Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

IJsje voor eindexamenscholieren

IJsje voor eindexamenscholieren

De bijna 4000 Zeeuwse scholieren die dit jaar eindexamen doen, ontvangen als succeswens een ijsje van de provincie Zeeland. 

De ijsjesactie is onderdeel van de jaarlijkse campagne van de provincie voor eindexamenscholieren om jongeren te interesseren voor studie of werk in Zeeland. ‘Examen doen is spannend, zeker in deze coronatijd met een jaar lang voornamelijk thuisonderwijs’, zegt gedeputeerde Harry van der Maas van de provincie Zeeland. ‘Wij willen alle eindexamenleerlingen dan ook op een bijzondere manier succes wensen.’

De periode met eindexamens en eindtoetsen is maandag begonnen.

Meer uit Vlissingen

Reddingsevenement LEF in Vlissingen dit weekeinde extra groot feest door jubileum

VLISSINGEN - Het reddingsevenement Lifesaving Event Flushing (LEF) vindt zaterdag en zondag plaats vanaf het Badstrand in Vlissingen. Het wordt in samenwerking met de Dr. A. Stavermanbrigade door vier enthousiaste instructeurs georganiseerd. 'Dit jaar is een feestelijke editie, omdat de brigade honderd jaar bestaat', laat de organisatie weten.

11 minuten geleden
Provincie waarschuwt strandgangers: 'Let op voor zeeschuim'

VLISSINGEN - Naar aanleiding van berichtgeving van de NOS waarschuwt de provincie Zeeland woensdag voor zeeschuim op het strand vanwege de giftige PFAS-stoffen.

1 dag geleden
Lezersfoto van de week toont strakblauwe hemel

VLISSINGEN - Een heerlijk zomerse foto heeft Anne-Marie van Iersel uit Vlissingen ingestuurd naar de Vlissingse Bode. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden.

2 dagen geleden
Vlissinger (18) onwel; politie treft drugs aan

VLISSINGEN - Een man (18) uit Vlissingen is maandagmorgen rond 00.30 uur vermoedelijk door drugs onwel geworden in Westerzicht.

3 dagen geleden
Bellamypark is vrijdag en zaterdag weer domein ringrijders

VLISSINGEN - De Zeeuwse Ringrijders Vereniging houdt vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli wedstrijden ringrijden op het Bellamypark in Vlissingen.

3 dagen geleden
Vrouw rijdt met auto tegen gevel van portiekwoning

OOST-SOUBURG- Een oudere vrouw is zondagmiddag met haar auto tegen de gevel van een portiekwoning gereden. De vrouw reed door de M.A. van de Puttestraat en voerde daar enkele opmerkelijke handelingen uit. Via de F.Leenhoutstraat kwam de vrouw vervolgens de stoep op om daarna over een grasveld tegen de voorgevel van een portiekwoning aan te rijden. De auto kwam enkele meters verderop tot stilstand. De vrouw raakte bij het ongeval niet gewond.

3 dagen geleden
Twee fietsers gewond na botsing op de Vlamingstraat

VLISSINGEN- Op de Vlamingstraat zijn zaterdag aan het einde van de middag twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde op de kruising met de Wagenaarstraat. Beide personen, een man en een vrouw, raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de botsing was vermoedelijk een voorrangskwestie.

4 dagen geleden