Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Iedereen is welkom bij Pearle Hoogerheide

Iedereen is welkom bij Pearle Hoogerheide

ADVERTORIAL - De vestiging van Pearle in Hoogerheide is alweer bijna drie jaar open. Eigenaren Randy en Nellie Cornelissen runnen de zaak en blikken met gemengde gevoelens terug. “De afgelopen jaren waren spannend en uitdagend. Vooral in het begin van het ondernemerschap was het spannend omdat je dan niet weet hoe dingen gaan lopen. Uitdagend vooral tijdens de coronacrisis, temeer omdat je ook niet weet wat de impact is op je winkel. Gelukkig hebben we veel mensen mogen verwelkomen en kunnen voorzien van de juiste oogzorg en hulpmiddelen”, vertelt Randy.

Klanten komen uit de gemeente Woensdrecht, maar ook uit Zeeland, Bergen op Zoom en zelfs uit België. “Je merkt dat mensen graag naar Hoogerheide komen. Alles wat je nodig hebt is hier in het dorp en er zijn genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Alle winkeliers zijn vriendelijk ingesteld en zijn er voor hun klanten. Iedereen is welkom! Mensen komen naar ons vanwege naamsbekendheid, maar ook door de reputatie van onze winkel. Deskundigheid speelt natuurlijk ook een grote rol. Wij houden ons bezig met optometrische onderzoeken en zijn we één van de weinigen in Nederland die kappenbrillen kunnen maken. Dat is een speciale beschermbril tegen extreem droge ogen.”


Betaalbare kwaliteit
Waarom kiezen mensen voor een bril van Pearle? Volgens de ondernemer trekt de betaalbare kwaliteit van het merk Pearle veel mensen aan. “Dat voordeel noemen klanten zelf ook regelmatig. Wij hebben dezelfde diploma’s als de zelfstandige opticiens en kopen in bij dezelfde A-merk glasleveranciers, echter tegen betaalbare prijzen. Verder geven wij gewenningsgarantie en streven we naar de hoogste klanttevredenheid en beste klantbeleving.” Randy vertelt verder: “Geen enkel oog is hetzelfde, dus dat vergt voor iedereen een andere persoonlijke aanpak. Wij hebben ons gespecialiseerd in oogmeetkundige onderzoeken en houden ons niet alleen bezig met de sterkte van het oog, maar ook de binnenkant. Het voordeel is dat we een breed scala van oogzorg kunnen bieden en vrijwel iedere oogklacht in kaart kunnen brengen. We hebben een team van vijf en willen allemaal dezelfde Pearle-taal spreken. Dat uit zich in de maximale klantgerichtheid en service die we bieden.”

Meet je ogen eens op
Randy zegt dat het voor veel mensen goed kan zijn om de ogen eens op te meten. “De symptomen van slecht zicht zijn heel divers. Het kan zijn dat scherpte minder wordt in de auto of tijdens het TV-kijken of juist met kleine lettertjes. Frontale hoofdpijn in combinatie met vermoeidheid aan de ogen kan ook een indicatie zijn om in ieder geval eens de ogen te laten meten.” Hij ziet een groei in de vraag naar beeldschermbrillen. “Door veel thuiswerk vanuit de coronatijd zien we een enorme toename van beeldschermbrillen met bijbehorende blauwfilter. Ook is de vraag naar contactlenzen toegenomen en dan met name multifocaal en nachtlenzen.”

Hij en Nellie zien de rest van het jaar positief tegemoet. “We gaan verder met vertrouwen, dezelfde brok energie en enthousiasme. We zijn voor derde keer op rij aan het groeien en dat doet ongelooflijk goed!” Ook voor de komende jaren zijn de vooruitzichten mooi. “We willen onze optometrie-ruimte uitbouwen om nog meer specialistische oogzorg te kunnen geven. Ook willen we nog meer kunnen betekenen op individuele correctiemiddelen zoals kappenbrillen, duikbrillen op sterkte en schietbrillen.”

Meer uit Tholen

'Het Glazen Ei' keert tien jaar na dato weer terug naar Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Tien jaar na dato keert het evenement ‘Het Glazen Ei’ weer terug naar Oud-Vossemeer. Stichting Stavoord6 organiseert voor de vierde keer het evenement. 

3 uur geleden
Fiets breekt in twee bij ongeval Tholen: moeder en kind gewond

THOLEN – Een moeder en kind zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Molenvlietsedijk in Tholen. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

23 uur geleden
Slechte weersvoorspelling gooit roet in het eten voor rommelmarkt Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK - De rommelmarkt die aanstaande zaterdag zou plaatsvinden bij Het Baken van Tholen in Sint Maartensdijk is geannuleerd. De markt is verzet naar zaterdag 6 mei.

1 dag geleden
Meer inwoners in de gemeente Tholen recht op vergoedingen

THOLEN - Meer inwoners in de gemeente Tholen hebben sinds dit jaar recht op gemeentelijke vergoedingen: bijzondere bijstand. Het gaat om inwoners met een inkomen tot en met 130 procent van de bijstandsnorm. De gemeenteraad verhoogde de inkomensgrens voor deze vergoedingen van 110 procent naar 130 procent van de bijstandsnorm. 

1 dag geleden
Scoren voor het goede doel: VV Vosmeer doneert geld voor iedere goal

OUD-VOSSEMEER - Stichting Westerlicht, die in januari de deuren opende in Tholen, kan komende weken rekenen op veel steun. Zowel basisschool De Ark, als voetbalvereniging VV Vosmeer zamelen geld in voor dit goede doel. 

1 dag geleden
Werkzaamheden derde ontsluiting Tholen hervat: plaatsing twee 'bypasses'

THOLEN - De werkzaamheden voor de derde ontsluiting Tholen zijn hervat. De afgelopen weken voerde Heijmans nabij de N286 herstelwerkzaamheden uit die noodzakelijk waren als gevolg van de stillegging. Het bedrijf is deze week begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Zo worden er eerst twee bypasses aangelegd. 

2 dagen geleden
Après-skiën voor het goede doel bij Café An de Slôôve

SINT-ANNALAND - Café An de Slôôve en stichting Vrienden van Siem slaan de handen ineen. Voor het goede doel organiseren zij op 25 maart een heuse après-skiparty. 

2 dagen geleden