Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ideeën gezocht voor het Nollebos-Westduinpark

Ideeën gezocht voor het Nollebos-Westduinpark

VLISSINGEN - De gemeente heeft afgelopen donderdagavond, 23 november, een 'werkbijeenkomst' gehouden over invulling van het Nollebos-Westduinpark. De opkomst was niet overdreven groot. Na een voorstelrondje bleek zo'n beetje de helft van de circa dertig aanwezigen ofwel bij de gemeente Vlissingen te werken of een leverancier van speeltoestellen te vertegenwoordigen.

Meer uit Vlissingen

Groene Ster voor de derde keer dit seizoen te sterk voor BE'79

BERKEL-ENSCHOT - Groene Ster Vlissingen heeft de voorlaatste wedstrijd van de competitie in winst omgezet. Op bezoek bij BE'79 won de ploeg van scheidend trainer Hoessein Bouzambou met 4-6. Door de zege van concurrent HV/Veerhuys is plek één in de Degradatiepoule echter onhaalbaar. Voor de Vlissingers waren Khalid El Hattach (3x), Istvan Bakx (2x) en Abdelali Zariouh trefzeker.

15 uur geleden
Drie arrestaties en doorzoekingen vanwege drugshandel

RITTHEM - In havengebied Vlissingen-Oost bij Ritthem is maandagochtend een grote actie gestart tegen ondermijning. Er zijn drie arrestaties verricht. De zaak houdt verband met het (vermoeden van) de handel in drugs.Bij een bedrijf aan de San Marinoweg doen de politie en de fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst FIOD samen onderzoek. Om deze reden is op last van een officier van justitie de gehele weg afgesloten vanaf de Frankrijkweg. Volgens een politiewoordvoerder zijn er op meerdere locaties doorzoekingen gedaan.De drie verdachten uit de provincie Zeeland zitten in zogenoemde beperkingen en daarom kunnen nog niet veel details over de zaak naar buiten worden gebracht. Wel is duidelijk dat het onderzoek draait om de handel in cocaïne.

15 uur geleden
Letsel en flinke schade bij botsing in Vlissingen

VLISSINGEN - Bij een aanrijding tussen twee auto's is zondagavond op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) bij Vlissingen één persoon gewond geraakt. De voertuigen liepen flink wat schade op. 

15 uur geleden
Stralend weer zorgt voor gemoedelijke sfeer op Bevrijdingsfestival Zeeland

VLISSINGEN - Het Bevrijdingsfestival Zeeland is in volle gang en trekt mede dankzij het stralende weer veel publiek naar het festivalterrein in en om de Machinefabriek op de Jan Weugkade en naar de binnenstad van Vlissingen. Het festival duurt nog tot twaalf uur vanavond.

1 dag geleden
Scooter gaat in vlammen op in Vlissingen: Politie gaat uit van brandstichting

VLISSINGEN - Een scooter is vanmorgen in alle vroegte in vlammen opgegaan bij een brand in Vlissingen. De politie gaat uit van brandstichting.

2 dagen geleden
Jaarlijkse dodenherdenking op Noorderbegraafplaats

VLISSINGEN - Op 4 mei 2024 wordt de jaarlijkse dodenherdenking herdenking gehouden op de Noorderbegraafplaats. Er worden kransen gelegd door onder meer het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlissingen.

3 dagen geleden
Film over Truus Wijsmuller in CineCity op 5 mei

VLISSINGEN - Op 5 mei wordt om 14.30 uur de film 'Truus' Children' vertoond in bioscoop CineCity. In een tijd doordrenkt van duisternis en wanhoop, stond één vrouw op als een lichtbaken van hoop voor duizenden. Truus Wijsmuller, een naam die weinigen kennen maar die velen zouden moeten eren, heeft voor en tijdens de grimmige dagen van de Tweede Wereldoorlog meer dan 10.000 Joodse kinderen behoed de nazi's.

3 dagen geleden