Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hulpverleners loeien en klappen voor hulpverleners van Adrz

Hulpverleners loeien en klappen voor hulpverleners van Adrz

GOES - Medewerkers van de politie, brandweer, ambulancemedewerkers van het Witte Kruis, de Koninklijke Marechaussee, de handhaving, verkeerspolitie en van de mobiele eenheid hebben donderdag voor het ziekenhuis in Goes met sirenes en applaus hun waardering geuit voor het Zeeuwse zorgpersoneel.

“We willen ze een hart onder de riem steken in deze bizarre tijd”, zei politieman Richard de Boer.

Het idee voor de actie ontstond toen een aantal handhavers bij een incident met elkaar in gesprek raakte over de coronacrisis. “We besloten toen al snel om de handen ineen te slaan en samen een solidariteitsactie op poten te zetten. Als ik het over mijn collega’s heb, heb ik het namelijk niet alleen over politieagenten, maar ook over hulpverleners in het algemeen. Wat zij hier momenteel binnen doen,” wees Den Bruin naar het ziekenhuis, “is geweldig. Dat willen we laten weten.”

Parkeerterrein

Donderdagmiddag rond half één reed een colonne hulpverleningsvoertuigen, met de sirenes aan, het parkeerterrein van Adrz op waarna de hulpverleners uitstapten en applaudisseerden voor de artsen, verpleegkundigen en ander personeel van het ziekenhuis.

Boodschap

Burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes sprak de zorgverleners ook toe. Ook zij sprak haar waardering uit voor het werk dat zij leveren. “Achter deze hulpverleners die hier staan, staan nog veel meer mensen. Zij hebben een boodschap: ‘Dank je wel en houd vol’.” 


 

Meer uit Vlissingen

Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

17 uur geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

20 uur geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

1 dag geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

1 dag geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

2 dagen geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

2 dagen geleden
De Vissershaven is eindelijk uit de steigers

VLISSINGEN - Het was voor veel Vlissingers al lange tijd een doorn in het oog: de steigers bij voormalig restaurant De Vissershaven. Maar de schilderwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en gisteren en vandaag zijn dan toch eindelijk de steigers verwijderd en tonen de panden zich weer in volle glorie.

3 dagen geleden