Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hulpdiensten massaal uitgerukt na melding steekpartij Oost-Souburg

Hulpdiensten massaal uitgerukt na melding steekpartij Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - De hulpdiensten zijn zaterdag aan het einde van de middag groot uitgerukt na een melding van een mogelijke steekpartij in Oost-Souburg. Volgens de politie is het nog niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd.

Het incident werd zaterdagmiddag rond 16:45 gemeld. Met spoed vertrokken meerdere agenten naar de M.A. van de Puttestraat, waar de melding vandaan kwam. Ter plaatse zijn meerdere personen staande gehouden en gefouilleerd. Tevens is er ook een auto doorzocht en was de ruit van een portiekdeur vernield.

Een aanwezige ambulance heeft ter plekke een gewonde man behandeld. Na de behandeling kon hij zijn weg weer vervolgen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens een woordvoerster is er uiteindelijk niemand aangehouden. Tot op heden is er geen aangifte gedaan. Het is nog niet duidelijk wat er precies is voorgevallen. De politie doet nog onderzoek aan de hand van getuigenverklaringen.

Meer uit Vlissingen

Leerlingen van De Ravenstein rennen voor Wereld Natuur Fonds

VLISSINGEN - Leerlingen van Archipelschool De Ravenstein hebben deze week geld ingezameld voor het Wereld Natuur Fonds. Met de sponsorloop hebben de kinderen van alle groepen van de basisschool een bedrag van 314 euro ingezameld.

1 uur geleden
Speeltuin Scheldekwartier in kerstsfeer

VLISSINGEN - Na het eerste seizoen maar Speeltuin Scheldekwartier zich op voor de feestdagen. Hoewel de speeltuin in winterslaap is worden er toch nog activiteiten georganiseerd. Zo is er zaterdag 9 december een kraampjesdag in het gebouw van de speeltuin en wordt er zaterdag 16 december een kerstconcert gegeven.

23 uur geleden
Munt aan Zee voortaan het hele jaar geldig

VLISSINGEN - Voor het derde jaar is de cadeaumunt Munt aan Zee weer te koop. De munt is niet zoals andere jaren beperkt geldig maar kan het hele jaar door worden verzilverd bij een van de deelnemende bedrijven in Vlissingen. “Hiermee is dit dè cadeaubon van Vlissingen geworden," is initiatiefnemer Robert de Ruijter van mening.

1 dag geleden
Auto uitgebrand bij station Oost-Souburg

OOST-SOUBURG- Nabij het NS-station in Oost-Souburg is donderdag aan het einde van de middag een auto in vlammen opgegaan. Er kwam flink wat rook vrij.

1 dag geleden
Militaire oefening in Vlissingen

VLISSINGEN - Van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december wordt de militaire oefening Wake Up '23 gehouden, een gezamenlijke oefening van defensie, politie en de kerncentrale Borssele.

1 dag geleden
Rockabilly en Laura Evans in de Piek

VLISSINGEN - Podium de Piek heeft voor vrijdag 1 december een avondje vintage rock 'n roll geprogrammeerd. Zaterdag 2 december treedt de Britse singer-songwriter Laura Evans op in het poppodium.

2 dagen geleden
Verzakkingen op het spoor: Extra reistijd tussen Roosendaal en Vlissingen

VLISSINGEN - Als je per trein reist tussen Roosendaal en Vlissingen, moet je voorlopig rekening houden met een extra uur reistijd. Het spoor in verschillende delen van Zeeland is verzakt, wat resulteert in verminderde treinfrequenties. Bovendien is de toegestane snelheid voor de treinen die wel rijden beperkt tot veertig kilometer per uur. Deze verzakkingen zijn het gevolg van aanhoudende regenval in de afgelopen dagen.

2 dagen geleden