Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Illegale sigarettenfabriek opgerold in Kapelle

Illegale sigarettenfabriek opgerold in Kapelle

KAPELLE - De FIOD heeft in een loods in Kapelle acht mannen uit Oost-Europa aangehouden.

Ze werkten in een illegale sigarettenfabriek, die is ontdekt door eerder strafrechtelijk onderzoek. In de fabriek stond een productielijn waarmee sigaretten werden geproduceerd.

Er stonden 71 dozen met ongeveer 10.000 kilo ruwe tabak, 217 dozen met ongeveer 440.000 losse sigaretten en 104 zeer grote dozen met ongeveer 1.050.000 sigaretten.

Misdrijf

Volgens de FIOD zijn de sigaretten bestemd voor de Nederlandse en Belgische markt. De machines, de tabak en de sigaretten zijn inmiddels vernietigd. Het ontduiken van accijnzen en omzetbelasting is een misdrijf.

2 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

rdebuijzer 1 jaar geleden
Lol......3 pandjes naast elkaar, altijd wat te doen voor douane,belastingdienst en vooral politie......3 pandjes vol bagger!!!!
boy123 1 jaar geleden
En ze hebben er pas gecontroleerd!!!!! Net als in Krabbendijke.

Meer uit Reimerswaal

Schoremorries hebben eindelijk hun pannakooi

SCHORE - De nieuwe pannakooi in Schore is geslaagd voor de test. De plaatselijke jeugd heeft de voetbalkooi dinsdagavond uitgeprobeerd met een voetbaltoernooitje.

17 uur geleden
UWV Zeeland enthousiast over nieuwe methode ‘open hiring’

Om vacatures in te vullen, werkt UWV Zeeland sinds kort met ‘open hiring’. De eerste resultaten zijn positief, laat de uitkeringsinstantie dinsdag weten.

1 dag geleden
Kindervakantieweek is voor álle kinderen

RILLAND - Jeugdhonk De Kist had vorige week een chillkamer voor de Rillandse kindervakantieweek. Hier konden kinderen tot rust komen als ze daaraan behoefte hadden. Kinderbegeleider Marloes de Gunst was er vaak te vinden. “De kindervakantieweek is heel leuk, maar kan ook overweldigend zijn.”

2 dagen geleden
Lamb Weston/Meijer bouwt nieuwe frietfabriek in Kruiningen

KRUININGEN - Lamb Weston/Meijer breidt haar productiecapaciteit in Kruiningen uit met de bouw van een nieuwe frietfabriek. Het gaat om een investering van ongeveer 200 miljoen euro, laat het bedrijf weten.

6 dagen geleden
Kindervakantieweek in Rilland laat zich niet kisten door bui

RILLAND - Vier dagen lang is Rilland deze week ‘Klusdurp’. De kindervakantieweek beleeft vandaag (donderdag) de afsluiting. Er is heel wat afgeklust aan hutten, zeepkisten en creatieve kunstwerkjes. Het leek meer herfst dan zomer, maar dat deerde de kinderen niet. “Balen jullie van de regen?”, vraagt coördinator Roy Hoebeke via zijn megafoon aan de kinderen. “Néé!”, gillen zij als antwoord.Coördinator Roy en de ongeveer zestig andere vrijwilligers van de week bedenken allerlei activiteiten om de jongens en meiden te entertainen, maar de simpelste dingen zijn vaak het populairst, weet Roy uit ervaring. Hij is al elf jaar vrijwilliger bij de week en sinds zes jaar coördinator. Veel kinderen komen voor het hutten bouwen en ook timmeren aan de zeepkisten om er daarna mee te racen, vinden de meeste kinderen geweldig.

6 dagen geleden
Kapellenaren doneren 12.878 euro aan giro 777

KAPELLE - De gemeente Kapelle maakt een euro per inwoner over aan giro 777 voor de gedupeerden van de overstromingsramp in Limburg. Het gaat om 12.878 euro.

1 week geleden
Kapelse regenboogambassadeurs eerder gepresenteerd na commotie over zichtbaarheid

KAPELLE - De gemeente Kapelle heeft dinsdagmiddag haar regenboogambassadeurs Maxim en François gepresenteerd. Dat zou oorspronkelijk pas in september gebeuren, maar door ophef over de anonimiteit van de twee schoof de gemeente dit naar voren.

1 week geleden