinderlijk zijn voor het verkeer. De komende uren lost de mist op veel plaatsen op. 

Meer uit Middelburg

Zoektocht voor kust Oostkapelle: Melding van drijvend object [UPDATE]

OOSTKAPELLE - De politieboot P41 heeft zondagmiddag voor de kust van Oostkapelle een zoektocht uitgevoerd. Diverse ketenpartners werden in kennis gesteld.

52 minuten geleden
Wat zijn de plannen van de gemeente Middelburg en hoe worden die betaald?

MIDDELBURG- In de kadernota van de gemeente Middelburg staat welke plannen er de komende jaren zijn en hoe die betaald moeten worden. Het gaat dus om belangrijke keuzes. De kadernota is de basis voor de begrotingen van de komende jaren. Het college heeft deze opgesteld en legt deze ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad. Inhoudelijke behandeling van zowel de kadernota is op 25 juni in de raadscommissie Algemeen Bestuur. Definitieve besluitvorming is op 3 of 4 juli in de gemeenteraad.

1 uur geleden
Meisje (16) naar bureau HALT voor rijden zonder rijbewijs

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag een 16-jarige meisje naar HALT doorverwezen voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

3 uur geleden
Kennismaken met Max, de eerste kinderburgemeester van de gemeente Veere

ZOUTELANDE - Het was een feestweek voor Max Huiszoon uit Zoutelande. Donderdag 30 mei werd hij beëdigd als de eerste kinderburgemeester van de gemeente Veere en 31 mei vierde hij zijn elfde verjaardag. In gesprek met een enthousiaste, sportieve, puzzelende kinderburgemeester die de gemeente Veere nóg leuker wil maken. 

5 uur geleden
Drie lichtgewonden bij ongeval Middelburg

MIDDELBURG - Bij een ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg zijn drie personen lichtgewond geraakt. Een bromfiets(st)er en een wielrenner kwamen met elkaar in botsing.

23 uur geleden
Nationale skeeler4daagse van 10 t/m 16 juni

GOES - Wil je deze zomer lekker de weg op om te skaten en heb je zin in een uitdaging op wieltjes? Doe mee aan alweer de vierde landelijke editie van de KNSB Nationale SKATE4daagse van 10 t/m 16 juni. Ga in deze week minstens vier keer op pad om te skaten bij een vereniging bij jou in de buurt of trek de natuur in om lekker te skaten. Je mag zelf weten hoeveel kilometer je per keer rijdt, zolang je maar 4 dagen minimaal dezelfde afstand skeelert. Je kunt al meedoen vanaf 5 km per dag, maar 10 of 20 km per dag kan ook.

1 dag geleden
Aan de keukentafel bij Marlon Baarends van Dockwize

Een echte  Zeeuwse maar wel eentje die nooit in Zeeland zou gaan werken. Het liep toch anders omdat ze de uitdaging aanging en kansen pakte. Nu is Marlon Baarends (34) directeur van ondernemers- en innovatiehub Dockwize in Vlissingen. Marlon: 'In Zeeland hebben we juist op die belangrijke thema's van food, energie en water veel te bieden'.  

1 dag geleden