Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Iedereen is welkom bij Pearle Hoogerheide

Iedereen is welkom bij Pearle Hoogerheide

ADVERTORIAL - De vestiging van Pearle in Hoogerheide is alweer bijna drie jaar open. Eigenaren Randy en Nellie Cornelissen runnen de zaak en blikken met gemengde gevoelens terug. “De afgelopen jaren waren spannend en uitdagend. Vooral in het begin van het ondernemerschap was het spannend omdat je dan niet weet hoe dingen gaan lopen. Uitdagend vooral tijdens de coronacrisis, temeer omdat je ook niet weet wat de impact is op je winkel. Gelukkig hebben we veel mensen mogen verwelkomen en kunnen voorzien van de juiste oogzorg en hulpmiddelen”, vertelt Randy.

Klanten komen uit de gemeente Woensdrecht, maar ook uit Zeeland, Bergen op Zoom en zelfs uit België. “Je merkt dat mensen graag naar Hoogerheide komen. Alles wat je nodig hebt is hier in het dorp en er zijn genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Alle winkeliers zijn vriendelijk ingesteld en zijn er voor hun klanten. Iedereen is welkom! Mensen komen naar ons vanwege naamsbekendheid, maar ook door de reputatie van onze winkel. Deskundigheid speelt natuurlijk ook een grote rol. Wij houden ons bezig met optometrische onderzoeken en zijn we één van de weinigen in Nederland die kappenbrillen kunnen maken. Dat is een speciale beschermbril tegen extreem droge ogen.”


Betaalbare kwaliteit
Waarom kiezen mensen voor een bril van Pearle? Volgens de ondernemer trekt de betaalbare kwaliteit van het merk Pearle veel mensen aan. “Dat voordeel noemen klanten zelf ook regelmatig. Wij hebben dezelfde diploma’s als de zelfstandige opticiens en kopen in bij dezelfde A-merk glasleveranciers, echter tegen betaalbare prijzen. Verder geven wij gewenningsgarantie en streven we naar de hoogste klanttevredenheid en beste klantbeleving.” Randy vertelt verder: “Geen enkel oog is hetzelfde, dus dat vergt voor iedereen een andere persoonlijke aanpak. Wij hebben ons gespecialiseerd in oogmeetkundige onderzoeken en houden ons niet alleen bezig met de sterkte van het oog, maar ook de binnenkant. Het voordeel is dat we een breed scala van oogzorg kunnen bieden en vrijwel iedere oogklacht in kaart kunnen brengen. We hebben een team van vijf en willen allemaal dezelfde Pearle-taal spreken. Dat uit zich in de maximale klantgerichtheid en service die we bieden.”

Meet je ogen eens op
Randy zegt dat het voor veel mensen goed kan zijn om de ogen eens op te meten. “De symptomen van slecht zicht zijn heel divers. Het kan zijn dat scherpte minder wordt in de auto of tijdens het TV-kijken of juist met kleine lettertjes. Frontale hoofdpijn in combinatie met vermoeidheid aan de ogen kan ook een indicatie zijn om in ieder geval eens de ogen te laten meten.” Hij ziet een groei in de vraag naar beeldschermbrillen. “Door veel thuiswerk vanuit de coronatijd zien we een enorme toename van beeldschermbrillen met bijbehorende blauwfilter. Ook is de vraag naar contactlenzen toegenomen en dan met name multifocaal en nachtlenzen.”

Hij en Nellie zien de rest van het jaar positief tegemoet. “We gaan verder met vertrouwen, dezelfde brok energie en enthousiasme. We zijn voor derde keer op rij aan het groeien en dat doet ongelooflijk goed!” Ook voor de komende jaren zijn de vooruitzichten mooi. “We willen onze optometrie-ruimte uitbouwen om nog meer specialistische oogzorg te kunnen geven. Ook willen we nog meer kunnen betekenen op individuele correctiemiddelen zoals kappenbrillen, duikbrillen op sterkte en schietbrillen.”

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Natasja Ooms: 'Mijn enthousiasme en drive zijn echt mijn kracht'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Natasja Ooms, eigenaresse van Keijzerskroon. 

15 uur geleden
Marechaussee vindt bij controle meer dan 40.000 euro onder vloermat van voertuig

HALSTEREN- Tijdens een Mobiel Toezicht Veiligheid controle heeft de Marechaussee afgelopen week meer dan 40.000 euro gevonden onder de vloermat van een Frans voertuig. Dit gebeurde tijdens een controle op de A4 nabij de afrit Tholen. De bestuurder en zijn bijrijder zijn aangehouden op verdenking van witwassen. 

16 uur geleden
Trouwen wordt steeds duurder: Dit kost een bruiloft in Zeeland

ZEELAND - Een Zeeuwse bruiloft kostte vorig jaar gemiddeld 21.926 euro. Deze trouwkosten zijn hoger dan elders in het land. Vooral de kosten voor de catering zijn in Zeeland duurder dan in andere provincies.

18 uur geleden
Sint Philipsland trapt wandelseizoen op het eiland af met wandeltocht

SINT PHILIPSLAND - Het wandelseizoen in Flupland gaat binnenkort weer van start. Op zaterdag 16 maart organiseert Sportdorp Sint Philipsland de eerste wandeltocht van dit jaar op het eiland. De routes zijn uitgestippeld in en rond het dorp. Ook wordt er een stukje Brabant bij betrokken. 

1 dag geleden
Brandweerboot ingezet bij medisch noodgeval bij een brug Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De reddingboot van de brandweer Tholen is vrijdag aan het einde van de middag ingezet om te helpen bij een medische noodsituatie. Ook de brandweer van Nieuw-Vossemeer werd ingezet.

1 dag geleden
Katten met de naam Simba raken het vaakst vermist en andere feitjes

ZEELAND - In Zeeland zijn vorig jaar 329 katten vermist geraakt. Drie vierde van deze spoorloze katten zijn weer teruggevonden, maar de resterende 82 katten waren aan het einde van 2023 nog steeds zoek. Opvallend genoeg worden in onze provincie de minste katten vermist. Katten met de naam Simba liepen het vaakst van huis weg.

1 dag geleden
Vooraankondiging participatiebijeenkomst en ter inzage legging Ontwerp Omgevingsvisie

THOLEN - In 2023 hebben we een concept omgevingsvisie gepresenteerd, ter inzage gelegd, participatiebijeenkomsten georganiseerd en hierover met de gemeenteraad gesproken. Van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties ontvingen we daarop veel inspraakreacties. Die leidden er toe om een tussenraadpleging te houden. Het gevolg hiervan is dat we nu een Ontwerp Omgevingsvisie hebben gemaakt, waarin we de hiervoor vermelde ingebrachte reacties hebben verwerkt.

2 dagen geleden