Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hulpverleners loeien en klappen voor hulpverleners van Adrz

Hulpverleners loeien en klappen voor hulpverleners van Adrz

GOES - Medewerkers van de politie, brandweer, ambulancemedewerkers van het Witte Kruis, de Koninklijke Marechaussee, de handhaving, verkeerspolitie en van de mobiele eenheid hebben donderdag voor het ziekenhuis in Goes met sirenes en applaus hun waardering geuit voor het Zeeuwse zorgpersoneel.

“We willen ze een hart onder de riem steken in deze bizarre tijd”, zei politieman Richard de Boer.

Het idee voor de actie ontstond toen een aantal handhavers bij een incident met elkaar in gesprek raakte over de coronacrisis. “We besloten toen al snel om de handen ineen te slaan en samen een solidariteitsactie op poten te zetten. Als ik het over mijn collega’s heb, heb ik het namelijk niet alleen over politieagenten, maar ook over hulpverleners in het algemeen. Wat zij hier momenteel binnen doen,” wees Den Bruin naar het ziekenhuis, “is geweldig. Dat willen we laten weten.”

Parkeerterrein

Donderdagmiddag rond half één reed een colonne hulpverleningsvoertuigen, met de sirenes aan, het parkeerterrein van Adrz op waarna de hulpverleners uitstapten en applaudisseerden voor de artsen, verpleegkundigen en ander personeel van het ziekenhuis.

Boodschap

Burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes sprak de zorgverleners ook toe. Ook zij sprak haar waardering uit voor het werk dat zij leveren. “Achter deze hulpverleners die hier staan, staan nog veel meer mensen. Zij hebben een boodschap: ‘Dank je wel en houd vol’.” 


 

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

9 uur geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

15 uur geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

1 dag geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

1 dag geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

3 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

6 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

6 dagen geleden